- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е.... anonymous708973
колко сексуални партньорки си имал?
колко от тях са ти правили свирки?
горещо ли е на горещия стол?
Надявам се не е умишлено, ама ме пропусна :д
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Абсолютно неумишлено, породено от разсеяността ми и многото хора, които ми задават въпроси. Поднасям най-искрените си извинения + бутилка студена бира с марка по желание.
Azoria
Ако можеше да ставаш невидим къде щеше да отидеш първо? В женската съблекалня естМайтапа на страна, по-скоро бих посетил някое диво кътче. Ще попиташ защо? Ами за да мога да наблюдавам животните и тяхното естествено поведение, без да се плашат от мен и без да подозират за моето съществуване.
Поздравяваш ли непознати хора (например нови съседи в асансьора или някой, който сяда до теб на пейката в парка)? Да, в повечето случаи аз съм първия, който поздравява и ми се отвръща. Къде с желание, къде от любезност.
Кое е любимото ти животно? Как реши да се занимаваш с ветеринарна медицина? Орелът е на първо място. Порови малко по-горе и ще видиш защо. Ветеринарната медицина, дойде някак естествено след като се сетих като бях малък как съм носил всякакви животни в къщи, отглеждал съм ги и съм се грижил за тях и след това ги пусках на свобода. Колко врабчета и гълъбчета така са излетели от вкъщи не знам.
klimatronik
какво мислиш за ловците :Д Ако убиват точно колкото им е нужно - съм за. Човекът е ловец и като такъв няма нищо лошо или странно в това да ловува други животни. Лов за забавление не одобрявам.
SpiritInBlack
Кво става , Влади ? Всичко е точно, СпиритеМакар че, квото е легнало - тва и ще стане.
Хубаво ли си прекарваш лятото или предпочиташ зимата ? Любим сезон и защо ? Голям съм помияр по отношение на сезоните. Честно да си призная... нямам специални чувства към нито един от сезоните. Вирея еднакво добре навсякъде. Все пак имам предпочитания към пролетта, защото тогава всичко е зелено и контраста със зимата е очевиден.
Сменяш ли прическата или още приличат на КолинаС малко повече коса съм в момента, но планирам подкъсяване
Изгуби интерес към форума или си по-зает от преди ? По скоро се оттекчих(как се пише тая дума под ягодите?) от еднотипни въпроси. Чета повече, пиша по малко. И ЛС получавам понякога.
Занимаваш ли се още с фотография ? Иска ми се, но си продадох апарата. Планирам скоро купуване на друг.
Смяташ ли да запишеш висше все още ? Да, затова отивам в Стара Загора. Зооинжинерство или Ветеринарна.
Колко работи си сменил за последната година ? Съжаляваш ли за някоя от тях ( че си я напуснал или не си се задържал ) ? Считано от тоя момент една година - една работа. Постоянен човек съм, относително малко работни места съм сменял досега. Съжалявам само че по тоя начин трябваше да се разделим с работодателя.. друго не.
Кое смяташ , че има по голяма роля в развитието на човек- какъв се е родил или това , което му се случва ? Това е интересен въпрос. От една страна, като биолог вярвам че измененията, породени от промените в околната среда са ключов фактор за еволюцията. От друга вярвам че човек е това, което са го възпитали(или не-възпитали) първите седем години. Така че бих заключил че човек е това, което му се случва. Nick Vujicic е много класически пример в тая насока.
До кое се доближаваш най-често - оптимист , песимист или реалист ? Реалист с елементи на идеалист.
Алгебра или геометрия ? Имаш ли аналитична мисъл ? А любим дял от висшата математика ? Алгебра, макар че математиката като цяло не ми е силна. Да, мисълта ми е аналитична.
Като свършиш слагай малката ми сестра Пламена ( грангер), че нещо се опъва и не иска да я почваме и нея...с въпроси.Друга форумна девойка имам на ум. Само дано още да е съгласна. Рейнджърке, да не ми се обидиш, ей :Р
Deadlock
колко сексуални партньорки си имал? Цифром и словом 2
колко от тях са ти правили свирки? Всичките
горещо ли е на горещия стол? Яко жега и купон![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Жега ? Жега ли ти е в момента ?
Момиче за една вечер ?
Почитател ли си на класическите кифли, тип фейсбук снимка или флиртче точка кОм. ?
Всъщност какъв е твоят стил ?
Водиш ли се от дадена култура ?
Раста ? Мнение за хората, които НЕ си мият косата ?
Като цяло впечатляваш ли се от външния свят и какво правят околните или си самодостатъчен на себе си от страна на действия и какво харесват другите и ТИ ?
Сори, обещах, че няма да отварям темата, а и въпросите ми вероятно са малко объркани, но е късно и аз съм..... зле.Гууд найт !!!
И ПО МЕЖДУ ДРУГОТО ЛИМАТА НА ЛС ТИ Е ПРЕВИШЕН :d пробвай да освободиш малко място и за простосмъртните съобщения![]()
Последно редактирано от feikk : 08-01-2013 на 22:02
dgdg
Защо намираш хомосексуалността за нещо ненормално?
Харесва ли ти да гледаш две жени, кхм, интимно?
Това, което отговори на въпроса как би реагирал, ако синът ти се окаже гей, сериозен отговор ли беше?
Мислиш ли, че сексуалната нагласа може да се промени и в такъв случай като горния - не би загубил доверието на детето си?
п.п.: Обичам beck's и tuborg![]()
feikk
Жега ? Жега ли ти е в момента ? Бе ако се изстискам, марината ще има за три буркана туршия сигурно... Жегаво е.
Момиче за една вечер ? Йок. Old school съмКато ще е гарга - да е рошава. С девойките - сериозно или нищо.
Почитател ли си на класическите кифли, тип фейсбук снимка или флиртче точка кОм. ? Ма тва още ли го има? Едно време съм гледал и съм "злобарствал" на тогавашните каки. Не ме кефят кифли(освен ако не са с мармалад), кроасани(освен ако не са с ягода), понички(няма изключения), банички(освен ако не са с праз) и всякакви подобни изпълнения на сладкаркото изкуство.
Всъщност какъв е твоят стил ? Небрежно-елегантно, с много чувство за хумор, едно такова не много официално.
Водиш ли се от дадена култура ? Не знам, май не. Не съм се интересувал, честно казано.
Раста ? Мнение за хората, които НЕ си мият косата ? едно време исках да имам, ама ме достраша. Дам, имал съм три пъти за по 3 години, коса до под раменете. Растите по принцип е добре да се правят на хора, които знаят защо ги искат. Като татусите. Ми грозно е да не си миеш косата. Просто си личи, не ми е сред приоритетите, нито сред критериите за външен вид на моите хора
Като цяло впечатляваш ли се от външния свят и какво правят околните или си самодостатъчен на себе си от страна на действия и какво харесват другите и ТИ ? Нагледал съм се на толкова дивотии, че вече няма какво да ме впечатли или учуди. По принцип гледам да приемам спокойно всичко, колкото и странно или шокиращо да е на пръв поглед. Обикновено какво харесват другите или какво е модерно в момента не влияе на моя вкус. Като цяло съм малко непукист.
Сори, обещах, че няма да отварям темата, а и въпросите ми вероятно са малко объркани, но е късно и аз съм..... зле.Гууд найт !!! Знаеш че най-яките купони с най-веселите истории почват с "Пичове, утре съм на работа, така че съм само за едно малко.
Azoria
Защо намираш хомосексуалността за нещо ненормално? Защото никъде в животинския свят не се толерира, само хората са решили че трябва да дават зелена светлина на всякакви извращения, просто за да сме толерантни. В един момент тая толерантност почва да става търпимост, която се изражда в нагаждачество.
Харесва ли ти да гледаш две жени, кхм, интимно? Със сигурност е по-приятна гледка от двама мъже интимно. Да речем че бих предпочел две жени, пред двама мъже.
Това, което отговори на въпроса как би реагирал, ако синът ти се окаже гей, сериозен отговор ли беше? Абсолютно сериозен.
Мислиш ли, че сексуалната нагласа може да се промени и в такъв случай като горния - не би загубил доверието на детето си? Сексуалната ориентация е нещо, което не си избираш ти, а което ти е наложено от вън. При това още като много много малък индивид. Не вярвам че може да се променя, защото при формирането и, индивида не участва нито пряко, нито косвено.
п.п.: Обичам beck's и tuborgТова е добре, ще се провери опитно.
Последно редактирано от valdesbg : 08-01-2013 на 22:50
Dr. Gregory House
пандачувството в мен казва, че или ще е ledenakrasota или Glamour92
нямам подготвени въпроси, защото не съм достатъчно заинтригувана.
Не си виждал кучето на най-добрата ми приятелка...Наистина има случаи на хомосексуалност и при животните, просто е много рядко срещана.
Какъв белег искаш да оставиш от живота си след смъртта си?
Защо, според теб, хората не приемат естествения ред (предвид, че сме надарени с разум) и смъртта на близките им има толкова голямо значение?
Би ли жертвал живота си, за да живее твой близък?
Последно редактирано от Azoria : 08-01-2013 на 23:54
Считаш ли самоубийството за грях? Защо? Да. Защото животът, който ти е даден не е твоя собственост. Това е може би единственото нещо, което си получил даром и няма как да изкупиш. Нечестно е да се разпореждаш с нещо, което не е твое, и ти е дарено с любов.
Ще извините грубото ми нахлуване, но как е възможно, 25-годишен младеж да е с толкова пораженческо мислене?
Живота ти не е твой, на кого е? Живота ти е подарък, от кого? От родители, водени от собственото си егоистично желание да имат деца, хора дърпани за носа от инстинкти? "Дарено с любов" моля, иди и го обясни на всички изоставени деца из домовете.
Ако трябваше да си древногръцки бог, бог на какво щеше да си?
Религиозен ли си?
Обърнат кръст срещу католицизъм?
Кой ще е последният папа?
Знаеш ли за метеорита, който ще минава около земята около три месеца в края на тази година и който ще бъде в пъти по-ярък от луната?
Кои са империите на злото?
Чалга или сатанинска музика?
Общото между музиката и математиката е?
Различното между музиката и математиката е?
Кои хора смяташ за герои?
Ти герой ли си?
А искаш ли да бъдеш?
Трябва ли хората да следват мечтите си?
Ти следваш ли своята мечта?
Какво мислиш за френската мъдрост "Апетитът идва с яденето"?
Който търси, намира ли?
Да рискуваме ли?
Какъв модел е телефонът ти?
Смяташ ли, че смартфоните са ни нужни?
Подкрепяш ли иранската фондация Keshe?
Колко деца би искал да имаш?
Имаш ли съвест?
Какво ще кажеш за хората, които природата е оставила без съвест?
малко, но от сърце...
Мислиш ли, че сексуалната нагласа може да се промени и в такъв случай като горния - не би загубил доверието на детето си?
Сексуалната ориентация е нещо, което не си избираш ти, а което ти е наложено от вън. При това още като много много малък индивид. Не вярвам че може да се променя, защото при формирането и, индивида не участва нито пряко, нито косвено.
^Добре, щом мислиш, че сексуалната ориентация е аксесоар, който индивидът не си избира, тогава защо би набил синът си, ако един ден ти цъфне и заяви, че е гей? Той ли е виновен, че е гей? Защо трябва да има виновни? Можеш ли да го промениш? Не, според твоя отговор. Тогава, защо би го набил? Не би ли искал той да е приеман и щастлив?
nah... без столове за Glamour-a xDD
Тъй. Нося прясно снесени въпроси,плод на болна сутришна мисъл.
Как (би) изглежда(л) един хипопотигров ахтабадаброс? Би ли си взел такъв дзвер за домашен любимец?А би ли ял манджа,приготвена от ахабадаброско филе- с чесън и гъби,примерно?
Човешко би ли ял? *в случай на отговор ДА* => Не би ли се съсипал от черни мисли след това? Кое би те притеснило най-силно? *в случай,че отговорът е НЕ* => A ако от това зависи животът ти? Има ли изобщо условия,които биха те накарали да куснеш човешко? Опиши ги .
По-горе каза,че не би станал хуманен лекар,защото имало хора,на които не би помогнал да живеят... Не съществуват ли на тая земя животни,които също не заслужават помощ? Убеден ли си,че нямат съзнание? Ако знаеше,че имаха,мнението ти щеше ли да е различно?
Вярваш ли в астрологията? Къде е логиката дадена позиция на куп небесни тела да определя що за човек ще си ти и какъв ще бъде земният ти път? И друго-защо тези,които все пак намират логика не вземат предвид изместването на равноденствието и разни други дреболии,които биха объркали врачуването доста сериозно? *дори да не тачиш зодиите,пробвай да ми изфабрикуваш достатъчно добре обосновано обяснение ... просто си развихри фантазията и се направи на звездоброец xDD *
Какво ще направиш ако след време разбереш ,че някога любящата ти съпруга е била мъж? Да предположим,че няма нещо,по което да си се досетил по-рано как стоят нещата- тя си е изиграла театрото перфектно.Ти я обичаш,привързан си към нея,не просто мислиш,а знаеш,че тя е Жената. Отваряш темата за съвместни отрочета и изведнъж-бам-тя избухва в сълзи и ти донася листовката за хормоналните таблетки,които редовно пие. Винаги са били дегизирани като сутрешните "витамини". Та,как ще се почувстваш? Какво ще предприемеш и защо?
Ако можеше да обезсмъртиш едно свое произведение(снимка,разказ че,3д модел,рецепта за феноменална манджа ,ако щеш...),кое щеше да е то?
Апф.Толкоз
Черпя с конска доза кофеин.
Венозно.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Стъпвайки на житейския си опит, какво би съветвал/заръчал на младите тук?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Коментирай всяка от 18-те миски по ТВ7. Плюсове и минуси като миски. Визия. Коя става за мис за тази година и как трябва да изглежда и да се държи мис България 2013г. ?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Aeternal
Ще извините грубото ми нахлуване Ще извиним, "Пръднах, нали може?"
Живота ти не е твой, на кого е? Живота ти е подарък, от кого? От родители, водени от собственото си егоистично желание да имат деца, хора дърпани за носа от инстинкти? "Дарено с любов" моля, иди и го обясни на всички изоставени деца из домовете. Виж драги ми Смехурко за да се появиш на тоя свят в този вид и точно ти хора да си родители ти не си направил нищо, ама абсолютно нищо. Освен да цивриш и да пълниш памперси. И тва е отново щото майка ти и баща ти са искали да те има. Никой никъде не те е питал в коя епоха искаш да се пръкнеш, кои искаш да са ти родителите, какво ще направиш за да заслужиш тяхното добро отношение и пр. Всичко което ти се случва е че двама човека решават да си имат дете и тва дете получава първите си 3-4-5 години съвсем безплатно, абсолютно безкористно и с цената на огромно количество скъсани нерви. Живота просто не е твой. Защото нищо не си направил за да си го заслужиш. Благодариш на Христос, Буда, Алах, Спагетеното чудовище, Майката природа, Слънцето или както там се казва висшата сила в твоя свят за това че си пратен на тая планета. Толкоз. Не намесвай домовете за сираци в манипулативния си опит да спечелиш някоя акция на мой гръб. Ако искаш по някакъв начин да има дискусия - кажи ми какво ТИ конкретно си направил за да си заслужиш правото да живееш тук на тая планета, преди да се родиш?
DisappointedDreamer
^Добре, щом мислиш, че сексуалната ориентация е аксесоар, който индивидът не си избира, тогава защо би набил синът си, ако един ден ти цъфне и заяви, че е гей? Той ли е виновен, че е гей? Защо трябва да има виновни? Можеш ли да го промениш? Не, според твоя отговор. Тогава, защо би го набил? Не би ли искал той да е приеман и щастлив? Защото не смятам че е нормално, и защото ще значи че съм се провалил като родител. Виновни няма, но както казах - не бива да се поощрява или толерира хомосексуалността. Бих искал да е нормален, не бих го приел ако е гей. Едно от малкото неща, към които няма да свикна е хомосексуализма. Не бих се опитвал да променям когото и да е. Ако синът ми върши простотии те са по моя вина, защото явно не съм успял да го възпитам правилно. От тук нататък всякакъв авторитет към родителя се губи, а това води всичко надолу.
Glamour92
nah... без столове за Glamour-a xDD А толкова искаме всички
Тъй. Нося прясно снесени въпроси,плод на болна сутришна мисъл. Те тия питанки са най-мъдрите
Как (би) изглежда(л) един хипопотигров ахтабадаброс? Би ли си взел такъв дзвер за домашен любимец?А би ли ял манджа,приготвена от ахабадаброско филе- с чесън и гъби,примерно? Много вероятно е да изглежда така - http://graphilla.netissat.bg/Grotesq/Grotesq.jpg Ест че бих си взел такова, само че от много малко, щото не искам да бъда изяден някой ден. Би бил чудесен пазач. Инак.. предвид големината му.. бих пропуснал, че месце по принцип не хапвам от големи животни. Рибки - може.
Човешко би ли ял? *в случай на отговор ДА* => Не би ли се съсипал от черни мисли след това? Кое би те притеснило най-силно? *в случай,че отговорът е НЕ* => A ако от това зависи животът ти? Има ли изобщо условия,които биха те накарали да куснеш човешко? Опиши ги . О, човешкото има вкус на телешко, така съм чувал поне. Да бих ял, не виждам защо трябва да се огранича. В смисъл по принцип не ям месо, но примерно на някой остров ако съм, или ако сме на война и камиона с храната закъснява.. или съм се изгубил някъде в пустошта... Няма причина да не опитам, ко наоколо няма друго ядене де. Защо да имам скверни мисли? Човекът е дзвер, като всички останали, други животни ядат хора, ние ядем животни.. Същата работа е с конското в момента. Люти дебати се водят какво и що, пък то.. дали крава, дали кон... все тая. Даже кон е по хубаво. Плюс че едно време сме ги яли конете. Нали знаеш оня виц "Има ли канибали? -Нееее, всичките ги изядохме"
По-горе каза,че не би станал хуманен лекар,защото имало хора,на които не би помогнал да живеят... Не съществуват ли на тая земя животни,които също не заслужават помощ? Убеден ли си,че нямат съзнание? Ако знаеше,че имаха,мнението ти щеше ли да е различно? Ами...животното няма его. Което е достатъчно за да свали всякакви съмнения от моя страна. Съзнание имат, не малко животни при това. Въпроса е че те не вършат глупости, не се водят от криворабрани моралистични истории и просто правят това, което могат най-добре, така както го могат. Те не взимат повече отколкото им е нужно. Не може да осъждаш лъвът че убива други животни. Но е неприемливо човек да влезе в училище, да застреля де що мърда всичко. Примерно.
Вярваш ли в астрологията? Къде е логиката дадена позиция на куп небесни тела да определя що за човек ще си ти и какъв ще бъде земният ти път? И друго-защо тези,които все пак намират логика не вземат предвид изместването на равноденствието и разни други дреболии,които биха объркали врачуването доста сериозно? *дори да не тачиш зодиите,пробвай да ми изфабрикуваш достатъчно добре обосновано обяснение ... просто си развихри фантазията и се направи на звездоброец xDD * Забавно ми е да чета какво се пише по астологичните сайтове и канали. Но не вярвам че са базирани на разни стабилни факти. По скоро месецът в който се ражда човек определя основните структури на характера, но не детерминира посоката в която индивида ще тръгне да се развива. Нещо като фигуративна версия на малките на крокодила - ако е под определена температура ще са женски, ако е над определена температура ще са мъжки. Или обратното, зависи от конкретния вид влечуго. Разбира се в доста по усложнена версия.
По другия въпрос - не вземат една камара неща, защото смятат че не са важни и че единственото, което има значение е позицията на планетите. Все пак според тези небесни тела се определя характера а не според равноденствията и другите неща, които смятаме за маловажни. Също така - ако почнат да взимат всичко в предвид, то трябва всяка година да променят всичко, щото нали.. ще се откриват нови и нови неща. И накрая ще стигнат до противоречие, и ще се наложи да обявят псевдонауката за нелегитимна. Затова се хващат за неща, които хем изглеждат достоверни, хем никой не може да докаже че не са. Положението на планетите примерно. Връзват си гащите, по същия начин по който продавачите на звезди, парцели на луната, астероиди и купища подобни неща те уверяват че парите, които си похарчил за парцел на луната или име на някоя звезда са точно за това отишли, но всъщност... няма как да го провериш опитно.
Какво ще направиш ако след време разбереш ,че някога любящата ти съпруга е била мъж? Да предположим,че няма нещо,по което да си се досетил по-рано как стоят нещата- тя си е изиграла театрото перфектно.Ти я обичаш,привързан си към нея,не просто мислиш,а знаеш,че тя е Жената. Отваряш темата за съвместни отрочета и изведнъж-бам-тя избухва в сълзи и ти донася листовката за хормоналните таблетки,които редовно пие. Винаги са били дегизирани като сутрешните "витамини". Та,как ще се почувстваш? Какво ще предприемеш и защо? Ми ъ.... първата ми реакция би била да си отворя очите като палачинки и да се пуля. После ще почна да се оглеждам къде е скритата камера. Ми ъ... леко излъган ще се почувствам, щото не ми е казал/а и всичко което имаме ще бъде построено върху лъжа. А тия неща аз хич не ги обичам. Което пък не прави нещата по хубави, щото ако беше казала още в началото, аз не бих се съгласил изобщо на квото и да е. Просто не обичам да ме лъжат... най-вероятно след подобен експириънс.. ще ми се наложи да поседя малко самичък известно време. Ма няма да продължим заедно.
Ако можеше да обезсмъртиш едно свое произведение(снимка,разказ че,3д модел,рецепта за феноменална манджа ,ако щеш...),кое щеше да е то? https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n..._5472495_n.jpg Йето това
Апф.Толкоз Adios chica
Черпя с конска доза кофеин.
Венозно. Съблзнявай ме с хмелови напитки
Chacho
Стъпвайки на житейския си опит, какво би съветвал/заръчал на младите тук? Момичетата не хапят(добре де, хапят, ама то е хубаво), действайте смело. Научете се кога да пуснете някой да си тръгне. Не всичко се върти около вас.
Dr. Gregory House
dimitar.,
Ако трябваше да си древногръцки бог, бог на какво щеше да си? Не обичам боговете. Не обичам и идолите.
Религиозен ли си? Не.
Обърнат кръст срещу католицизъм? Не съм религиозен и не се интересувам от религия.
Кой ще е последният папа? Не ме вълнува.
Знаеш ли за метеорита, който ще минава около земята около три месеца в края на тази година и който ще бъде в пъти по-ярък от луната? За първи път чувам от теб. Ако беше извънземен кораб, бих се заинтересувал повече.
Кои са империите на злото? Докато не ме доближават - все тая кои са.
Чалга или сатанинска музика? еднакво противни са ми и двете.
Общото между музиката и математиката е? Че и двете са хармонични и следват строги закони за да бъдат красиви.
Различното между музиката и математиката е? Че музиката я възприема всеки, а математиката не.
Кои хора смяташ за герои? Обикновени хора, които вършат точните действия в точния момент.
Ти герой ли си? Понякога
А искаш ли да бъдеш? Като цяло прдпочитам да не бъда наричан така.
Трябва ли хората да следват мечтите си? Само ако искат. Не е задължително
Ти следваш ли своята мечта? Дам.
Какво мислиш за френската мъдрост "Апетитът идва с яденето"? Вярно е.
Който търси, намира ли? Намира винаги, не винаги това което търси обаче.
Да рискуваме ли? In general - no. Хората не могат да преценяват риска, осланят се повече на шанса и възможността нещо да се случи, отколкото на претегляне на обстоятелствата ио вероятността нещото да се случи по определен начин.
Какъв модел е телефонът ти? Samsung Galaxy Y Duos
Смяташ ли, че смартфоните са ни нужни? Не и на тоя етап, по принцип са полезни. За да вършат работа интернет трябва да е навсякъде и никъде.
Подкрепяш ли иранската фондация Keshe? За момента съм скептично настроен.
Колко деца би искал да имаш? Две
Имаш ли съвест? Не.
Какво ще кажеш за хората, които природата е оставила без съвест? Съвестта е създание на църквата. Одобрявам идеята да я няма.
малко, но от сърце... Кой колкото може.
ledenakrasota - ще имаш отговор в следващото ми включване. Късно виждам че си писала.
Dr. Gregory House
Не всички деца са резултат от желанието на родителите си да имат такова.
В допълнение - казваш, че гейовете са такива, защото са нямали избор, т.е. заложено им е в гените. Изведнъж казваш, че не е нормално. Т.е. да го разбирам ли, че едва ли не хомосексуалността е мутация, т.е. нещо което не сме искали, но се е случило? После казваш, че "ще си се провалил като родител". Защо? Ти ли си го накарал да бъде гей? Ти ли го накара да избере да бъде гей? Нали е в гените му? А гените му са нещо, което ти няма начин да повлияеш или промениш.
Не те разбирам, честно.
DisappointedDreamer
Не всички деца са резултат от желанието на родителите си да имат такова. Не, но повечето са.
В допълнение - казваш, че гейовете са такива, защото са нямали избор, т.е. заложено им е в гените. Изведнъж казваш, че не е нормално. Т.е. да го разбирам ли, че едва ли не хомосексуалността е мутация, т.е. нещо което не сме искали, но се е случило? После казваш, че "ще си се провалил като родител". Защо? Ти ли си го накарал да бъде гей? Ти ли го накара да избере да бъде гей? Нали е в гените му? А гените му са нещо, което ти няма начин да повлияеш или промениш. Никъде не съм споменавал гени и хомосексуализъм. Казвам че сексуалността се възпитава със или без участието на родителя. Зависи колко отдаден е на детето. Генетично гей и хетеро нямат разлика. Въпроса е доколко родителя адекватно си отглежда детето или не му пука особено много и оставя други фактори да влияят на осъзнаването на отрочето му. Ако дадена нива не се обработва и не се грижат за нея, съвсем скоро ще избуят бурени, почвата ще стане неплодородна, мишки ще крадат реколтата, природните стихии ще си кажат думата и накрая кво остава от тая нива? Вярвам че метафората ми ще бъде разбрана.
Не те разбирам, честно. Надявам се така да е по ясно.
Dr. Gregory House
Да.
Преди известно време отговаряше в "разпитвайте ме...",тогава беше написал нещо за хората и "рамките",ако се сещаш,би ли го споделил отново.
Как би реагирал,ако :
- приятел ти звънне посред нощ с думите: "убих човек" .
- пред теб млад мъж удари приятелката си.
- порасналата ти дъщеря ти заяви,че ще става мюсюлманка и ще се ожени за арабин.
- се окаже,че твоя близка приятелка заснема клипове на самоубийства и ги качва в youtube .
Как си представяш живота в страна,където музиката е забранена ?
Какво човек не може да си купи ?
Въпроса е доколко родителя адекватно си отглежда детето или не му пука особено много и оставя други фактори да влияят на осъзнаването на отрочето му.
Значи родителя възпитава детето си да бъде гей? Т.е., липсата на възпитание/грижи/обич го правят гей?
ъъъъ, има много деца, които изобщо не са били отглеждани от някого, но не са гей.
Разочарована съм. Страшно много.
Нямам повече желание да задавам въпроси.
какво ще ми купиш за рождения ден?
maDamn
Kaena Smith
Преди известно време отговаряше в "разпитвайте ме...",тогава беше написал нещо за хората и "рамките",ако се сещаш,би ли го споделил отново.Честно казано не си спомням за какво е идело реч и в момента не мога да го възпроизведа. Ако си малко по конкретен сигурно ще се сетя.
Как би реагирал,ако :
- приятел ти звънне посред нощ с думите: "убих човек" . Хората, които имат привилегията да ми звънят посреднощ се броят на пръстите на едната ми ръка. Знам защо я имат така отговора ще е "Чудесно, имаш ли лопата? Или да взема и за теб?" Абсолютно сериозно.
- пред теб млад мъж удари приятелката си. Случвало се е, меся се и защитавам момичето.
- порасналата ти дъщеря ти заяви,че ще става мюсюлманка и ще се ожени за арабин. Стига да идва на гости, и да се запознае с тамошните закони - проблем няма. Че те са по строги отколкото ние.
- се окаже,че твоя близка приятелка заснема клипове на самоубийства и ги качва в youtube . юТЪП няма да пуснат клипчета със самоубийства. Но ти разбрах идеята. Ще поприказвам с нея, за да разбера защо го прави. Не че ще има значение, предвид че не одобрявам самоубийствата и не бих искал да им се осигурява показност. Най-вероятно ще се дръпна от нея. Доста ще се дръпна.
Как си представяш живота в страна,където музиката е забранена ? Equilibrium
Какво човек не може да си купи ? Клиширано, но факт.
С пари можеш да купиш часовник, но не и време, което е скъпоценно.
Можеш да купиш легло, но не и съня – пълноценния сън.
С пари можеш да купиш храна, но не и апетита.
С пари можеш да купиш книга, но не и знание и интелигентност.
Можеш да купиш диплома, но не призванието и мъдростта.
С пари можеш да купиш лекарство, но не и здраве.
Можеш за купиш положение, работно място, но не и уважение.
С пари можеш да купиш кръв, но не и живот.
Можеш да купиш секс, но не и любов.
С пари може да се купи лукса, но не и красотата.
С пари можеш да подкупиш адвокат или съдия, но не и честността и справедливостта.
Може да се купи къща, но не и уютния дом, спокойствието и хармонията.
С парите може да се купи развлечението, но не и щастието.
С пари може да се купи кръст с разпятието, но не и истинското разпятие.
С пари можеш да купиш по-луксозно място в гробищата и скъп паметник, но не можеш да си купиш място в Небето при Бога.
С пари можеш да купиш Библията, но не и спасението, което тя предлага.
Можеш да купиш пластмасов или гипсов идол, или изваян бог, но не и Живия Бог, Който е създал всичко видимо и невидимо.
Много неща могат да се купят с пари, но вътрешния мир, святостта, радостта и щастието, не могат да се купят.
Духовните ценности, са безплатни!
DisappointedDreamer
Значи родителя възпитава детето си да бъде гей? Т.е., липсата на възпитание/грижи/обич го правят гей?
ъъъъ, има много деца, които изобщо не са били отглеждани от някого, но не са гей.
Разочарована съм. Страшно много.
Нямам повече желание да задавам въпроси. Ти попита, аз отговорих. Не смятам че хомосексуализма е нещо нормално, не бих го толерирал независимо от човека срещу мен при никакви обстоятелства.
granger
какво ще ми купиш за рождения ден? Ма ти и рд ли имаш бе, другарко? Хмелови напитки и манджа по желание за тебе. Докато викаме за наш'те :Р
Dr. Gregory House