- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Забелязвам, че скорпион отсъства от списъка ти.... или сигурно просто е в друг отделен списък, защото няма достойни да се наредят до него.
102, скорпион ли си?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Само две неща са преди скромността ни.. и това са красотата и интелекта ни.
Ахм, ясно.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Много скорпионии се събрахме :Д
Мен продължават да си ме кефят бъбривите близнаци. И лъвовете и раците и рибите.
трябва да си напарвим тема за скорпионите да си говорим колко сме прекрасни![]()
Прекрасни сме, но и много различни. Имаме и гадни качества. Като например, че някой от нас сме по-мълчаливи, а други избухливи.. Това,което пишат за сексуалността ни също не знам дали е много вярно. ( те направо психопати ни изкарват :Д) Ти ноемврийски или октомврийски си ?
А да тва за секса напраов вес едон сме някви ненормалнициаз съм ноември ти ?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Близнаците са най-големите клоуни
Девите сме най-кадърни и умни, по-харизматични сме от всички други зодии, а и сме много повече от тях
Викаш.. девите сте самочувствие без покритие...? Викаш.. количество за качество...?
Аз съм октомврийски. В секса не съм некав голям. Смисъл не съм от хората, които правят голям опит и много бройки.
Девите са тарикати. Лошите им качества са,че лъжат и хитруват постоянно .
Тва за Девите не го знаех аз май Деви не познавам![]()
иначе за нас и секса такива неща съм чела че направо трябва да ни обяват за легенди хаха
Твърде висши сме за вас, че да ни разберете. Един ден светът ще се управлява от девички![]()