.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 141
    Повече от фен Аватара на byntar4eto
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    Здравей!

Чудех се дали да ти пиша, защото съм ти под нивото, не съм от твоя ранг - казано в най-прагматичния и реален смисъл. В истинския живот никога няма да се срещнем, ако ме разбираш.
    Но днес си мислех как книгата, която чета ми е напълно в унисон с чувствата, изменя палитрата си спрямо тях, а ти до голяма степен ми напомняш за нея като стил на писане. Исках да си вложа емоциите (а те в момента са хубави и светли) другаде, но вече е късно...Случайни неща няма, така че трябва да ти пиша. Ще погледна ситуацията ти чисто човешки, доброжелателно и приятелски, за друго не претендирам.

От това, което описваш много ми напомняш за мен и един много любим ми човек, събрала си най-хубавите ни и противоречиви качества, с което искам да кажа, че си непобедима. Имаше един възрастен човек, който се занимаваше с ботаника. Живееше на село и когато не ядеше сладките плодове на трудът си, и не препрочиташе класическа литература (а той я препрочиташе, защото всеки път успяваше да извлече нещо още по-стойностно от нея) създаваше едни от най-силните растителни хибриди. Правеше от два вида дървета с голям потенциал, но с много слабости, силно и плодородно дърво. Напомняш ми за това дърво...
    Важно е да го знаеш.

Не се облягай на това около теб, а на това в теб. Не се опирай на събития, институции, държави и елит, а на това, което си взела от тях. Не ги използвай за огледало и не се търси в тях. Ти не си тях - не си хубавото си училище, не си доброто образование на майка си и не си мъгливата Англия. Не, ти си много повече, с тях или без. Те не са пътят ти, а стъпало към него, нищо повече.
    Не си глупава, след всичко, което написа трябва да ти е ясно как си се представила пред хората във форума и какви асоциации са си направили. От там и негативните реакции.

Не си описала много за приятелят си, но ще ти кажа какво може би не пропускаш. Ти си имала хубав живот. Да, знам, че не е било идилично или поне до толкова, колкото си искала, но като човек, който не е имал пари за хляб и електричество (и не съм единственият, за жалост) няма какво друго да заключа. Знам как действат семейните проблеми, самотата, депресията и липсата на усещане за принадлежност към цял един свят на една крехка и осъзната душа. (Което пък ми дава нова загадка - заради липсата на това чувство ли се представяш с/като това, което описа в темата? Или по-скоро се криеш зад него?)
    Но пък си имала основа, имала си върху какво да стъпиш и кой да ти помогне в най-фундаменталният смисъл.
    Предполагам, че при приятелят ти не е така. Той е преживял същата война, която и ти си водила, но на друг фронт, и с далеч по-малко оръжия. За да имате толкова много сходства за сметка на различията, които са в твоя полза, той е силен човек и като за себе си е постигнал много - може би повече и от теб.

Когато си била в лошо положение и си се запознала с първият си приятел той как постъпи? Каза ли "Ти си ми под нивото, ти си развалина. Виж си живота - социалният, финансовият, семейният"? Не, подал ти е ръка и те е извел от ситуацията, вдъхнал е живот в теб и положението ти. Сега обаче ролите са разменени - силата, знанието и мотивацията са в теб, а не в половинката ти. Неспособна ли се чувстваш да помогнеш или просто нямаш желанието/волята?
    Любовта е едно силно приятелство. Когато видиш, че приятел е в калта, а си бил там е изпитание за вашите взаимоотношения и твоите добродетели. Решаващо за бъдещият живот е дали ще подминеш или ще помогнеш.

Но ако в момента нямаш силата да му дадеш опора, при все, че той нито я иска, нито мечтае да я получи от теб, приятелката му, е хубаво да помислиш за ранговете и кой е с по-висок такъв...А това не се измерва само в образование и дестинациите, които сме посетили. Както и да е...Идеята е че ако не можеш да го направиш действително връзката на никъде не отива.

Аз например имам много депресивни и мрачни периоди. Когато навляза в такъв цикъл или не, по-точно, когато той навлезе в мен и започне да ме обладава със силата на цялата тъмнина, която този свят познава....Тогава имам нужда от някой, който да ми докаже, че всичко това е само една душевна илюзия и винаги можеш да си изградиш подслон. Имам нужда от човек-слънце, личен Ра, който да боготворя и който постоянно да се движи, и развива. Винаги, когато кривна от пътя да ме хване за ръка и да ме върне на него, без значение колко страшни и дълги пътеки трябва да извървим, за да се върнем обратно. Личността ми не ми позволява да съм до хора различни от това, защото иначе деструктивността ми е на свобода...И после не мога да се позная, а няма нищо по-болезнено от това да губиш себе си, и да се отдалечаваш от самият теб. Имам нужда от лидер до себе си.
    Ако и ти го чувстваш така...
    Ако ти взима повече от колкото дава....
    Смятам, че е ясно какво трябва да направиш.
    Не всяка любов е създадена, за да бъде изконсумирана до край. А истинската любов...Видя какво стана в Тетрадката - той намери това, което му трябваше, за да бъде пълноценен пред себе си и нея, и в крайна сметка бяха заедно. Тогава можеха да водят красива връзка и да бъдат щастливи.

Не търси бъдещето си в личности и въобще някъде извън себе си, но и не прави нищо/не бъди с никой, който не иска да се развива (а развитието не е нужно да е в посоката и по начинът, който ти смяташ за правилни).

Това ми хрумва...
    Пиши как се развиват нещата и ни информирай за ситуацията си, когато ти хрумне.

Успех!

Благодаря ти за прекрасния отговор! Мога само да споделя един от любимите си цитати "В дълбините на зимата аз най-накрая открих, че в мен съществува едно непобедимо лято." от "Чужденецът" на Албер Камю. Или че винаги се чувствам като късметлийка, заради хората, които са до мен, заради миналото си, да, имах трудности, но сега нямаше да съм аз без тях. Понякога се чудя с какво заслужих това и заради това първоначално исках да отблъсна "тревомана" - не само заради здравословните си проблеми, които и него го засягат, щом е с мен, макар да не искам, просто е така. И просто е тревожно и изнервящо, не искам никой да се притеснява за мен, а той го прави. Но той не се отказа и все още е с мен, и не се страхува от състоянията ми. Е, пак се отнесох хихи...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Morakusi Виж мнението
    Просто му кажи, че трябва да поговорите и му кажи какво не ти харесва в него, и ако наистина те обича, със сигурност ще се опита да се промени. Ако ли не, дърпай шалтера.
    В началото се опитах да водя такъв разговор с него. Казах му, че прекалява с тревата и че не ми е приятно да се намирам в подобна среда. А той само ми повтаря как тревата е хубаво нещо, как се релаксира от нея, как друго не му помагало. Но и че преди да ме срещне пафкал всеки ден, а като е с мен не изпитва такава нужда. Каза, че му действам много добре и че го "правя щастлив". Въпреки това този ден аз бях твърдо решена да го оставя, заради това, че е тревоман и че няма планове за бъдещето си, не чете и прочие. Разговорът се проточи близо два часа и накрая го докарах до сълзи. Да, онзи голям лош метълист, с привидно кораво сърце, онзи непукист (приятелите му така го бяха кръстили) беше разплакан от една мъничка дама с остър език и хладен поглед. Тогава през сълзи и с най-тъжното изражение той обеща, че ще ми докаже, че може да живее без трева, поне докато си вземе изпитите, защото това се случи точно преди тях. И му казах "една седмица - вярвам ти". Мина се време и аз осъзнах, че "по дяволите, не съм на двадесет и три и той не е, тийнейджър е - защо не?!". Макар константите битки в ума ми между свръх-аз-ът ми и то, прецених, че той се старае и колкото и пъти да се опитах да го отблъсна (около четири-пет и всеки път беше съкрушен, буквално, даже на два пъти го бях разплакала, а досега по негови думи нито аверите му са го виждали така, нито е плакал за жена), той все ме гонеше и ме искаше. Въпреки моите изкази "добре, НЕ Е нужно винаги да ме последваш, добре съм си самичка - свикнала съм си с носталгията и компанията в главата ми, не си ми жизнено важен. Хайде, мисли за себе си, за своите нерви" и прочие....
    Така че, мисля, че на този изтерзан и въпреки това изпълнен с любов човек има нужда да му дам шанс. Аз вече му го дадох.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Току що изгубих ценни минути от времето си, минути, които никой няма да ми върне, за да ти прочета дългият сценарий на филм, който силно се надявам никога да не бъде заснет. Като цяло много си противоречиш, но нищо, има време да започнеш да измисляш още по-добри сърцераздирателни истории.
    Първо, няма родители, чийто 14-15 дете да им каже "Аз оставам в България" и те да се съгласят.
    Второ, този твоят Англичанин ако наистина беше толкова прекрасен, никога не би дошъл до България да ти се моли да се върнеш, дори да е имал много тежка английска петък вечер.
    Но нека си затворим очите за очевидното и речем, че всичко, което написа е истина, страшно превзета си. Не знам момчето, което е до теб как те търпи такава, уж не парадираш с "интелекта си" а реално погледнато именно това правиш. Всяка 2ра дума ти е за това колко си умна и зряла за възрастта си, как материалното не те интересува, но липсата на удобства те травмира. Черешката на тортата обаче беше психичното ти заболяване.

Та както и да е, лъжи по-малко и обръщай повече внимание на приятелят си (ако въобще имаш такъв).
    О, да, лъжа е, че е трябвало да ме изкарват прекалено много пъти от училище с линейка и да ме карат в болница. И да прекарвам там цялото си време. Всяка седмица. И да ме тъпкат с най-различни лекарства, от които метаболизмът ми скачаше и спадаше, и това се отразяваше не само на вътрешното ми състояние, но не нищо. Нищо, че не можех да си прекарвам хубаво, нищо че заради анходонията си пречех на всички около мен, нищо че припадах и съучениците ми ме гледаха с особени погледи казващи "как не искам да съм нея, горката". Не, това е лъжа и никога не се е случвало, да, разбира се и всичко това е нормално. Мхм, окей.
    Англичанинът дойде в България не само заради мен през 2011-та, а за да ме заведе на почивка и евентуално да премисля решението си. За съжаление, обаче, на тази почивка получих кризи и прекарвах времето си в хотела, докато той си се пържеше на плажа. Невероятно.
    И не, не парадирам с нищо, хайде успокойте си циците.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Интересно ми е само, защо се взимаш за нещо повече от останалите като явно не си?
    Малка си още, търси си щастието и не мисли за това, кой какви планове за бъдещето има, защото нищо не се знае. На 15 години си и вече имаш планове за бъдещето? 99% съм сигурна, че след година-две ще са съвсем различни.
    Съвета ми е, ако обичаш въпросното момче и си щастлива с него, просто бъди с него. И още нещо- най-добре възможно най-скоро кажи на семейството си истината за него. По-добре ще е да я разберат от теб, а не в последствие сами да забележат, че си ги излъгала.

Нищо не знаеш за мен. От съвсем мъничка тате ми чете за бизнес, икономика, предприемачество и за Уол Стрийт. Даже ми е казвал, че като бебе да ме успи го е правел. Така че, не, отново без да ме знаете коя съм ме съдите. От години искам да се занимавам с бизнес, не е от година-две, от ГОДИНИ. Не вярвам след толкова време просто да дигна ръце. Разбира се съм си подготвила и план бе, и план це, ако въпросния план а не се осъществи по една или друга причина. Смятам да се занимавам с психология, сега това ми е като хоби, а ако и това не стане, ще залагам на актьорско майсторство, с което от скоро се занимавам. Отворена съм, естествено, и за други неща, но засега си остава на първо място, както винаги, икономиката.
    А за истината - съгласна съм, но знам колко разочаровани ще бъдат нашите като разберат какъв е той всъщност. Нищо чудно да ми забранят да се виждам с него. Когато се бяхме разделили с "англичанина" бях излезнала няколко пъти с един младеж, който отново беше тревоман. Но тогава не ми пукаше, просто имах нужда от разнообразие, развлечение. За съжаление, баба ми разбра, че излизам с някакъв, а не с приятелките ми, както казвах и се погрижи като същински разследовател да се сдобие с цялата му биография. Зад гърба ми. Разбра, че се занимава с нелегални неща и направи сцени, които ги има само по филмите. Баба ми е феномен. За да ми напише този въпросния "егати филмите, аз не мога да повярвам, повече не ми пиши повече, ти ми съсипа живота, баба ти да мре в ада, аз наистина имах чувства към тебе", представете си какво е правила. Беше ходила в училището му и се погрижи той да не завърши дванайсти клас и беше водила разговори с психолози. И всичко това, само за да спра да го виждам. Ако познавахте баба ми щяхте да ме разберете защо ги говоря тези лъжи. Не мога накратко и сбито да ви обясня за какво бедствие става въпрос. А между другото онази вечер баба ми и "тревомана" се запознаха и след краткия пет-минутен разговор, в който баба ми като картечница говореше що за нищожество съм и как такова образовано и умно момче не трябва да се води по акъла ми, а да си седи у тях да си учи, а да и се мине през "това по мое време не е било". Приятелят ми не успя да каже абсолютно нищо, даже докато вървеше към вратата не спря, той трябваше да я прекъсне, за да й благодари за водата и да каже "лека нощ". На другия ден той каза "ебати бабата имаш, тя верно е...."..... и физионимия " :Х :Х " Хаха. "Беше ми говорила, че не се харесвате и че е странна, ама това е shiiit" Тате, който е по-важен в случая, даже най-важен, се познава с него - дори два пъти го кара с колата ни до тях след едни концерти. Но тате НИЩО не ме е питал за него, нито е изказвал за него. Понякога ми е странно. Никакъв интерес аз с кого се занимавам. Но хайде, така като че ли по-добре. Майка ми пък от Великобритания просто знам как ще ме хули, като разбере, че това с прекрасната му биография е долна лъжа. И ще си патя много и все пак мисля, че като го опознаят и видят, че е наистина добър човек, може и да ми простят. Не знам, има време.

Град
    София
    Просто се почувствах излъгана, защото това, което авторката пише тук...Абе, прикрила е разни факти, а аз бях искрена.

Например се е запознала с приятелят си, докато си купува амфети.
    А англичанинът го е откраднала от братовчедка си, били са пияни (тя на 12) и после братовчедката й се е изпикала на пода (!?!?) - така се забавлява елитът.
    Девойчето е от Перник и няма да казвам слава на каква й се носи там.
    Работа не си намира, защото хората със синя коса и кубинки рядко намират. (been there, done that)
    Пише как е била НА Испания и псува потребители на ебане, и майки, когато й кажат, че не е хубаво да се злоупотребява с хапчета.
    Пуснала е тема как баба й и баща й пърдят на масата и т.н. гнусотии, и много я дразнело.
    И такива...Неелитни и нискорангови неща. Разочарована съм. Все тая...

Ахахахахахах, аз мисля, че ти си филмираната тук. Само не знам това за англичанина откъде го измисли. И не разбирам защо ти е да си съчиняваш истории за човек, който не познаваш и който никога няма да познаваш.
    FUCK OFF, съжалявам теб и повечето българи, че още живеят в тъмните векове. Както мога да ходя в най-раздърпаните си дрехи и с кубинките си, мога да съм облечена и с пола или рокля и да нося високи токчета. Защото съм жена и мога да си го позволя, и мога да бъда точно това, което искам да съм.
    А за темата за баба ми - там съм достатъчно категорична в изказванията си. И какво от това? Има ги тия неща, но ти явно си решила да ми вадиш кирливите ризи или по-скоро да ги сътворяваш с развинтеното си въображение, да ги поомазваш, да ме очерняш. Но хайде, ще ти направя "кефа". Отива ми черното. Не знаеш колко много ме вълнува, че съм обсъждана във форум от съвсем непознати, които никога няма да ме познават, никога няма да знаят истината, че живеят в свой виртуален свят и не искат да се срещат с действителността. "Хората не искат да чуят истината, за да не им се разбият илюзиите" - Ницше. Знам, че няма да спрете да злословите нито ти, нито други, които не искат да ме виждат щастлива и се дразнят от това, просто искам да сте наясно, че няма да ме сринете, живейте си с омраза в собствените си светове.

Цитирай Първоначално написано от IWannaBeSedated Виж мнението
    ^ Кое е това девойче с така слава и то от Перник? о.о Определено не го очаквах.
    /държа се като селска клюкарка, знам
    Адашка по фамилия, носеща името на прабаба ми - Анастасия, убивам за такова име.
    С Любо е в момента (тийнейдж скъм), който според БФФто й бил с нея само заради секса.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от byntar4eto Виж мнението
    Грешни изводи. Това мога да кажа. Но не съм тук, за да ти се нравя. Не, не съм надута. Просто имам (имах) своите критерии и принципи, които сега смятам, че престъпих. Чудех се дали трябва да престана да ги нарушавам и да се завърна към старите си закоравели реликви, но открих, че съм истински щастлива и точно като ренегат се отричам от всичко казано преди.
    А всъщност да си се замисляла,че като страничен наблюдател аз пък и другите може да сме по обективни от теб? Да не говорим колко съм бил мек ако това наистина е вярно:
    Просто се почувствах излъгана, защото това, което авторката пише тук...Абе, прикрила е разни факти, а аз бях искрена.

Например се е запознала с приятелят си, докато си купува амфети.
    А англичанинът го е откраднала от братовчедка си, били са пияни (тя на 12) и после братовчедката й се е изпикала на пода (!?!?) - така се забавлява елитът.
    Девойчето е от Перник и няма да казвам слава на каква й се носи там.
    Работа не си намира, защото хората със синя коса и кубинки рядко намират. (been there, done that)
    Пише как е била НА Испания и псува потребители на ебане, и майки, когато й кажат, че не е хубаво да се злоупотребява с хапчета.
    Пуснала е тема как баба й и баща й пърдят на масата и т.н. гнусотии, и много я дразнело.
    И такива...Неелитни и нискорангови неща. Разочарована съм. Все тая...
    Да, има го и момента,че често страничните обективни наблюдатели не могат да "обуят обувките ти" и да изпитат цялостните мисли,чувства и усещания и да усетят живота ти открай докрай.И аз съм го изпитвал това на гърба си и продължавам да го изпитвам особено от по непознати хора напълно и ясно осъзнавайки,че те до голяма степен са прави само дето не знам дали биха постъпили по-различно ако наистина бяха моето аз. Като цяло смятам,че си тръгнала по доста лош път.От лошо момче,през тревоман на тревоман.Не са добри изобщо средите, в които се движиш.Това те кара да се пропиваш,да се дрогираш,да лъжеш и т.н и т.н. Не крия,че и аз някога да имам дъщеря и тя да се занимава с тревоман може би ще се опитам всячески да и избия от главичката тези мисли.Опазил ме Господ.Още повече ако сте се запознали наистина докато си е купувал амфети.Още тогава трябва да ти е светнала една хубава лампичка в съзнанието.Да,привърженик съм на мисълта"Никога не казвай,никога!",защото не знаеш какво ще ти поднесе живота,но ти след тревомана със същата усърдност пред себе си можеш да започнеш да защитаваш след това и наркодилър,изнасилвач,сата нъор,педофил,убиец и т.н и т.н.,което ако имаш голям късмет може само да ти прецака плановете за бъдещето.В другият случай можеш и жертва на някакъв такъв да станеш недай си Боже и живота да ти се стъжни.А относно плановоте а,б,в и цялата българска и английска азбука има една също много добра мисъл:"Животът е това,което ти се случва докато кроиш планове за бъдещето."Демек не е сигурно какво ще се случи ако ще и да си си направил график на живота си от раждането до смъртта ти(която никой не знае кога ще дойде за него) по секунди.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на Glamour92
    Зодия лъв съм.
    NOOOOOOOO !

Зодията ми е осквернена веднъж и завинаги.
    *ноу офенс*
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    А всъщност да си се замисляла,че като страничен наблюдател аз пък и другите може да сме по обективни от теб? Да не говорим колко съм бил мек ако това наистина е вярно:

Да, има го и момента,че често страничните обективни наблюдатели не могат да "обуят обувките ти" и да изпитат цялостните мисли,чувства и усещания и да усетят живота ти открай докрай.И аз съм го изпитвал това на гърба си и продължавам да го изпитвам особено от по непознати хора напълно и ясно осъзнавайки,че те до голяма степен са прави само дето не знам дали биха постъпили по-различно ако наистина бяха моето аз. Като цяло смятам,че си тръгнала по доста лош път.От лошо момче,през тревоман на тревоман.Не са добри изобщо средите, в които се движиш.Това те кара да се пропиваш,да се дрогираш,да лъжеш и т.н и т.н. Не крия,че и аз някога да имам дъщеря и тя да се занимава с тревоман може би ще се опитам всячески да и избия от главичката тези мисли.Опазил ме Господ.Още повече ако сте се запознали наистина докато си е купувал амфети.Още тогава трябва да ти е светнала една хубава лампичка в съзнанието.Да,привърженик съм на мисълта"Никога не казвай,никога!",защото не знаеш какво ще ти поднесе живота,но ти след тревомана със същата усърдност пред себе си можеш да започнеш да защитаваш след това и наркодилър,изнасилвач,сата нъор,педофил,убиец и т.н и т.н.,което ако имаш голям късмет може само да ти прецака плановете за бъдещето.В другият случай можеш и жертва на някакъв такъв да станеш недай си Боже и живота да ти се стъжни.А относно плановоте а,б,в и цялата българска и английска азбука има една също много добра мисъл:"Животът е това,което ти се случва докато кроиш планове за бъдещето."Демек не е сигурно какво ще се случи ако ще и да си си направил график на живота си от раждането до смъртта ти(която никой не знае кога ще дойде за него) по секунди.
    Отзад напред: да, прав си за това за плановете и именно за това завърших с „но нищо не се знае“.
    Хубаво е, че имате мнение, но аз съм си добре и без вашите съвети. Един ден може би след месец, може би утре, може би след година ще променя изцяло мирогледа си и ще сменя насоките си, но дотогава нямам нужда от проповеди. Благодаря, за което.
    Относно написаното от Ангелския Антихрист, както казах и в последния си коментар - няма нищо такова. И ще продължавам да го повтарям, защото истината не стои зад никого, тя си остава истина въпреки всичко и всички, така че, не може никой да ме очерни с клевети и измислени истории.

Град
    София
    Адашка по фамилия, носеща името на прабаба ми - Анастасия, убивам за такова име.
    С Любо е в момента (тийнейдж скъм), който според БФФто й бил с нея само заради секса.
    Един момент, МОЯТА най-добра приятелка смята това? Коя е моята най-добра приятелка изобщо? Не изглеждаш твърде запозната ми се струва, ако искаш проведи първо няколко анкети, разучи ни историите открай докрай и след това публикувай и излъчвай информация. Но нека е достоверна преди това. Поне имената улучи.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    ^ Егати драмата.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Нищо не знаеш за мен. От съвсем мъничка тате ми чете за бизнес, икономика, предприемачество и за Уол Стрийт. Даже ми е казвал, че като бебе да ме успи го е правел. Така че, не, отново без да ме знаете коя съм ме съдите. От години искам да се занимавам с бизнес, не е от година-две, от ГОДИНИ. Не вярвам след толкова време просто да дигна ръце. Разбира се съм си подготвила и план бе, и план це, ако въпросния план а не се осъществи по една или друга причина. Смятам да се занимавам с психология, сега това ми е като хоби, а ако и това не стане, ще залагам на актьорско майсторство, с което от скоро се занимавам. Отворена съм, естествено, и за други неща, но засега си остава на първо място, както винаги, икономиката.
    А за истината - съгласна съм, но знам колко разочаровани ще бъдат нашите като разберат какъв е той всъщност. Нищо чудно да ми забранят да се виждам с него. Когато се бяхме разделили с "англичанина" бях излезнала няколко пъти с един младеж, който отново беше тревоман. Но тогава не ми пукаше, просто имах нужда от разнообразие, развлечение. За съжаление, баба ми разбра, че излизам с някакъв, а не с приятелките ми, както казвах и се погрижи като същински разследовател да се сдобие с цялата му биография. Зад гърба ми. Разбра, че се занимава с нелегални неща и направи сцени, които ги има само по филмите. Баба ми е феномен. За да ми напише този въпросния "егати филмите, аз не мога да повярвам, повече не ми пиши повече, ти ми съсипа живота, баба ти да мре в ада, аз наистина имах чувства към тебе", представете си какво е правила. Беше ходила в училището му и се погрижи той да не завърши дванайсти клас и беше водила разговори с психолози. И всичко това, само за да спра да го виждам. Ако познавахте баба ми щяхте да ме разберете защо ги говоря тези лъжи. Не мога накратко и сбито да ви обясня за какво бедствие става въпрос. А между другото онази вечер баба ми и "тревомана" се запознаха и след краткия пет-минутен разговор, в който баба ми като картечница говореше що за нищожество съм и как такова образовано и умно момче не трябва да се води по акъла ми, а да си седи у тях да си учи, а да и се мине през "това по мое време не е било". Приятелят ми не успя да каже абсолютно нищо, даже докато вървеше към вратата не спря, той трябваше да я прекъсне, за да й благодари за водата и да каже "лека нощ". На другия ден той каза "ебати бабата имаш, тя верно е...."..... и физионимия " :Х :Х " Хаха. "Беше ми говорила, че не се харесвате и че е странна, ама това е shiiit" Тате, който е по-важен в случая, даже най-важен, се познава с него - дори два пъти го кара с колата ни до тях след едни концерти. Но тате НИЩО не ме е питал за него, нито е изказвал за него. Понякога ми е странно. Никакъв интерес аз с кого се занимавам. Но хайде, така като че ли по-добре. Майка ми пък от Великобритания просто знам как ще ме хули, като разбере, че това с прекрасната му биография е долна лъжа. И ще си патя много и все пак мисля, че като го опознаят и видят, че е наистина добър човек, може и да ми простят. Не знам, има време.
    Всеки следващ твой отговор доказва все повече и повече колко нереално мнение за себе си имаш. Казваш първо колко много си по-интелигентна от другите на твоята възраст и как един вид всички са под твоя "ранг", както ти сама се изрази, а в следващия момент говориш как баба ти ти се кара, че проваляш момче, което пред нея си описала точно както пред нас описваш самата себе си. The fuck? Аз също съм на 15. От 3-4 години имах едни планове и също като теб говорех как 100% ще се занимавам с това, но обстоятелствата се стекоха така, че вече не ми се и чува за тази професия. За това ти казвах, че нищо не зависи от теб и че всичко може да се промени. Повече не смятам да ти казвам, защото само ще повтарям другите. Опитай се да се вслушаш в това, което ти казваме и не ни обвинявай, че не те познаваме. Първо се вгледай добре в самата себе си.

Мега фен Аватара на Chacho
    Аз в крайна сметка не разбрах какво търсиш. За да не си играем на изрови проблема, можеш ли кратко точно и ясно да назовеш какво искаш да постигнеш?

ПС: Подозирам Джеса, че е създала фейк. Всъщност не. Подозирам ония от офиса дето бяха опънали профил на няква 13-14 годишна дето тичаше по батковци и цитираше Ницше.
    Последно редактирано от Chacho : 07-10-2013 на 11:01
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Мацка на 15, високоинтелигентна, вървяща към усъвършенстване, изразяваща себе си чрез психологически термини и цитати от немай къде, намираща се яко във филма, сложила си снимка на няква курветина с изолирбанд на зърната, регистрирала се във форум с ник byntar4eto. Правилно ли разбрах?

Е, за това време, за което си изписала тия фермани тука, да беше седнала да помислиш какво точно искаш.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Всеки следващ твой отговор доказва все повече и повече колко нереално мнение за себе си имаш. Казваш първо колко много си по-интелигентна от другите на твоята възраст и как един вид всички са под твоя "ранг", както ти сама се изрази, а в следващия момент говориш как баба ти ти се кара, че проваляш момче, което пред нея си описала точно както пред нас описваш самата себе си. The fuck? Аз също съм на 15. От 3-4 години имах едни планове и също като теб говорех как 100% ще се занимавам с това, но обстоятелствата се стекоха така, че вече не ми се и чува за тази професия. За това ти казвах, че нищо не зависи от теб и че всичко може да се промени. Повече не смятам да ти казвам, защото само ще повтарям другите. Опитай се да се вслушаш в това, което ти казваме и не ни обвинявай, че не те познаваме. Първо се вгледай добре в самата себе си.
    Добре се вглеждам и оценката ми е съвсем обективна, виждам и недостатъците си, и хубавите черти, които са малко да кажа. Баба ми е си е баба ми. И най-мирната да бях пак нямаше да е доволна. Никога не е. От никого. Но баба ми си е отделна тема, защо изобщо я намесваме?
    А за професиите, съгласна съм - винаги съм отворена за нови възможности, както и написах. Но твърде дълго време се интересувам от това, че да захвърля всичко точно сега и да се насоча към друго. Винаги има такъв шанс, но ето - в момента това ме влече.
    Благодаря ти за мнението!:]

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Аз в крайна сметка не разбрах какво търсиш. За да не си играем на изрови проблема, можеш ли кратко точно и ясно да назовеш какво искаш да постигнеш?

ПС: Подозирам Джеса, че е създала фейк. Всъщност не. Подозирам ония от офиса дето бяха опънали профил на няква 13-14 годишна дето тичаше по батковци и цитираше Ницше.

Искам темата да се закрие. Каквото искам да постигна си ме интересува мен единствено и си работя по въпроса. Тук има твърде много ненужна драма. И за какво е всичко това? Трябва да влизам тука, за да се обяснявам на непознати и да опровергавам изкривените изопачени безпочвени обвинения и лиготии. Струва ли си?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Мацка на 15, високоинтелигентна, вървяща към усъвършенстване, изразяваща себе си чрез психологически термини и цитати от немай къде, намираща се яко във филма, сложила си снимка на няква курветина с изолирбанд на зърната, регистрирала се във форум с ник byntar4eto. Правилно ли разбрах?

Е, за това време, за което си изписала тия фермани тука, да беше седнала да помислиш какво точно искаш.
    Аз си знам какво искам и *въздъх* работя по въпроса. Вече във всеки мой коментар се повтарям, но... съдба. Никът ми е „бунтарчето“, мда и? Нещо против? Имам много никове, този не е сред любимите ми, но пък знаеш ли колко ми е за някакъв си ник в сайт, който по принцип не посещавам, като че ли показва коя съм всъщност. Картинката ми харесва, мхм. Тук има много момичета с подобни, че дори много по-сексуални снимки, но на тях нищо не им се казва, хм. Не можеш да разбереш каква съм само от ника ми и картинката. Ако наистина го мислиш, значи живееш в илюзия и ти се смея. Каквото и мнение да имаш ти или друг от този сайт, не ме касае, няма да достигне до мен, до същината ми - това са само думи, празни и непонятни.

Искам темата да се закрие. Каквото искам да постигна си ме интересува мен единствено и си работя по въпроса. Тук има твърде много ненужна драма. И за какво е всичко това? Трябва да влизам тука, за да се обяснявам на непознати и да опровергавам изкривените изопачени безпочвени обвинения и лиготии. Струва ли си?
    Що не се запита в началото, когато пусна ферман за живота си с молба да го разискват?

Мен ми е все тая, темата си е твоя. От самото начало не знаеше какво искаш да питаш. Затова и няма как на този етап да намериш отговорите си.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Що не се запита в началото, когато пусна ферман за живота си с молба да го разискват?

Мен ми е все тая, темата си е твоя. От самото начало не знаеше какво искаш да питаш. Затова и няма как на този етап да намериш отговорите си.
    Ще започна с това, че не пиша тук, само за да получа съвет или мнение, а по-скоро да излея разпилените си мисли нейде. Да ги разкарам, да не са вътре в мен, да ги видя с очите си и след това да взема решение, защото вариантите ги знам, само ми е непреодолимо трудно да избера.
    Намерила съм отговорите си. Благодаря.

Моля.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Каквото и мнение да имаш ти или друг от този сайт, не ме касае, няма да достигне до мен, до същината ми - това са само думи, празни и непонятни.
    Ами, душко, в този сайт се пускат теми за да бъдат коментирани. Ако искаш просто да си разтягаш локуми за живота ти, които някой да чете, направи си блог.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Ами, душко, в този сайт се пускат теми за да бъдат коментирани. Ако искаш просто да си разтягаш локуми за живота ти, които някой да чете, направи си блог.
    Окей, душко, обаче аз дадох тема, по която да се коментира. Обаче тук някои хора го обърнаха на цирк - та баба ми, та бъдеще, професии, минало, алкохол какво ли не...а въпросът беше простичък, сърцето или ума. Както и да е. Ненужно е всичко.

толкова много излишна драма...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от SirLeX Виж мнението
    толкова много излишна драма...
    +

Ахахахахахах, аз мисля, че ти си филмираната тук. Само не знам това за англичанина откъде го измисли.

+ че хората говорят, не е толкова сложно....
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си