.
Отговор в тема
Страница 24 от 25 ПървиПърви ... 14202122232425 ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 611
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ако не учиш Био и География, пише език. Обидно лесни са.
    maDamn

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Какъв профил си ако си в някакъв? Ако ще се готвиш за биология вероятно ще ти трябват и профилиращите учебници, въпреки че не знам какво точно има в матурата.

Повече от фен Аватара на Kyisi
    Аз съм профил биология, но сметнете факта, че госпожата ни разбира по малко от самите нас. Тя казва, че е едно и после като се приберем вкъщи проверяваме и виждаме, че е сбъркала и я поправяме, а тя ни се кара .. Ужас. Учебниците ги имам, но..

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Щом си го забелязала това се подготвяй сама. И нашата по английски има такива моменти, особено при превод на някакъв текст.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Kyisi Виж мнението
    Браво, Маги !! Ти си нашата гордост. ;д Успех ти желая. :*
    Благодаряяя! )))

Остават ми 2 изпита по биология и математика. Страшно доволна съъъъъъъм. Да идва ваканцията!

Голям фен Аватара на joannalof
    И според мен матурата по биология е една от най-лесните.Въпросите са главно от учебника за 9-ти и 10-ти клас.Особено генетиката ми е интересена и лесна.Най-важното е,че нямаш тема за писане.
    Последно редактирано от joannalof : 05-23-2013 на 13:20
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Град
    -----------
    А, МОМН ще качи ли днеска вторите матури? Нямам търпение да видя матурите по био и химия.
    ----------------------

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от venivr Виж мнението
    А, МОМН ще качи ли днеска вторите матури? Нямам търпение да видя матурите по био и химия.
    http://www.minedu.government.bg/news...5-23_2dzi.html ето ги

Привет на всички? И аз както повечето тук съм се шашардисала тотално - завършване, матури, университети, курсове, балове един куп чудесии? Може би единственото нещо, за което наистина съм сигурна, е че искам да се пробвам в ТУ - за инженерен дизайн. Искам да попитам дали и тук има такива, които искат тази специалност? Излишно не съм подчертала кой град тъй като все още се двоумя. Но искам да питам най-вече за София - в какво се състои изпита там и дали е много по различен от този във Варна?

Моля, не ме захапвайте, че задавам подобен въпрос тук. Просто и двата сайт на университетите за Варна и София са супер зле ......, а и тук мисля, че вероятността да го видят повече хора е по-голяма.

Искам да ви се оплача колко съм започнала да затъпявам... две седмици преговарях всички автори от 11 клас за класната и накрая изакарах 4.30.Пълен ад, а аз се надявах за оценка към 5.50. Чувствам се отвратително, направо нз какво да правя, явно е, че колкото повече се старая толкова повече затъпявам....Мамка му кажете някой съвет да се върна във форма

Супер фен Аватара на tonssy
    ^ Може би нещо си се разсеяла и съвсем си се объркала на класното.. Аз, по време на важно контролно, винаги се съсредоточавам само и единствено върху него и си спомням всички неща, които съм чела и писала.
    На класното по БЕЛ аз съм с най-висока оценка 5,76 (имам 3 грешки за 54 въпроса :Д), мнооооого се кефя, но и си го заслужавам Оформена съм си по всичко, остана да направим изходното по химия и контролното по история, за което пак ще се скъсам от учене. Вече едва издържам на напрежението :Д Въобще не ми се учи, искам да си почивам и постоянно да съм навън. И всички учители се сещат за всевъзможни изпитвания и домашни баш сега. Мерси, много е приятно.

* В момента пиша резюмета по БЕЛ, ама вече толкова забих, че ако продължа да пиша- смисъл в разсъжденията ми няма да бъде уловен

Град
    София, България
    Офф, и при нас беше така - последната седмица проект 25% от оценката ни за 12ти клас, официално. Ко?!

Иначе, браво по БЕЛ и успех на другите изпити.

Стискайте, малко остана за вас

Мерсии :*
    А при теб какво стана, всички изпити ли минаха по план? :Д
    Междудругото, приятно пътуване! Разбрах, че се прибираш (ако все още не си :Д)

Още два предмета остава да ме оформят и крааааай. На 1-ви заминавам на планина
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Мерсии :*
    А при теб какво стана, всички изпити ли минаха по план? :Д
    Междудругото, приятно пътуване! Разбрах, че се прибираш (ако все още не си :Д)

Прибрах си се. Още вчера :Д
    Иначе, взех всичко с 6; иначе по математика целия клас на поправка август месец :Д ама не се притеснявам.

ъп
    Честито на оформените!Как завършихте?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    От 3 дни не съм се вясвала, намерих и аз кога да настина. Класната ми сигурно утре ще ме гледа на кръв, защото не съм си дала бележника и ОТНОВО трябва да попълване документи. Имам чувството, че ще се развеждаме с директора. И 12 клас ще ни тръснат пак 578682734 бумащини.

Цитирай Първоначално написано от joannalof Виж мнението
    ъп
    Честито на оформените!Как завършихте?
    6.00

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    5,25

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    5,88 максимално до 5,55 минимално.

едит: 5.77 ми е успеха, по физика ми остави 5 въпреки прекрасното извънземно, което му нарисувах.
    Точно в последния учебен ден се изпокараха 2 момичета от класа са глупости, ей така, за довиждане. На 27 си вземам бележника и характеристиката и край.
    Последно редактирано от YSMF : 06-26-2013 на 20:18

Мега фен Аватара на Colouring
    Вчера си взех бележника. 6.00 ми е успехът. Мислех, че по химия ще ми остави 5, но след мноооооого зор успях някак да избутам до 6. Довиждане химия и биология! НЯМА да ми липсвате догодина..

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Точно в последния учебен ден се изпокараха 2 момичета от класа са глупости, ей така, за довиждане. На 27 си вземам бележника и характеристиката и край.
    2 момичета пак добре.
    Ние 10 човека се изнервяхме взаимно половин час, докато просто на шест от тях не им стана ясно, че очевидно трябва да си тръгнат. Тъпото беше, че едно момче с 9 момичета, и да иска, нямаше да успее да се разбере :Д

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Довиждане химия и биология! НЯМА да ми липсвате догодина..
    Оо, да!

Искам да ви питам как сте със избора за университети? Има ли хора, които искат да учат в чужбина?
    С какви специалности и къде? И за тези, които искат в България да останат - къде и с какво?

*Аз специално си търся другарчета за Дания.. Някой..?
    *сън*

5.75 ма с петици по био и химия което е доста кофти за менрно се надявам че е ги оправя

Успех 6,00!
    Ще ми липса госпожата по химия-невероятен преподавател.
    Плановете ми са да уча доста през лятото и да изкарам книжка.Понеделник отивам на планина <3
    11 клас беше тежък.В началото на годината бях толкова неориентирата какво искам да уча,а сега като имам цел е по-лесно да работя върху нея.
    Весела и ползотворна ваканция на всички!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си