- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- На всички добър късмет-на есен в университет! 12 клас - 2012/2013 VOL. 2
Ееее...сериозно ли? Защооо?
Къде кандидатства?
maDamn
Как да върви... Ходя на работа, правя си кефа там и получавам добри пари. Когато успявам, се виждам с мъжо, който ходи на курс по немски, умничкият ми. Междувременно си вдигаме скандали в италиански стил :д
Както и да е. Подадох си документите, чакам отговори някъде началото до средата на август. Все още се колебая между Манхайм и Мюнхен и се надявам да ме приемат само на едното място, че да не се налага да избирам, хаха. Все още обмислям как ще пътувам и как ще си пренеса огромния багаж. Правя си шопинг за важни неща, купих си бежов шлифер, дълги дънки. Маминка си е купила пола в цвят диня, УНИКАЛЕН Е, усещам как и аз искам! Междувременно гледам сериали, ходя на онлайн курсове и чета книжки. Добре ми е. Само една почивка трябва да си организираме![]()
Някой кандидат-ЙОРИст в СУ?
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Е не е изведнъжАз още от февруари-март съм си го решила. Германия
![]()
Сърбят ме пръстенцата...утре ,ако им крашне сайта,ще умра на мъканяма да спя, въпреки че знам ,че съм приета вече...ама все пак. Пуста европеистика ... изЕде ми акъла.
maDamn
Йеп...просто 200 пъти ще ми се обърне стомаха.
maDamn
Лелее. Толкова скучно не ми е било на мен.Сутрин започнах да тренирам и за около месец свалих 4-5 кг.
До следобяд (към 5-6 когато излиам с приятели) няма какво да правя. Започнах да пиша книга, но правя малко повечко правописни грешки от колкото предполагах.
Поне хората, които четат написаното ми казват. Опитвам се да намирам вдъхновение, но се случва веднъж на няколко дни. През останалото гледам някой филм или просто си хубавея.
![]()
![]()
![]()
Оф, в сайта на СУ нищо не се намира,ама нищо. Ако не издирвам през девет планини в десета, не мога да си намеря годишните такси. Като си ги намерих ... никъде не пише къде и как да си платя семестриалната такса. Явно ще да е там, ама ако ме завъртят да ходя до "Катедра Европеистика" на Цариградско...много забавно ще ми стане.
maDamn
Няма да е в катедрата, таксите се плащат където ти е администрацията на факултета - в случая в Ректората![]()
Не съм и очаквала друго де...още няма резултати...айляк...
maDamn
Хората от СУ не обичат да бързат, ама им свикнах вече.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Навсякъде никой не обича да бърза. Ако ти разкажа какъв ад беше в УНСС ...
И все пак, КОГА ЩЕ ИЗЛЯЗАТ РЕЗУЛТАТИТЕ??? Какво трябва да ми изпише , ако ме приемат в дадена специалност? Защото никъде няма колонка за 'чекване' ,че си приет в някое от желанията ти. Нали се проверява там , където ти изписва желанията,оценките с които кандидатстваш етц ?
МДа...ще излезе предполагам отстрани - класиран и мин бал.
maDamn
ПРИЕТА СЪМ МЕЖДУНАРОДНИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИ! ЩЕ УМРААААААААААААААААААААА! ААААААААААААААААААААААААА !
maDamn
е чекай ,де, откъде трябва да ги купя тия документи??? Не ми ли ги дават там,извинявам се за молоумния въпрос...майната му, аз утре не мга,че утре трябва да си прехвърлям кинти по сметнката и така,ама whatever!
maDamn
6 единици над минималния бал... Чувствам се значим.
МОМЧЕ
Penguin power!!