- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Новини, статии и медии !
не това ми е мечтата ............. това просто е една от целите на семейството ..................... но човек да се жени не е задължително, стига да не го прави нарочно, заради безотговорност, за да си хайманосва и тем подобни. ........
а каква ли е мечтата на 20 годишния сатанист?.........
Последно редактирано от defender : 06-26-2013 на 12:24
Тийнейджъри хранят бездомници с джобните си (видео)
http://offnews.bg/index.php/211886/t...bnite-si-video
Докторе, преди време беше казал, че нямаш нужда от емоции, на каква почва ти е сексуалния интерес към жените?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
живота може да влече всеки по различен начин в това отношение, например някои, особено които са по-млади, могат да имат повече склонност към любовта с противоположният пол без да ги влече създаването на семейство с деца, други пък могат да се окажат привлечени от задомяване и създаване на потомство, трети могат да се окажат несексуални и дори ергени и моми, и т.н., но най-важното е да има чиста любов между хората та ако може и от всеки един към всеки друг, защото само така светът, който Бог създаде може да изпълнява/изпълни своето истинско предназначение - а именно да бъде само Рай(Едем)
Последно редактирано от npp : 06-26-2013 на 12:40
Сексуалния интерес трябва ли да е свързан с емоция? Ценител съм на женската красота и интелигентност, така че това може би е почвата на сексуалния ми интерес към жените. Иначе любовни връзки, играене на роли и постановки, слагане на маски - в тези неща веднага прозира фалша и не мога да изтрая дълго. Не мога и да ги изиграя качествено. Не знам, може би съм емоционално незрял и дисфункционален, понеже и в другите си взаимоотношения съм предимно дистанциран.
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 06-26-2013 на 12:41
ква топка бе, ти вече отдавна я спука.
Ако знаеш колко хора са ми го казвали.
Това е повече от малоумно и на практика съм го доказал за невалидно, поне за себе си.
Същото като - ако сега имаше казарма там щеше да станеш еди-какъв си и еди-що си. И всякакви други подобни простотии.
Предполагам че това е валидно за реагиращия човек, който под въздействието на определени фактори се променя несъзнателно и не по собствена воля. Несъзнателния човек няма "пространство" в себе си, което да служи като буфер между него и околната среда - в резултат, на всичко се реагира според предварително установените механизми на реакция (определени от светоглед, предишено опит, възпитание и т.н.). Но съзнателния човек, който е цял в себе си, няма как да се промени от външни влияния - те просто не определят нищо. Така че ако ще и Клаудия Шифър да ми прави свирки, няма изобщо да се променя.
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 06-26-2013 на 12:53
откъде знаеш че това е причината, ................... просто предполагаш, защото такива ти са рамките на мисленето.