- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е.... anonymous708973
как спиш? по гръб,по корем, настрани?
има ли нещо, което ти е като талисман?
Изневерявал ли си ? Ако , да, защо?
АРЕ БЕ, НЕ СЕ ЛИ ИЗКЪПА ВЕЧЕ![]()
maDamn
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ако имаш 1 000 000лв, но можеш да ги похарчиш само за мотор или кола, какво ще си купиш?
Не се опитвай да хитруваш! ЕДИН мотор или ЕДНА кола.
и малко вдъхновение от една друга тема
За или против протестите си?
Смяташ ли, че оставката на кабинета ще промени нещо към по-добро?
А свикването на ВНС?
А преминаване към мажоритарна система?
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
К'ъв тоя мотор за 1 000 000лв, бе?
Смяташ ли, че трябва и тук да стане като в САЩ - книжка на 16, а пълнолетие на 21?
Според теб, какво трябва да е наказанието за човек, шофирал в нетрезво състояние?
Dr. Gregory House
ааа, тогава ми напомни сутринта
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Горния въпрос с наказанието ме подсети... За или против смъртната присъда? Защо?
Ако сега разбереш, че ще умреш след 24 часа, как ще прекараш това време?
Как би реагирал, ако някой ден усетиш, че изпитваш сексуално привличане към някой от твоя пол?
Труден ли е живота според теб?
Вярваш ли в свръхестествени явления?
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
А, не мислиш ли, че по този начин и ти ставаш опасен колкото него, ако не и повече?
Че контролът трябва да е по-строг, трябва да е, но не смяташ ли че е по-добре да си изкарат курсовете, да си вземат книжката и да носят наказателна отговорност от 16г възраст, отколкото да карат без книжки и да минават с оправданието, че са откраднали ключовете и да им се размине?
Dr. Gregory House
Ако ти падне тухла на главата, побъркаш се и решиш да се обясниш на Мариела1234 в любов с 10 изречения, какво ще е изявлението ти?
Ще се престрашиш ли да обиколиш около масите на заведение 15 пъти, ако те предизвикат на риск или истина?
Колко кюфтета можеш да изядеш наведнъж?
Имаш 8 монети, от които едната е фалшива - по-тежка. Как с две претегляния на везна ще разпознаеш фалшивата?
Колко лицеви можеш да направиш наведнъж?
Напиши стихотворенийце в 4 реда.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ок, съгласих се с това, но не ми отговори на първия въпрос. А именно "А, не мислиш ли, че по този начин и ти ставаш опасен колкото него, ако не и повече?". /тука малко по-заядливо/ А за хората, които се мислят за големи шофьори и карат като ненормални, застрашавайки околните, какво трябва да е наказанието?
Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-25-2013 на 21:33
Dr. Gregory House
Задачата за монетите.
Ето ти 8 монети: о о о о о о о о. Делим ги на средните групички:
о о о, о о о, о о
Мерим двете тройки. Това ни довежда до три варианта:
1. Първата тройка е по-тежка. В такъв случай монетата е измежду първите три. Взимаме произволни две от тях и ги мерим, което ни довежда до нови три варианта:
1.1 Първата монета от двойката е по-тежка, значи тя е фалшивата.
1.2 Втората монета от двойката е по-тежка, значи тя е фалшивата.
1.3 Монетите са равни, значи оставащата монета от тройката е фалшивата.
2. Втората тройка е по-тежка, тогава се прилага същото като в 1.
3. Двете тройки са равни, значи фалшивата монета е сред оставащите две. Мерим ги тях и откриваме коя е.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
А ако такъв човек убие детето ти и му е първи гаф?
Наказанието ще върне ли детето ти и ще те удовлетвори ли?
Не е ли по-добре да се вземат мерки превантивно?
Искаш да кажеш селяндурщината?
И ти се слагаш в категория "селяндур"?
А ако този 16 годишен знае, че го чакат годинки пандиз при убийство на пътя и отнемане на книжката до живот?
Лягам си, че утре съм на бачкане..
Ако имате нек'ви други въпроси към мен.. напишете отгоре ника ми, за да знам, утре като седна, че са били към мен...
От сутринта, вече на стола сяда другата потребителка.. официално и връчвам короната и скиптъра, а стола е приятно загрян от задника ми, специално за нея..![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-25-2013 на 21:49
Dr. Gregory House
Я да те пробвам с още една, тя не е чак толкова мислене/решаване.
Участваш в шоу. Имаш три врати пред себе си. Зад една от тях има мотор, зад другите две - кози. Какъв е шансът да оцелиш вратата с колата?
Да кажем, че избереш една от трите врати. Водещият те спира и ти казва:
-Ти избра тази врата. Нека ти отворя съседната. Ето, виж, в нея има коза. Сега, знаейки, че до твоята врата има коза, искаш ли да промениш първоначалният си избор или ще си останеш с твоята врата?
Какъв ще е шансът да оцелиш мотора, ако не смениш вратата?
ПС: Въпросът е към мацката, пък ако иска и Анархи да отговаря.
Последно редактирано от Chacho : 07-25-2013 на 21:50