- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- На всички добър късмет-на есен в университет! 12 клас - 2012/2013 VOL. 2
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ако има някой, който е решил да учи в Технически университет гр.Габрово , специалност Социални дейности, мога да му предоставя лекции и учебници на изгодни цени.
Тинтири минтириии, на 30.09 пак ще съм ученичкастранно ми е чак.
maDamn
Охо,на 30-ти ли започваме,толкова скоро![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Мда, На 30ти септемвриНа 27ми е откриването
А 1ви е неучебен,щото е 125 годишнината на Университета.
maDamn
Нямам си на идея...Чак ми е криво,че всички почвате 30 септември или 1 окт,а аз толкова рано :Д.
ПП и най-кофтито е,че на Коледа няма да съм си у дома ;( sad face
Защото дават почивни 24,25,26, а 27 и 28 се учи и няма как да се прибера дефакто за ден и половина,защото пътят от Сф до моя град е 7 часа с автобус (да не говорим,че с влак е 13 :Д)
кой оди на лекции 27, 28 декември :О
те преподавателите ви нема да са там ХД
Бе знам ли :Д приятелка,която тази година беше 1ви курс там са си ходили.Да,нямало е много хора,но е имало лекции.
Ю бре... тва е мега гадно, в СУ е от 24ти до 4ти някъде, поне така беше тази година.
maDamn
Сега говориш така, че рано почваме, ама после като освободиш 1-2 изпита и сесията ти приключи на 1 юни, а на щастливите ти колеги от СУ ше е до средата на юли, пак си помисли :Д
Секс в Хаити, френски кибрити
Мммм, ще пропускам значиии...
maDamn
Искааааам класирането :/
В кой университет това ? Само във ВИАС могат да се заядат за тия дни и то рядко. Всички други университети изчистват нещата до преди коледа, т.е 20-22. Ако не си си гледала нещата през семестъра, тогава може и да ти се наложи да се връщаш, ама това е изцяло зависещо от теб.
Много зайци в УНСС от вас ще има, ще ме накарате да се разходя септември да разгледам новите попълнения![]()
Последно редактирано от draid : 07-30-2013 на 18:36
Аз съм с право в СУ. Доволна съм, това исках все пак, макар и да го реших в последния момент. Сега всички ме плашат как ще се убия от учене и няма да имам време за нищо...е дано не е точно така...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Габи,не беше ли и ти с МО? Иначе бравос, ще ни е забавно в юридическия! //сарказъм.
maDamn
Ами уж бях с МО, ама изкарах хубава оценка на БЕЛ (късмет с темата имах, а се явих на шега), та..убедиха ме да запиша право...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!