.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 141

Hybrid View

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от byntar4eto Виж мнението
    Нищо не знаеш за мен. От съвсем мъничка тате ми чете за бизнес, икономика, предприемачество и за Уол Стрийт. Даже ми е казвал, че като бебе да ме успи го е правел. Така че, не, отново без да ме знаете коя съм ме съдите. От години искам да се занимавам с бизнес, не е от година-две, от ГОДИНИ. Не вярвам след толкова време просто да дигна ръце. Разбира се съм си подготвила и план бе, и план це, ако въпросния план а не се осъществи по една или друга причина. Смятам да се занимавам с психология, сега това ми е като хоби, а ако и това не стане, ще залагам на актьорско майсторство, с което от скоро се занимавам. Отворена съм, естествено, и за други неща, но засега си остава на първо място, както винаги, икономиката.
    А за истината - съгласна съм, но знам колко разочаровани ще бъдат нашите като разберат какъв е той всъщност. Нищо чудно да ми забранят да се виждам с него. Когато се бяхме разделили с "англичанина" бях излезнала няколко пъти с един младеж, който отново беше тревоман. Но тогава не ми пукаше, просто имах нужда от разнообразие, развлечение. За съжаление, баба ми разбра, че излизам с някакъв, а не с приятелките ми, както казвах и се погрижи като същински разследовател да се сдобие с цялата му биография. Зад гърба ми. Разбра, че се занимава с нелегални неща и направи сцени, които ги има само по филмите. Баба ми е феномен. За да ми напише този въпросния "егати филмите, аз не мога да повярвам, повече не ми пиши повече, ти ми съсипа живота, баба ти да мре в ада, аз наистина имах чувства към тебе", представете си какво е правила. Беше ходила в училището му и се погрижи той да не завърши дванайсти клас и беше водила разговори с психолози. И всичко това, само за да спра да го виждам. Ако познавахте баба ми щяхте да ме разберете защо ги говоря тези лъжи. Не мога накратко и сбито да ви обясня за какво бедствие става въпрос. А между другото онази вечер баба ми и "тревомана" се запознаха и след краткия пет-минутен разговор, в който баба ми като картечница говореше що за нищожество съм и как такова образовано и умно момче не трябва да се води по акъла ми, а да си седи у тях да си учи, а да и се мине през "това по мое време не е било". Приятелят ми не успя да каже абсолютно нищо, даже докато вървеше към вратата не спря, той трябваше да я прекъсне, за да й благодари за водата и да каже "лека нощ". На другия ден той каза "ебати бабата имаш, тя верно е...."..... и физионимия " :Х :Х " Хаха. "Беше ми говорила, че не се харесвате и че е странна, ама това е shiiit" Тате, който е по-важен в случая, даже най-важен, се познава с него - дори два пъти го кара с колата ни до тях след едни концерти. Но тате НИЩО не ме е питал за него, нито е изказвал за него. Понякога ми е странно. Никакъв интерес аз с кого се занимавам. Но хайде, така като че ли по-добре. Майка ми пък от Великобритания просто знам как ще ме хули, като разбере, че това с прекрасната му биография е долна лъжа. И ще си патя много и все пак мисля, че като го опознаят и видят, че е наистина добър човек, може и да ми простят. Не знам, има време.
    Всеки следващ твой отговор доказва все повече и повече колко нереално мнение за себе си имаш. Казваш първо колко много си по-интелигентна от другите на твоята възраст и как един вид всички са под твоя "ранг", както ти сама се изрази, а в следващия момент говориш как баба ти ти се кара, че проваляш момче, което пред нея си описала точно както пред нас описваш самата себе си. The fuck? Аз също съм на 15. От 3-4 години имах едни планове и също като теб говорех как 100% ще се занимавам с това, но обстоятелствата се стекоха така, че вече не ми се и чува за тази професия. За това ти казвах, че нищо не зависи от теб и че всичко може да се промени. Повече не смятам да ти казвам, защото само ще повтарям другите. Опитай се да се вслушаш в това, което ти казваме и не ни обвинявай, че не те познаваме. Първо се вгледай добре в самата себе си.

Повече от фен Аватара на byntar4eto
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Всеки следващ твой отговор доказва все повече и повече колко нереално мнение за себе си имаш. Казваш първо колко много си по-интелигентна от другите на твоята възраст и как един вид всички са под твоя "ранг", както ти сама се изрази, а в следващия момент говориш как баба ти ти се кара, че проваляш момче, което пред нея си описала точно както пред нас описваш самата себе си. The fuck? Аз също съм на 15. От 3-4 години имах едни планове и също като теб говорех как 100% ще се занимавам с това, но обстоятелствата се стекоха така, че вече не ми се и чува за тази професия. За това ти казвах, че нищо не зависи от теб и че всичко може да се промени. Повече не смятам да ти казвам, защото само ще повтарям другите. Опитай се да се вслушаш в това, което ти казваме и не ни обвинявай, че не те познаваме. Първо се вгледай добре в самата себе си.
    Добре се вглеждам и оценката ми е съвсем обективна, виждам и недостатъците си, и хубавите черти, които са малко да кажа. Баба ми е си е баба ми. И най-мирната да бях пак нямаше да е доволна. Никога не е. От никого. Но баба ми си е отделна тема, защо изобщо я намесваме?
    А за професиите, съгласна съм - винаги съм отворена за нови възможности, както и написах. Но твърде дълго време се интересувам от това, че да захвърля всичко точно сега и да се насоча към друго. Винаги има такъв шанс, но ето - в момента това ме влече.
    Благодаря ти за мнението!:]

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си