- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Новини, статии и медии !
^
"вероятно" ................... демек, нищо не каза
едва ли ако някой отиде в ада би прокопсал от това, но всъщност ада това са окултните области, които са заблуда/отклонение за душата от нейното Естество в истинският Господ Бог т.е. там рискуват да отидат преди всичко хората упражняващи/практикуващи: окултизъм, йога/медитация, езотерика, човешка(666) религия/духовност, и пр.
брей каква интелигенция, ................ какво високо ниво.
Докторът ме изпревари.
@defender, ако си обуя солипсисткото мислене и разглеждам вселената като прожекция на ума ми и допусна, че мога да порменям ума си, то бих могъл да изменя вселената. Но това го смятам за по-малко вероятно, защото стават много недоказуемите "ако"-та.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
те щото твоите доказателства са нещо повече от възприятие на ума.
Аз твоите доказателства чрез ума си мога да ги обърна в мои доказателства.
Има много неща, които все още не знаем. А и Айнщайн може да е сбъркал...
Процеса на търсене на истина като взаимодействие между теория и факти трябва да протича в следния ред: Да нагодим теорията спрямо фактите. А не както правят някои, да нагаждат фактите спрямо теорията.
жалко че ганчо-мастърса го няма............. великия свети атеист.
поне да му се радвам на оригиналните словоизлияния.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ама на ган4о карикатурите никой не може ги бие ................
абе докторе кога ще съживиш профила на ган4о, ае стига се прави на друг, доста си добър да си преправяш личността, признавам, ................. превключи личността си пак на ган4о, нали си мастърс-психолог от Холандия.
ПП: никой друг не говори толко за личността колкото тебе, няма друг който да може така да си преправя личността.
и още:
1. появи се точно когато ганчо се махна
2. стоиш точно толкова време във форума колкото и ганчо стоеше.
3. вечер излизаш от форума точно тогава когато и ган4о излизаше
4. влизаш в диалог с мене точно толкова колкото и ган4о и най-вече по въпроси относно вярата.
и т.н.
Друга личност си, с по-друг начин на изразяване, но със същите навици.
и най-добрите оставят следи.
Последно редактирано от defender : 06-24-2013 на 15:37
Сериозно ли си мислиш, че в продължение на година(че даже и повече) ще се преструвам на друг и ще се променя до такава степен? И то за какво - за да заблудя теб ли?
Обичам заигравките със съзнателно сменяне на личността, но само колкото да извлеча информация, или просто за забавление. Но чак толкова дълго не бих се преструвал. Бъркаш ме с някой друг.
ПП: Не знаех, че чак толкова сe интересуваш от поведението на определени хора в интернет (включително и моето поведение). Да би да имаш някакъв фетиш към форумни атеисти?![]()
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 06-24-2013 на 16:00
ами не, нямам, просто с тебе толкова сме влизали в диалог, че няма начин да не ги забележа тези неща, то става от само себе си. .................. даже като тръгнеш да говориш и ти знам и кариесите братче ............ 4-ти десен-горен ти е за смяна на пломбата.......... баси.
ПП:Само не ми казвай че сега си ходил на огледалото да го провериш ... хиххи
Последно редактирано от defender : 06-24-2013 на 16:19
И дефендър тихо плаче зад мотора спомняйки си старата несподелена любов!
И все пак си мисля, че имаш някакви особени "интереси", относно мен и другия потребител. Всеки в този раздел знае че си тесногръд, заядлив лузър и затова никой не ти обръща внимание. Явно само аз и въпросния потребител ти обръщаме внимание, затова си развил някакво особено отношение. Сигурен съм че отдаденото внимание е било с цел да коригираме простотиите ти, изцяло в името на коректността (поне от моя страна беше така), но ти си го възприел по друг начин и от съвсем други потребности. Приказките за религията са само разтягане на дъвки, същината на диалога е друга. Какво, мама не ти е обръщала достатъчно внимание като малък? Бил си наранен по някакъв начин? Със сигурност такава заядливост, търсеща внимание, е продукт на някакви събития. Уви, мога само да гадая.
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 06-24-2013 на 16:41
сега и психопортрет тръгна да ми прави ............... ти си баси оптимиста братле.
ПП: да ти припомням ли предишния ти опит дето сантиментално ми философстваше колко сме си приличали, и как съм бил живяла с дедо си. ....................
Последно редактирано от defender : 06-24-2013 на 16:52