Нищо не знаеш за мен. От съвсем мъничка тате ми чете за бизнес, икономика, предприемачество и за Уол Стрийт. Даже ми е казвал, че като бебе да ме успи го е правел. Така че, не, отново без да ме знаете коя съм ме съдите. От години искам да се занимавам с бизнес, не е от година-две, от ГОДИНИ. Не вярвам след толкова време просто да дигна ръце. Разбира се съм си подготвила и план бе, и план це, ако въпросния план а не се осъществи по една или друга причина. Смятам да се занимавам с психология, сега това ми е като хоби, а ако и това не стане, ще залагам на актьорско майсторство, с което от скоро се занимавам. Отворена съм, естествено, и за други неща, но засега си остава на първо място, както винаги, икономиката.
А за истината - съгласна съм, но знам колко разочаровани ще бъдат нашите като разберат какъв е той всъщност. Нищо чудно да ми забранят да се виждам с него. Когато се бяхме разделили с "англичанина" бях излезнала няколко пъти с един младеж, който отново беше тревоман. Но тогава не ми пукаше, просто имах нужда от разнообразие, развлечение. За съжаление, баба ми разбра, че излизам с някакъв, а не с приятелките ми, както казвах и се погрижи като същински разследовател да се сдобие с цялата му биография. Зад гърба ми. Разбра, че се занимава с нелегални неща и направи сцени, които ги има само по филмите. Баба ми е феномен. За да ми напише този въпросния "егати филмите, аз не мога да повярвам, повече не ми пиши повече, ти ми съсипа живота, баба ти да мре в ада, аз наистина имах чувства към тебе", представете си какво е правила. Беше ходила в училището му и се погрижи той да не завърши дванайсти клас и беше водила разговори с психолози. И всичко това, само за да спра да го виждам. Ако познавахте баба ми щяхте да ме разберете защо ги говоря тези лъжи. Не мога накратко и сбито да ви обясня за какво бедствие става въпрос. А между другото онази вечер баба ми и "тревомана" се запознаха и след краткия пет-минутен разговор, в който баба ми като картечница говореше що за нищожество съм и как такова образовано и умно момче не трябва да се води по акъла ми, а да си седи у тях да си учи, а да и се мине през "това по мое време не е било". Приятелят ми не успя да каже абсолютно нищо, даже докато вървеше към вратата не спря, той трябваше да я прекъсне, за да й благодари за водата и да каже "лека нощ". На другия ден той каза "ебати бабата имаш, тя верно е...."..... и физионимия " :Х :Х " Хаха. "Беше ми говорила, че не се харесвате и че е странна, ама това е shiiit"

Тате, който е по-важен в случая, даже най-важен, се познава с него - дори два пъти го кара с колата ни до тях след едни концерти. Но тате НИЩО не ме е питал за него, нито е изказвал за него. Понякога ми е странно. Никакъв интерес аз с кого се занимавам. Но хайде, така като че ли по-добре. Майка ми пък от Великобритания просто знам как ще ме хули, като разбере, че това с прекрасната му биография е долна лъжа. И ще си патя много и все пак мисля, че като го опознаят и видят, че е наистина добър човек, може и да ми простят. Не знам, има време.