.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1267

Hybrid View

Мега фен
    Хора, това е тийн форум, не очаквайте всеки, който седне да пише задълбочено и изобщо да ви разбира въпросите.
    Абе да е интересно за четене е въпросът. Никой не е казал, че трябва да е някакво ебаси проникновеното ;д. Те обаче не пишат кво мислят и защо, а ти пльоскат по едно да, не, ба ли го. Е я предната мацка - хипер елементарните въпроси и зададох и ако беше отговорила откровено доста неща щях да разбера за нея, което щеше да ми е интересно. Тя обаче или е мега елементарния, безинтересен индивид или просто отби номера. А си мисля, че е второто, 'щото да си толкова банален, че дори на тази възраст да нямаш някакви абсурдни мечти и развинтено въображение е просто невъзможно.
    То принципно е тъпо да го казвам това, 'щото и аз не бих се хванал да разтягам локуми, ама аз не се и вра да ми задават въпроси, на които впоследствие няма да отговоря. Баси атеншън хоринга е така ..

Към Ивето нямам въпроси.

Климатроника на стола пъ лъ съ.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Те обаче не пишат кво мислят и защо
    Защото много от въпросите изискват малко задълбочено мислене, а на някои хора просто не им се отдава такова.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си