- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 11 клас - 2012/2013
Ако не учиш Био и География, пише език. Обидно лесни са.
maDamn
Какъв профил си ако си в някакъв? Ако ще се готвиш за биология вероятно ще ти трябват и профилиращите учебници, въпреки че не знам какво точно има в матурата.
Аз съм профил биология, но сметнете факта, че госпожата ни разбира по малко от самите нас. Тя казва, че е едно и после като се приберем вкъщи проверяваме и виждаме, че е сбъркала и я поправяме, а тя ни се кара .. Ужас. Учебниците ги имам, но..
Щом си го забелязала това се подготвяй сама. И нашата по английски има такива моменти, особено при превод на някакъв текст.
И според мен матурата по биология е една от най-лесните.Въпросите са главно от учебника за 9-ти и 10-ти клас.Особено генетиката ми е интересена и лесна.Най-важното е,че нямаш тема за писане.
Последно редактирано от joannalof : 05-23-2013 на 13:20
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
А, МОМН ще качи ли днеска вторите матури? Нямам търпение да видя матурите по био и химия.
----------------------
Привет на всички? И аз както повечето тук съм се шашардисала тотално - завършване, матури, университети, курсове, балове един куп чудесии? Може би единственото нещо, за което наистина съм сигурна, е че искам да се пробвам в ТУ - за инженерен дизайн. Искам да попитам дали и тук има такива, които искат тази специалност? Излишно не съм подчертала кой град тъй като все още се двоумя. Но искам да питам най-вече за София - в какво се състои изпита там и дали е много по различен от този във Варна?
Моля, не ме захапвайте, че задавам подобен въпрос тук. Просто и двата сайт на университетите за Варна и София са супер зле......, а и тук мисля, че вероятността да го видят повече хора е по-голяма.
![]()
Искам да ви се оплача колко съм започнала да затъпявам... две седмици преговарях всички автори от 11 клас за класната и накрая изакарах 4.30.Пълен ад, а аз се надявах за оценка към 5.50. Чувствам се отвратително, направо нз какво да правя, явно е, че колкото повече се старая толкова повече затъпявам....Мамка му кажете някой съвет да се върна във форма
^ Може би нещо си се разсеяла и съвсем си се объркала на класното.. Аз, по време на важно контролно, винаги се съсредоточавам само и единствено върху него и си спомням всички неща, които съм чела и писала.
На класното по БЕЛ аз съм с най-висока оценка 5,76 (имам 3 грешки за 54 въпроса :Д), мнооооого се кефя, но и си го заслужавамОформена съм си по всичко, остана да направим изходното по химия и контролното по история, за което пак ще се скъсам от учене. Вече едва издържам на напрежението :Д Въобще не ми се учи, искам да си почивам и постоянно да съм навън. И всички учители се сещат за всевъзможни изпитвания и домашни баш сега. Мерси, много е приятно.
* В момента пиша резюмета по БЕЛ, ама вече толкова забих, че ако продължа да пиша- смисъл в разсъжденията ми няма да бъде уловен![]()
Офф, и при нас беше така - последната седмица проект 25% от оценката ни за 12ти клас, официално. Ко?!
Иначе, браво по БЕЛ и успех на другите изпити.
Стискайте, малко остана за вас![]()
Мерсии :*
А при теб какво стана, всички изпити ли минаха по план? :Д
Междудругото, приятно пътуване! Разбрах, че се прибираш (ако все още не си :Д)
Още два предмета остава да ме оформят и крааааай. На 1-ви заминавам на планина![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
ъп
Честито на оформените!Как завършихте?
От 3 дни не съм се вясвала, намерих и аз кога да настина. Класната ми сигурно утре ще ме гледа на кръв, защото не съм си дала бележника и ОТНОВО трябва да попълване документи. Имам чувството, че ще се развеждаме с директора. И 12 клас ще ни тръснат пак 578682734 бумащини.
5,88 максимално до 5,55 минимално.
едит: 5.77 ми е успеха, по физика ми остави 5 въпреки прекрасното извънземно, което му нарисувах.
Точно в последния учебен ден се изпокараха 2 момичета от класа са глупости, ей така, за довиждане. На 27 си вземам бележника и характеристиката и край.
Последно редактирано от YSMF : 06-26-2013 на 20:18
Вчера си взех бележника. 6.00 ми е успехът. Мислех, че по химия ще ми остави 5, но след мноооооого зор успях някак да избутам до 6. Довиждане химия и биология! НЯМА да ми липсвате догодина..
Последно редактирано от Colouring : 06-28-2013 на 11:28
5.75 ма с петици по био и химия което е доста кофти за менрно се надявам че е ги оправя
Успех 6,00!
Ще ми липса госпожата по химия-невероятен преподавател.
Плановете ми са да уча доста през лятото и да изкарам книжка.Понеделник отивам на планина <3
11 клас беше тежък.В началото на годината бях толкова неориентирата какво искам да уча,а сега като имам цел е по-лесно да работя върху нея.
Весела и ползотворна ваканция на всички!!