.
Отговор в тема
Страница 2 от 91 ПървиПърви 1234561252 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 2259
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Ужас и безумие

Супер фен Аватара на Jaune
    Матурата ще ми е по английски.
    Ще кандидатствам книгоиздаване в СУ.

Здравейтее, включвам се и аз в темата. Кога станахме 12ти клас направооо не мога да повярвам. Започвам с подготовка за TOEFL и IELTS, втората ми матура ще е по английски, но не се притеснявам много, казват, че е лесна.

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Ще ходите ли на уроци или ще разчитате само на училищната подготовка и на себе си? (за английския става на въпрос)
    Ще ходя на уроци. Принципно тази година започвам уроците за CAE, а при все, че матурата по английски е на ниво S5-предсертификатно ниво , /само Writing-a е с повече думи/, не мисля че ще имам проблем.

Супер фен Аватара на Jaune
    Аз на уроци няма да ходя. Ама аз все пак съм в АЕГ и си държа, че са ме научили на нещо. Някога.

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Здравейте, айде и аз да се включа Втората ми матура мисля да е по математика, иначе мн искам да кандидатствам в чужбина, по-специално Дания Има ли някой друг за там?
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Мега фен Аватара на Chacho
    "Почна се! Почна се!"
    -Баба Вуна
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от nyxu Виж мнението
    Решихте ли по какво ще ви е втората матура?

Френски.

Айде успех ви! Няма да се впрягате, зор е, но се преживява. А балът е най-готиното нещо евър.
    Аз заминавам за Великобритания септември месец, ако има някой, който се е насочил натам за университет, да ми пише на лично, готова съм да помагам всячески.
    When you awaken in the morning’s hush
    I am the swift uplifting rush
    Of quiet birds in circling flight.

I am the soft starlight at night.
    Do not stand at my grave and cry,
    I am not there; I did not die.

Здравейте! Записвам се при вас

Английски ! Айде сега : '' И кой каза?'' 1, 2...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    ^ Много бързаш!
    maDamn

Май май, накрая да няма 12, 12, 12

Мега фен Аватара на Colouring
    Запис. Втората ми матура ще е по математика. Ще се пробвам в СУ.
    Лятото ми върви в спане, решаване на задачи и излизане с приятели. Нямам запланувани почивки, така че ще си е скучничко. Карай..
    Не искам дори да започвам да мисля за балове. Ужас.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    И аз съм тука. За втората матура не знам, сигурно ще е по английски.

Ще се бутам в СУ-ФМИ, знам добре английски има не ми се ходи в друга държава.

Повече от фен Аватара на mkio
    Май съм единствената, която е избрала за втора матура философия Няма да ходя на частни уроци, писането ми се отдава и ще разчитам само на себе си, книги и едно помагало, което смятам да си взема скоро. Насочила към се към СУ-журналистика или българска филология. За сега повече клоня към първото. Варианти за друг университет нямам, което не е хубаво Но имам още време да помисля..

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Уроците са пълна измишльотина, за хора, които не могат да се организират сами.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Имате ли идея кога са предварителните по английски във ВТУ? Гледах им сайта, но отдавна са ги махнали от графика.

Голям фен Аватара на joannalof
    Започнах да чета Железния светилник,но нещо не ме грабна.Дано по-нататък стане по-интересно.
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    И аз съм тука. За втората матура не знам, сигурно ще е по английски.

Ще се бутам в СУ-ФМИ, знам добре английски има не ми се ходи в друга държава.
    Тъжното е, че тук няма такава реализация + дипломата ти от тук има почти никаква стойност в сравнение с дипломата от някъде другаде. И на мен не ми се ходи ама терминал 2 ме очаква.

Випуска ми се бяха побъркали още в началото на май да запазват хотели. Убих си желанието за всякакъв бал още отсега.
    Последно редактирано от cw3tty : 07-12-2013 на 13:10

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от joannalof Виж мнението
    Започнах да чета Железния светилник,но нещо не ме грабна.Дано по-нататък стане по-интересно.
    И при мен така, насила я чета. Точно обратното е с "Песен за огън и лед", при които имам забележителен прогрес - за седмица и нещо вече съм на 4-та книга.

Мега фен Аватара на Colouring
    "Железният светилник" съм я чела, но сега ще я препрочета, защото не помня много. Помня само, че ми беше харесала. Мъките ми ще са свързани с "Тютюн".

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Тютюн на мен ми беше доста приятен,ако ви е толкова зор , гледайте филма , но нищо не може да се сравни с книгата. Като минете първите 100 става доооста по-приятна. Има над какво да се разсъждава, настрана от политиката, ами отношенията между персонажите. Много дълбоки и интересни са,ако наистина си си поставил за цел да вникнеш в материала.

А Светилникът и като цяло четирилогията си заслужават!
    maDamn

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    брей, много хора на матура по АЕ, всъщност и аз се замислям над това, за да не ми бърка другите оценки ,
    иначе може и История да е ама нз, нз
    как не искам да съм 12-ти клас, а преди колко много исках да свърша, тва ше е най-гадната година,
    дори не знам какво да кандидатствам, за да почвам да се подготвям
    мъка, мъъка

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Цитирай Първоначално написано от cw3tty Виж мнението
    Тъжното е, че тук няма такава реализация + дипломата ти от тук има почти никаква стойност в сравнение с дипломата от някъде другаде. И на мен не ми се ходи ама терминал 2 ме очаква.

Випуска ми се бяха побъркали още в началото на май да запазват хотели. Убих си желанието за всякакъв бал още отсега.
    Ще е хубаво ако терминал 1 не те очаква.

Айде 94 наборките , искам тема за снимки от баловете с рокли и без !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си