- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- На всички добър късмет-на есен в университет! 12 клас - 2012/2013 VOL. 2
Супееер, супер! Ще си те приемат! 'Айде, идвайте вече по София всички ^-^
Ще има ли чай с боровинки сбиркане знам откъде ми дойде...предпочитам малини
![]()
maDamn
Ще ви нося хубаво,сладко и калорично руло ,обещавам да си оближете петичките![]()
maDamn
Като минете на пържоли може да ме викнете.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Оф, завиждам виАз ще трябва да чакам още месец и половина, за да разбера къде съм приета...
Извинете, че се намесвам в темичката ви, но искам да се консултирам с някого. Според вас ще ме приемат ли на първо класиране в УНСС в някоя специалност (в списъка с желанията съм изредила почти всичките) с оценка от ЕПИ 5,70, изпит по АЕ 5,30 и диплома 5,88? Понеже съм кандидатствала само там и мн се притеснявам
Ми високи са ти оценките, сигурно ще те приемат. Какво толкова си се шашнала!
Аз например съм кандидатствала само в СУ, не е такъв зор,бе,момче. Ще те приемат, хубави оценки имаш.
Последно редактирано от granger : 07-03-2013 на 07:53
maDamn
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Аз също само в СУ, а оценките ми са трагични ;dd
Нищо, поне История/Археология ще ме приемат. И все пак стискам палци да е нещо друго, защото ако вляза там, където минималните балове са 20 на първо класиране................................ ............. -.-
Уф, айде да е 16-ти вече, а?![]()
Бате, тва са безумни периоди... 7 клас за 5 дена ги класираха, ние чакаме 5 месеца.. ;d
И пак добре, че преместиха изпитите с 1 месец напред -.-
МОМЧЕ
Penguin power!!
Не, че съм ходил на редовните![]()
МОМЧЕ
Penguin power!!
Мне, то сега е добре,че ги изместиха месец по-рано,вече като свършиха,че до август нямаше да имаме мир, ама преди тва си биех главата в стената,защо са толкова рано
Сега ми е една идея по-айляк!
maDamn
Може, разбира се. Повечето университети от 2год. насам традиционно правят допълнителен прием за студенти някъде септември месец, след поправителната сесия на матурите. УНСС, СУ, УАСГ, ЛТУ и мн. др. правят такъв прием. Нека следи из сайтовете на ВУЗ-овете за условия и дати. Естествено, най-престижните специалности в тези университети ще са заети и няма да има допълнителен прием за тях, но след това нищо не и пречи да се прехвърли вътрешно(според правилника на ВУЗ-а). Успокой я, няма какво да се притеснява, ще я приемат без никакъв проблем. От друга страна една година нищо не е, през това време ще работи и ще подреди приоритетите си.
Последно редактирано от NoOneElse : 07-05-2013 на 17:37
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
-По-лошо не може да бъде!
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
Тези,които от вас са се записали за СУ и за УНСС как мислите да направите (ако искате повече унсс)?Записвате се,депозирате си дипломата и като излязат резултатите от Унсс се изтеглят от СУ?
Не знам как става цялата история с изтегляне на документи,но резултатите на СУ не излизат ли по-рано от тези на УНСС
maDamn
granger,да
просто искам повече специалността в УНСС,отколкото тази в СУ...