.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 141

Hybrid View

Повече от фен Аватара на byntar4eto
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Аз в крайна сметка не разбрах какво търсиш. За да не си играем на изрови проблема, можеш ли кратко точно и ясно да назовеш какво искаш да постигнеш?

ПС: Подозирам Джеса, че е създала фейк. Всъщност не. Подозирам ония от офиса дето бяха опънали профил на няква 13-14 годишна дето тичаше по батковци и цитираше Ницше.

Искам темата да се закрие. Каквото искам да постигна си ме интересува мен единствено и си работя по въпроса. Тук има твърде много ненужна драма. И за какво е всичко това? Трябва да влизам тука, за да се обяснявам на непознати и да опровергавам изкривените изопачени безпочвени обвинения и лиготии. Струва ли си?

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от byntar4eto Виж мнението
    Искам темата да се закрие. Каквото искам да постигна си ме интересува мен единствено и си работя по въпроса. Тук има твърде много ненужна драма. И за какво е всичко това? Трябва да влизам тука, за да се обяснявам на непознати и да опровергавам изкривените изопачени безпочвени обвинения и лиготии. Струва ли си?
    Що не се запита в началото, когато пусна ферман за живота си с молба да го разискват?

Мен ми е все тая, темата си е твоя. От самото начало не знаеше какво искаш да питаш. Затова и няма как на този етап да намериш отговорите си.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на byntar4eto
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Що не се запита в началото, когато пусна ферман за живота си с молба да го разискват?

Мен ми е все тая, темата си е твоя. От самото начало не знаеше какво искаш да питаш. Затова и няма как на този етап да намериш отговорите си.
    Цитирай Първоначално написано от byntar4eto Виж мнението
    Ще започна с това, че не пиша тук, само за да получа съвет или мнение, а по-скоро да излея разпилените си мисли нейде. Да ги разкарам, да не са вътре в мен, да ги видя с очите си и след това да взема решение, защото вариантите ги знам, само ми е непреодолимо трудно да избера.
    Намерила съм отговорите си. Благодаря.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си