- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Напоследък редовно се случва да се чуствам никак.
Ядосвам се и се нервя. Няма ли свестна информация за кандидастването в натвиз с фотография. Както е тръгнало ще се мъча да уча в чужбина.
интеграли, интеграли, привиждат ми се интегралиииииииииииии
Преоткривам се за руската литература! Толкова ми става хубавичко като чета...ах,прекрасно просто.
maDamn
Искам да обичам и да бъда обичана.
Искам да работя.
Искам да откривам/виждам/правя нови и непознати неща.
Чувствам се несигурна, мнителна и недоверчива.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Хахахах. Ще умра.
Не спира да ме изумява този професор.
Последната изцепка от днес - отивам да си запиша Termin за одобряване на SPSS-Beleg-а ми и той вика "Ама няма проблеми. Ей сега ще го оценя, щом е за Вас." И аз вече съм готова да обяснявам темата, аспектите, таблиците, Output-ите, резултатите, хипотезите, ала бала. Той отваря папката, написа ми +, разписа се и готово. И аз само о.О
Замисли се и предположи, че все пак няма да е зле да разгледа съдържанието. Отваря първа страница: "Ооо, много интересна тема. Знаете ли, че социалните психолози имат теория... ала бала..." Гледа едната диаграма:"Ах, това ми прилича на сладолед! На ягодов - любимият ми. Дояде ми се сладолед. На Вас яде ли Ви се сладолед?". Продължава и след 20 страници заключи: "Много добро попадение. Изключително съм впечатлен. А тази диаграма прилича на балончета от Кока Кола." Facepalm.
Дано да си взема изпита при него.
Иначе съм толкова уморена, че не знам как функционирам все още. След половин час трябва да ида на Entspannungsstudie, а мисля, че ще заспа докато медитирам.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Мъка.. Чувствам се като програмист бате, занимавам се цял ден с кодове..
Уморена, и физически и психически...чак след два дена ще имам мира малко :с ама то почивката бързо отлита..
На плаж ми се ходи, на почивка някъде ми се ходи нямам претенции къде... ИМАМ НУЖДА ОТ ПОЧИВКА (за седмица най-малко) ама няма как...
Объркано ми е..мислех, че той е различен ..явно няма различни.. Ахаха и как е могъл...несериозника му с несериозник..пфф и въпреки това не мога да му се сърдя :О , което е изумително.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Няма смисъл от това и последната илюзия умряяя Кофти даже много кофти За 3ти път се прибирам от дискотека заради момиче, а ми се повръща лошото е , че май е заради тая от 3то пъти. дано не ми трябва помощ. май наистина си наверхнах ръката тоя път
Чуствам се ... не знам как. Искам нещата да се наредят.
бързо оздравяване тогава ;з
пт: Вчера си взех първата заплата и довечера, ако майка не ми даде пари за дискотека 100% ще си я изхарча до левче
Иначе може да се каже, че ми е добре. Мисля, че нещата малко по малко с времето ще започнат да се нареждат, ако имам/е/ търпение и в един момент всичко ще бъде наред. Надявам се да продължавам да мисля така оптимистично само, щото иначе не съм за никъдеСнощи се събирахме на плажа и пак беше айляшко. Като цяло това е първото ми лято, което започва нормално. Надявам се и така да приключи, защото не ми се занимава с повече драми.
http://ask.fm/iwwkaa
Щастливо ми е, че всичко най-после се изясни и сега е ясно като бял ден! Поне знам за какво си боря, а то си струва и ще се преборя за него..
Уча за утрешния изпит, пия чай през лятото (щото съм болно) и ми дреме на шапката.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
^ Какъв изпит ти предстои утре?
А пък аз се чувствам изморена, от няколко дена насам ми липсва качествен сън. Още малко остава и ще мога да се наслаждавам на целодневно бездействие и глезотийки!
You are broken, I can fix you...
^ЕПИ в УНСС![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Кои направления писа? Аз ще съм счетоводство,финанси и контролАма понеже сигурно трябва да споделя как се чувствам-умирам си от скука,трябва да чистя,а дори не мога да стана от стола.Чувствам се като мекотело...
ох, искам всичко да мине наред днес...имам шибани административни уговорки, не ми се излиза хич, ама нямам особен избор
мразя мъжете в живота си!!!
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Защо е Петък отново? Мразя петъци, времето минава толкова бавно. И пак вали и още ме е яд за вчера, ама какво да се прави.
Парче програмист станах вече, а тва беше само първата система.
Докато науча и другите, майко..
Ма ми е кеф, не се притеснявам особено, тва исках да работя в крайна сметка..
Ядосанаа и едновремено тъжна. Едното идва от другото ..
Снощи беше супер... :3
Видях се с Китито, сладур е...
Днес беше скучен ден, а сега е време за кино с Джони Деп... :3
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage