- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момчетата - какво мислите за съвременните момичета?
Всъщност според мен си чекиджия, който не е виждал секс и затова сипеш огън и жупел срещу всички, които виждат и си пуснал тая тема с цел някоя друга недоебана мома, която също седи на сухо, да се трогне от ретроградния ти морален поглед и най-после да те огрее.
Ама да не вземеш да се обидиш сега, де. Не те съдя, просто изразявам мнение.
Не съм обиден, като изключа тона ти. До голяма степен си прав. Мастурбирам. От около месец не съм правил секс, дразнят ме тези, които се ебат все едно са животни, пуснах тази тема, за да намеря повече хора, които споделят моите идеи, а за момата не се бях сетил, но ще се радвам ако се намери такава с ретрогарден морал.
климатроник, щом за теб е така, не искам да те убеждавам в каквото и да било. За мен има много общо. Точно какъвто е кефа да осъзнаеш, че отсреща те приемат като придатък на портфейла, точно такъв е и като те възприемат като придатък на хуя.
Последно редактирано от procter : 07-22-2013 на 11:53
както и приятелството с черпене
A aз си мислех, че сме надраснали вече вярването, че секс се прави по любов или секс се прави едва след сватбата или че секс = любов и прочие.
Сексът си е секс и не разбирам защо трябва да се заклеймява като нещо лошо. Всеки сам избира колко, как, с кого и кога да прави секс и изобщо не е работа на другите да си навират носа там.
Ако някой е с толкова строги морални ценности и държи половинката му да е "чиста", тогава се получават ей такива глуповати теми. Няма лошо и в това, разбира се. Просто е глупаво да се хвърлят етикети наляво и надясно, само защото някой има различно разбиране от нас самите.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
аа..ми да бе, то и приятелството няма общо с уважението, всичко вече е за пари.. и секс![]()
Лейди, ти бая неща си надраснала. Не му облазявам на мъжа ти.
пътят към арабските страни е отворен към всички с претенции ;д
Сексът си е нещо хубаво и според мен не е обвързан с любовта, но е обвързан със сексуалната култура.Ако младите знаят какво правят -нека го правят.Аз съм имала приятел с промоции и не смятам,че това ме прави курва. Все пак има си и граници.Не приемам от 13-14 години да спят с кой им падне и не приемам изневярата!Най-близката ми приятелка в гимназията беше поставила личен рекорд като прави секс с 6 различни за 4 дена.Друга съученичка загуби девствеността си в храстите зад стадиона за да може като прави секс с един батко следващата седмица той да не реши,че тя е задръстена и девствена.Трета съученичка правеше секс в тоалетните на дискотеките като специално си ги набираше като седеше пред тоалетните и оглеждаше.И после разказваше всякакви подробности.Та това за мен не е много нормално.
Аз бях дотук. Толкова ми е болно, че така мислят младите хора днес. А още по-лошо ми е затова, че възрастните изобщо нехаят. Лейди, какво да ти кажа. Жалко. Много ми е мъчно, че дори модератор и възрастен човек като теб, който трябва да научи младите на нещо, говори като една разхайтена жена. Лошо. Бог да ни е на помощ!
@procter, слабите хора мислят за чуждото мнение и се влияят от него.... силните не се интересуват и не им дреме, следват собствените си мисли и чувства.. Тва не значи, че също не се влияят, но взимат чуждото мнение и го превъртат през собствената си призма.
Разхайтена жена...
Трябваше ли да се обидя?
Ще ти дам ситуация и ще искам отговор:
Момиче отива в различен град/държава за дълъг период от време. Няма си приятел, все още не познава никого, а и не е убедена, че иска сериозна връзка в смисъла на доверяването, отдаването на време, внимание и усилия... Да, ама... започва да й се прави секс.
Първи въпрос: Курва ли е, щом й се прави секс, а няма човек до себе си? Защо? Желанието за секс насочено ли е към конкретен обект или може да бъде възприето буквално като "начесване на крастата", като нужда, равна на необходимостта от храна, защото иначе пречи на съвестното изпълнение на ежедневните задачи.
Започва да се запознава с този-онзи. Събира се компания все на нейна възраст. Готини момчета, слабо познати. Знаят си имената, възрастта, кой какво учи/работи. "Я, този пич е готин", мисли си мадамата и му казва "Наздраве!". Говорят си, общи приказки, нищо кой знае какво... Мадамата решава, че иска да си легне с него с мисълта, че не желае да се обвързва на този етап, съответно отпада нуждата от по-големи подробности като черти на характера. (Освен тази пичът да разкаже на половината свят какво и с коя е правил.) Съобщава ясно и недвусмислено намеренията си да не навлиза в дълбините на сериозна връзка. Пичът е окей. Правят секс. Момичето се кефи на момчето, но естествено... каква привързаност можеш да развиеш от една-две-три срещи?
Втори въпрос: Защо сексът без обвързане е лошо нещо, ако няма излъгани очаквания? И двамата знаят какво се случва и какво да очакват.
Наистина бих се радвала на по-подробни и задълбочени отговори. Ако може, логични. Ако не може, ще разбера, че си въздух под налягане и мнението ти не е обосновано. Нищо не ми пречи да се съглася с теб, ако виждам причинно-следствена връзка.
Отсега да кажа: евтини провокации не минаха пред ЛейдиДи, няма да минат и пред мен. Аз секс съм правила единствено с много повече чувства от някаква си емоция на привързаност.
Последно редактирано от PinkPan7her : 07-22-2013 на 17:55
Смятам, че е много по-добре да се научат да не робуват на криворазбран морал и закостенели ценности, да се научат да отстояват мнението си и да вземат това, което поискат, защото в крайна сметка - никой няма да помисли за теб, ако сам не мислиш за себе си.
Другото са неща, които се учат в крачка и са въпрос на вътрешно усещане.
За мен е жалко, че си на 26 години и все още не си се научил на горните неща.