.
Затворена тема
Страница 3 от 288 ПървиПърви 12345671353103 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 7188
    басеейнчеее

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Чакането е мъчително. Без нерви останах вече.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Пред емоционален срив.

Не мога да се боря сама. Не искам.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    МНОГООООО щастлива

Щастлив незнайно защо ...

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Писна ми да ме сравняват с другите хора.....що не съм била еди каква си....ама виж я нея, ти що не си като нея.....ама виж ги тях какво са направили, ти що не си направила така.........
    Чувствам се като пълна издънка....все едно няма никакъв смисъл от моето съществуване

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Трябва да си пропагандирам сама на себе си безгрижие.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Интересен ден,ама ся ме цепи главица.
    maDamn

Голям фен Аватара на shusha
    Скука, тука анархиста ме извади от скуката и оная моята френдка също :д

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    ^ Ндам ти мен също ме вадиш от сивото ежедневие и скука, цял ден умирам от скуката и прочие, но к'во да правя друго, поне ме развеселяваш, забавна компания си с теб е купон ...

А иначе..
    В живота ми стават няк'ви неща, които нито зная какви са, нито защо се случват, знам само, че нямам контрол над нито едно от тях, това ме плаши естествено, но единственото нещо което продължавам да искам е прословутата нея, защо, защо продължавам да се самоизмъчвам, като чели не съм си самодостатъчен...
    Чудя се вече, к'во да правя, но явно за напред ще бъда така, мислех, че имам подкрепа, но даже не иска да ме изчака и да види промяната, ако ще.. мога и самичък, просто ми беше по хубаво така, а не иначе, явно нямам кой знае какъв избор вече. рече и отсече.. а и нашите ги надробяват едни, после аз да им оправям мазалото.
    Добре, че са ме направили, оправно..
    Предстоят ми 3 дни по София, а толкова добре се справям с градския транспорт, че най-вероятно, ще завърша в някоя канавка, не бе ще се справя, но днес трябва да си науча 2-3 маршрута, че ще спя в единия край на София, а на мен ми трябва другия, общо взето мазало..
    Уморено ми е, махмурлия съм, а и ме боли всичко, взех си един цял куп хапчета и лекарства, кат нек'ва 90 годишна бабичка съм, ходя с една чанта с медикаменти, охх, но пък по-добре да ги пия сега, за да не се налага после..
    Решавам си примерни тестове и то доста добре, чак сам се гордея със себе си, златце съм!!
    Утре отивам на изпита решен да го взема и ще го направя (сякаш не взех тези до сега, хеххе)
    А после при брач'еда да се видим, трябва да ми покаже жилището, охх съсипано ми е и много тъжно, но к'во да се прави живота е такъв, хората и чувствата се променят. Надявам се само да съм взел правилния избор, по-точно избора е неин, аз само се вслушах и все пак, не съм сигурен, какво ще става за напред, което ме плаши, но мисля, че краят беше тук, тя даже не иска да ме види на едно кафе, а какво остава за друго, е поне опитах, наистина опитах, не е като да не опитах, явно нещата няма да се получат, не и така, не и едностранно, не и с тази нагласа, а може би точно с тази просто в друго време и място.. Жалко е наистина, че може всичко така да умре в рамките на 2-3 изречения, в рамките на няколко погрешни изказвания, който могат да убият всичко, да задушат и да унищожат всяка частица на желание за каквото и да било..
    Радвам се за най-добрата ми приятелка, на която и предстоят най-важните изпити в живота по рисуване, тя се притеснява като малко дете, а всъщност рисува разкошно, та аз вече знам, че е приета и и се радвам МногУ е шантава..

Поста стана дълъг но в главата ми е мазало и не знам к'во точно се случва..
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-09-2013 на 17:29
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Град
    Beyond reality
    Bitch , I am fabulous!
    maDamn

Спомням си за миналото лято с носталгия. Честно казано това е най-скучното лято,което съм имала през живота си. Въпреки това не се оплаквам,имам това,което искам и нищо не ми липсва. За сега нямам проблеми и съм се амбицирала за сериозно учене (да,твърде раное,но нямам търпение да дойде септември!). Чуствам се добре,но и малко самотна имам чувството,че всичко около мен имат повече приятели и повече близки хора до себе си,но аз съм щастлива и с 5те си истински приятела.

:@ :@ :@ ядосана съм и не знам що ...

Мега фен Аватара на xoxi
    Чувствам се добре.
    Сравнително спокойна съм.
    И спря да се върти за миг земята..

Изнервено, объркано...имам чувството, че сама си набивам разни филми в главата ама като не ми казва нищо е така

Мега фен Аватара на babity
    Оффф, тия с'а ще ми запалят главата за тоя пич. И с к'ва палава усмивчица говореше за баджанака... Сега съм пред дилема. Кой да трясна по-напред?

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Пълен релакс, гледам да му се насладя напълно, защото след 4 деан пак трябва да се връщам в тъпата София...

--------------------------------------------------------

Не ми се занимава вече с глупости, да се оправят както си искат. След като някои хора могат просто да си седят и да не правят нищо, аз ли съм най-простата, че да съм единствената, което чисти и подрежда и се занимава с децата. Следващата седмица и половина ще я карам леко, след това заминавам и не знам кога ще се върна. Поне знам, че няма как да ме уволнят

и пак същотоо ... писва

Кафенце
    Гушкам си кучето

Най-после излезе оценката от последния изпит. Няма да ходя септември, мога да си купонясвам на воля цяло лятоооооо!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Glamour92
    Честитка.
    Установих,че съм надарена с емоционалността на циклофреник.
    Установих също и,че лятото си го бива.
    Обичам моментите си на проницателност.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Имам нужда от огроооомна доза късмет. Нека силата бъде с мен!
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Чувствам се предаден и разочарован, на някой хора не им пука, какво си правил за тях, тях ги интересува само тяхното, охх бесен съм, всичко ме боли, сърцето пак ме свива, аре пак на лекарствата, налитам на хапчета като пенсионерка.
    Охх, поне ми е щастливо, теста, беше невероятно лесен, чак ми стана смешно, сериозно как по дяволите могат да го направят така, че да го решиш за 30 минути, то беше елементарно, чак се чудя.. кой го е допуснал това, ниво 8-10 клас тестче, за КСИ да мине, но не ми пука честно казано, твърдо уверен съм в оценката си и няма да ми пука за нищо, дори и за оная гадна история, която става.. толкова много съм направил, толкова много съм дал, а толкова малко получих, че чак се чувствам обиден..
    Просто загубих доверие у хората, всякакво..
    Безразлично ми е..
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-10-2013 на 10:25
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Все повече започвам да си се кефя на университета <3

Град
    Beyond reality
    Гледам на хората класиранията са им излезнали...а damn...аз още 1 седмица трябва да чЕкам...дамн!
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си