запис тогава =)
колко често казваш на родителите си, че ги обичаш? В
същност доста рядко им го казвам, но пък за сметка на това им го показвам. 
колко често го чуваш?
Доста често..
любим поет?
Смирненски..
има ли мъж, на когото би подражавал, защо?
Не мисля, че това е идея, предпочитам да бъда себе си.. 
би ли казал в очите на жена, че вънишният ѝ вид не е никак задоволителен?
Директен съм като човек така, че най-вероятно да.. 
от 0 до 10, колко важна за теб е външността?
Гледам първо характера, но и външността гледам (нарече ми повръхностен) Та да речем 7 или 8.. Но дори и момичето да е супер красиво, ако няма какво да си кажа с него, ми е скучно..
колко за теб е голямо значението на това къде е роден човек?
Никакво.. Няма значение
харесваш ли тишината?
Не много, но понякога имам нужда от спокойствие и това да остана сам с мислите си, тогава я харесвам.. 
умееш ли да се погледнеш от всяка възможна гледна точка на нещата?
Старая се да го правя, другите ще кажат дали го умея
някога помислял ли си си, че искаш на убиеш човек?
Всъшност не, мислил съм какви ще са последиците от това деяние, но никога не съм помислял, наистина да убия някого, просто съм твърде добър и съвестта ми няма да ми го прости..
ако единственият вариант да изхраниш семейството ти е да продаваш дрога, на предимно млади хора, би ли го направил?
Е нормално, щом това е единствения вариант, предпочитам това пред алтернативата семейството ми да умре от глад.. инстикта за самосъхранение ще се обади.. 
какво би подобрил в себе си?
Тялото си (леко шишкав съм, а преди бях стегнат, сега ми е мъчно и смятам пак да се направя като преди) И 2рото нещо е да си изгладя характера, като цяло мисля, че ми е много добър с малки изключения, които обаче смятам да подобря и да стана един, добре сложен, интелигентен и възпитан мъж..