.
Отговор в тема
Страница 52 от 81 ПървиПърви ... 24248495051525354555662 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 276 до 1 300 от общо 2018
    БЕЛ - 5.800
    МАТ - 5.213
    Бал - 34.026
    73 СОУ ИЛИ 2 АЕГ на първо желание ????

Според мен, на 100% си влязъл!

Цитирай Първоначално написано от Dark_Heartbreaker Виж мнението
    БЕЛ - 5.800
    МАТ - 5.213
    Бал - 34.026
    73 СОУ ИЛИ 2 АЕГ на първо желание ????
    Това казах и на една приятелка като някой има толкова висок бал, помислете адски добре къде искате, защото е почти 90% сигурно, че с бал на 34 ви приемат навсякъде, особено в езиковите (изключвам СМГ) така че, помислете кое искате, защото много хора ви завиждат за тия балове, тоест мисълта ми е наистина да обмислите, защото ако имаш бал 34 и влезнеш в някоя гимназия, не толкова елитна, губиш шансовете на другите.

Голям фен Аватара на black pearl
    Абе в София като ви гледам минималните балове са доста по -високи от тук, във Варна. Тук паралелката с най-висок минимален бял и в МГ - 34.216 за миналата година.

Цитирай Първоначално написано от Mirchu Виж мнението
    Това казах и на една приятелка като някой има толкова висок бал, помислете адски добре къде искате, защото е почти 90% сигурно, че с бал на 34 ви приемат навсякъде, особено в езиковите (изключвам СМГ) така че, помислете кое искате, защото много хора ви завиждат за тия балове, тоест мисълта ми е наистина да обмислите, защото ако имаш бал 34 и влезнеш в някоя гимназия, не толкова елитна, губиш шансовете на другите.
    Така е. Затова и доста се чудя. Не знам тази година с колко точно ще вдигнат баловете. Казаха ми, че имало много двойки, но и много добри оценки + това, че баловете няма да се вдигат драстично. Моят бал ми стига в 73 точно за паралелката, която искам. Но пък във 2 аег има паралелка с три езика (английски, немски, руски) + БЕЛ - това си ми е направо мечта. Но пък 73 (в което съм в момента) е някак по-елитно, пък и английски уча от доста отдавна, затова и по-добре да специализирам немски, така да се каже.... Ох, и аз не знам. Има време, ама направо ще се побъркам докато го измисля

Цитирай Първоначално написано от Dark_Heartbreaker Виж мнението
    Така е. Затова и доста се чудя. Не знам тази година с колко точно ще вдигнат баловете. Казаха ми, че имало много двойки, но и много добри оценки + това, че баловете няма да се вдигат драстично. Моят бал ми стига в 73 точно за паралелката, която искам. Но пък във 2 аег има паралелка с три езика (английски, немски, руски) + БЕЛ - това си ми е направо мечта. Но пък 73 (в което съм в момента) е някак по-елитно, пък и английски уча от доста отдавна, затова и по-добре да специализирам немски, така да се каже.... Ох, и аз не знам. Има време, ама направо ще се побъркам докато го измисля
    Не знам, аз лично бих те посъветвала да учиш колкото се може повече езици. Щом учиш английски отдавна се предполага, че го знаеш доста добре, което означава, че според мен е по-хубаво да кандидатсваш в гимназия с различен от английски език. Е са една приятелка знае перфектно френски, щото е учила 2 години във Франция и сега пак иска във френската, което според мен е глупаво, защото трябва да се дава шанс и на другите, които не го знаят. Аз лично ще кандидатсвам във 2АЕГ, защото никога не съм учила английски в у-ще, а адски много ми се учи и искам да го науча.
    Последно редактирано от Mirchu : 06-04-2013 на 20:49

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Аз ще съм в паралелка немски с английски. С немския се занимавах при частна учителка и имам някои основи там и искам да го науча, английският ми е на добро ниво и е по-добре да ми е втори език. Дразня се, че много хора се опитват да ме разубеждават, а те нямат ни най-малка представа. Даскали искат да си остана в родния град да уча, семейни приятели (които меко казано са глупави) ме пращат в езикови Русе и Ловеч, писна ми. Решила съм си вече къде, а ония ми викат "най-добре там" :Д Поне родителите ми ме подкрепят

Цитирай Първоначално написано от Mirchu Виж мнението
    Не знам, аз лично бих те посъветвала да учиш колкото се може повече езици. Щом учиш английски отдавна се предполага, че го знаеш доста добре, което означава, че според мен е по-хубаво да кандидатсваш в гимназия с различен от английски език. Е са една приятелка знае перфектно френски, щото е учила 2 години във Франция и сега пак иска във френската, което според мен е глупаво, защото трябва да се дава шанс и на другите, които не го знаят. Аз лично ще кандидатсвам във 2АЕГ, защото никога не съм учила английски в у-ще, а адски много ми се учи и искам да го науча.
    Не е глупаво. Защото предполагам тя е също толкова неграмотна, колкото французите. Така че приятелката ти е направила правилен избор. Когато учиш някой език като чужд, то ти го научаваш доста добре.

Повече от фен
    Някой зне ли към колко часа ще излязат резултатите от ТУЕС ?

може ли някой който има справочника да снима страниците с баловете и да ги качии

Стара Загора "Ромен Ролан" никой ли няма?
    Ако има да се обаждат! Ще заръчам септември да ви донесат морковчета!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от Ramona Виж мнението
    Някой зне ли към колко часа ще излязат резултатите от ТУЕС ?
    След 18 ч. тоест сега горе-долу.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от hristo99 Виж мнението
    След 18 ч. тоест сега горе-долу.
    Ти кандидатства ли ?

Цитирай Първоначално написано от Ramona Виж мнението
    Ти кандидатства ли ?
    Да

Повече от фен
    5.85 по мат в ТУЕС йей. Не искам да влизам там, но...
    Много ме е яд, че тоя изпит беше по-труден от матурата, а на матурата имам по-малко.

В СМГ малко ли са новите в 7 клас? И ако вляза дали ще съм единствената нова в целия клас ?

За ТУЕС имам 5.357

Повече от фен
    ^ ТУЕС ли ти е приоритета ?

Ще имаме прощална вечер. Моля, Ви предлагайте идеи за подарък на класната ..

Да. Защо?

anonymous895156
    Guest
    За нашата другарска организираме всичко от 2 седмици. Дипломирането ще бъде в лятната читалня на библиотеката, ще има водещи, директори, пожелания за учениците (искахме и ние като 12-ти клас ). После ни е другарската в едно заведение.
    На класната взехме сребро, на което ще гравират "С много обич, 7а клас", също една малка дървена кутийка, на която в малки цветни листчета, навити на руло и завързани с панделки, всички написахме собствени пожелания за класната )

Здравейте. Някой може ли да ми каже статистиките, които водят за областите... колко са шестиците, петиците и т.н, за кое се отнася, за НВО или за НВО + 2 модул (оценка за кандидатстване), защото по-правилно ще бъде общата оценка за кандидатстване да се споменава, а не НВО, но си пише резултати от национално външно оценяване, не за кандидатстване. Например тук... http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1096592. За какво се отнася?

И ние сега се чудим за подарък на класната Някой ако има идеи , да казва .
    Иначе може ли да питам НТБГ или НФСГ е по-добро ? Някой ако има мнение да казва

Моето мнение е, че и двете не са от най-добрите училища, но предполагам, че НТБГ е по-добрата гимназия. Ти си решавай.

И според мен НТБГ е училището с по-високо ниво.

http://www.teacher.bg/Article/Details/38400 - Супер, тамън по-добре за мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си