.
Отговор в тема
Страница 38 от 51 ПървиПърви ... 2834353637383940414248 ... ПоследнаПърви
Резултати от 926 до 950 от общо 1267
    Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Защо прие да седнеш на стола? Защото ми е любима тема. Защото очаквах въпроси, които да ме накарат да мисля.. примерно този на LadyDi за с коя личност (жива или мъртва,бла-бла) бих искал да разговарям и въпроса към нея ме озори много. Можех и без да сядам, ама трябваше да си отговарям на Уърд, щото в писмен вид си подреждам по-добре мислите. Зимам си бележка, хаха. Няма повече.
    Какъв е смисъла да искаш да отговаряш на въпроси без да се замисляш над тях? Специално прегледах кви съм ги надробил при твоите въпроси.. и да ти кажа.. ако се бях замислил нямаше да отговоря по-различно.
    М

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    ^Pisha ot telefona, syjalqvam.
    Ti luda li si?!
    Ne mi otgovarqi.
    Afektirana sym.

on: 'Shto kachestvenite hora stradat poveche ot keleshite? Защото да приемем, че качествените хора са една идея по-интелигентни от келешите.. Когато си интелигентен ти гледаш различно на света като цяло. Все ми се иска да вярвам, че интелигентният човек гледа някакси по-философски на нещата.. изживяваш нещата по различен начин.. прекарваш ги през различна призма. От друга страна имаме келешите.. аз бих казал комплексари и тъпаци, ама окей. Келешите в повечето случаи са глупави и им личи, което е единствената им хубава черта.. лесно се разпознават. Защо да не страдат.. и те страдат. Не страдат ли постоянно от завист..? Оф, сега като се замисля.. ти имаш предвид конкретни хора и ситуация ли, защото като се замисля аз имам Хора в обкръжението си, не мога да кажа за някои че е качествен.. напълно различни са всички. Всеки е ярка индивидуалност и е различен "сорт" качествен човек. Келешите, пак казвам.. лесно се надушват и можеш да ги отстраниш от обкръжението си бързо-бързо. Пак се оплетох тотално, ако поясниш малко ще редактирам.
    Ima li chestno v toq jivot? Има, разбира се. Но за всеки е различна. За мен е да казваш нещата в прав текст на всички, освен ако това няма да ги нарани. Може би за келешите е възможно да се направи изключение. Понякога се налага и да нараниш в опитите си да бъдеш честен.. болката е движеща сила.. поне за себе си това го смятам.. зарежда ме да се боря.. озлобявам се. Контролираната злоба е мощно оръжие.
    Tam otnosno komentara ti za lyjata: e shtom e taka, priqtno li ti e da te lyjat, basi? Не си ме разбрала.. просто изтъкнах качествата на лъжата. Нека опитам пак. Истината е само една, лъжите могат да бъдат безкрай.. дават ти едно поле, една сила. Безгранична сила. Естествено не говоря да лъжеш постоянно, не говоря за малки лъжи... На който не му се е налагало да лъже няма как да ме разбере. Говоря за благородната лъжа. Тази, която да накараш отсрещния човек да ти повярва.. да се почувства спокоен и по-добре. Може би, защото няколко пъти в живота ми се е налагало да лъжа, дори близки, съм така настроен позитивно към лъжата. Не си представям нещата, ако не бяха тези големи лъжи. Големи по качество, не по количество. Надявам се си ме разбрала.. не съм лъжец. Пак казвам, само на които му се е налагало да лъже за благото на друг човек сигурно би ми разбрал драсканиците.... И по другия въпрос.. никой не ме лъже, с големите лъжи идва един детектор за малките и няма как да те излъжат.

ps: Otkacham, pisna mi ot lyji, prestruvki i gadni nekachestveni maski. Сори, ако аз нещо....
    Lqgam si, leka. Tejyk den 11/10 Лека.
    М

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    + 1 :Д
    Заедно с още няколко, които отдавна не пишат.
    Съжалявам за офф-а, ама трябваше да изразя съгласието си, нямаше как.

ПС- От кой квартал си? От центъра, до НДК... но моя недовършен личен апартамент е в Гоце Делчев /срещу Стрелбище.
    М

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    + 1 :Д
    Заедно с още няколко, които отдавна не пишат.
    Съжалявам за офф-а, ама трябваше да изразя съгласието си, нямаше как.
    Аз също, хахаха.

Ако Йоанка седне на стола, ще я питам дали продължителното форумно внимание й е повлияло по някакъв начин.

Засега ще питам 102 дали мисли, че е възможно такова внимание да се отрази на някого?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Аз също, хахаха.

Ако Йоанка седне на стола, ще я питам дали продължителното форумно внимание й е повлияло по някакъв начин.

Засега ще питам 102 дали мисли, че е възможно такова внимание да се отрази на някого?
    Бре, че и хубаво име притежава. Разбира се, че може. Всичко около нас ни се отразява. Освен ако не си пълен непукист, а за мен пълният непукист е равно на глупак. Прекаленото внимание действа опияняващо и главозамайващо. При глупавите хора най-вече.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 102
    Истината е само една, лъжите могат да бъдат безкрай.. дават ти едно поле, една сила. Безгранична сила.
    Ще цитирам нещо от един сериал:
    "Във всеки от нас е заложено доброто и злото. Но само онези, които са способни да размият моралната граница между двете, притежават истинската сила".
    Явно си съгласен с това. Защо? Не трябва ли всички да се стремим към доброто?
    И къде всъщност е границата между двете?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на pandabear
    *всъщност те разбрах перфектно за лъжата, просто бях малко под афект и писах там някакви глупости, колкото да ги има, сори*

посочи едно нещо, за което би заменил бирата с добър приятел:
    любимо място в София?
    в кой друг град би живял и защо?
    обичаш ли да пътуваш?
    мислил ли си за начина, по който би искал да умреш?
    какво мислиш за асоциалните хора?
    с к'ва мисъл се събуди тази сутрин?
    правиш ли си дългосрочни планове?

Ще става масов форумен бой и ти трябва да си главатар на едната групичка. Всяка групичка е от по 8 души. Изброй участниците в двете групички и опиши побоя.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Варна
    ^ В горния ред на мисли, тъй като казваш, че "истината е само една", ще ти дам още един цитат (от същия сериал ).
    "Истината е битка на възприятията. Хората виждат само онова, срещу което са готови да се изправят. Не е важно какво гледаш, а какво виждаш. И когато различните възприятия се сблъскат, истината често се губи."

Възможно ли е истината да е само една, универсална, както казваш? Или истината зависи от човека. Моята истина може ли да е твоя истина? И твоята истина задължително ли е да бъда истината на Chacho? А Chacho-вата трябва ли да бъде истината на Ivaaaa?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    ква злоба бе дете? аз преди да седнеш на стола не те знаех и коя си
    а те свалих, защото питащите не те искаха
    не е мой проблем, че не им беше интересна
    Аз пък имам въпрос към всички. Но ще си го задам като дойде реда

Сега, с кого да сменя заглавието?
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    ^ Попринцип в момента е Ivaaaaaa, ама тя нещо не отговаря май не и се ще много, пък следващата желаеща е pandabear, та може нея да сложиш.. чачез също би било добре....
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Ivaaaaa нещо се изгуби в дън земя. Темата ще си отиде, ако някой не седне на стола скоро.
    Имате до довечера да решите. Т.е. до 6:30, когато се прибирам от работа.
    Ако не, ще се възползвам от ексклузивните си права на модератор и лично ще номинирам следващата жертва.

по темата
    значи си егоист...не мислиш ли, че това е лоша черта, която трябва да промениш?
    колко ти е дипломата?
    колко често казваш 'обичам те' ? какво влагаш в тези думи?
    прецаквал ли си някого за своя лична изгода? разкажи ни
    песимист или оптимист? защо?
    агресивен ли си? кога се държа агресивно с някого? разкажи ни подробно
    докъде може да стигнеш воден от любов?
    романтичен ли си?
    самоуверен ли си? смяташ ли, че имаш правилна самооценка?
    кой е водещия във връзката ти? мъж под чехъл ли си?
    кажи ми една истина, в която си сигурен на 100%
    как ще реагираш, ако сина ти/дъщеря ти са хомосексуални? ще приемеш ли партньорите им?
    парите са...?
    напиши ми любимия си цитат от книга/песен/филм/философ и тнт
    зима или лято?
    как искаш да умреш?
    расист ли си?
    възможно ли е да се влюбиш в туркиня/циганка/афроамериканка?
    кой е най-важния урок, който си научил досега

Град
    Варна
    я изкопирай и всички мнения дето те питат що си толкоз скучна?

я изкопирай и всички мнения дето те питат що си толкоз скучна?
    щото нямах никакво време да отговарям подробно, но това не означава, че трябваше да ме махнеш
    както и да е...
    спирам със спама

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    присъединявам се към пандабеър.
    чакам следващия потребител.
    разочарована съм.
    явно пак ще чакам некст
    сад панда.
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    нещо такова.
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Тъпо е да даваш зор да си на Стола, а да отговаряш еднозначно.. малко повече вживяване....
    я, пак?

я, пак?
    но от същите тези потребители имах и ?-си
    кво да правя като можех да се мярна само за 5 мин
    както и да е...вече наистина спирам със спама

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    но от същите тези потребители имах и ?-си
    кво да правя като можех да се мярна само за 5 мин
    както и да е...вече наистина спирам със спама
    Тогава защо искаше да си на стола, ако нямаш време?

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Тогава защо искаше да си на стола, ако нямаш време?
    'щото когато исках имах време

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    'щото когато исках имах време
    ми тогава какво се цупиш, след като съм те свалила, когато не си имала време
    на хората им интересно въпросите да вървят, когато не се мярваш цял ден и отговаряш с по 1 дума, става тъпо
    казваш, че не можеш и те сменяме
    или просто те сменяме

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Къде обичаш да прекарваш почивните си дни?
    Любими места у нас и навън? Защо?
    Къде би отишъл?
    Кажи какво мислиш за намесата на президента от последните дни?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на 102
    Ще цитирам нещо от един сериал:
    "Във всеки от нас е заложено доброто и злото. Но само онези, които са способни да размият моралната граница между двете, притежават истинската сила".
    Явно си съгласен с това. Защо? Не трябва ли всички да се стремим към доброто?
    И къде всъщност е границата между двете?
    Съгласен съм, разбира се. Всички имаме светлина и мрак в нас, а...? Според мен няма светлина и мрак.. има мъгла.. и всеки един от нас решава дали да излезне от нея или да остане нейн пленник. Разбира се, всеки ден ние се сблъскваме с тази мъгла.. всеки един миг. Избора.. изборът прави всеки един от нас различен, в това е красотата на нашия вид. Той е наш и никой не може да ни го отнеме. Да имаш избор е равно на свобода и сила. Може би кратко трябваше да отговоря.. Добро.. зло.. аз съм за всичко по средата.

Не се ли стремим всички към добро ? Но в търсене на доброто не правим ли по някоя малка злина.... За да има добро, трябва да има зло, това всички го знаем. Според мен е важно да намираме границата между лошо и зло и да спираме до лошото, а доброто да е безгранично. Хаха, не бях прочел следващия въпрос за границите....

Мега фен Аватара на 102
    *всъщност те разбрах перфектно за лъжата, просто бях малко под афект и писах там някакви глупости, колкото да ги има, сори*

посочи едно нещо, за което би заменил бирата с добър приятел: бирите с добри приятели..?
    любимо място в София? Нямам любимо място, навсякъде се чувствам добре.. повече държа на компанията. Иначе Борисовата и Южния парк.. Южния го смятам за по-красив, но по-приятни мигове съм имал в Борисовата.
    в кой друг град би живял и защо? От градовете в които съм бил.. само в София се чувствам на мястото си. Не ми е омръзнал тоя град, бе. Хахаа.
    обичаш ли да пътуваш? Все тая ми е. Повече към "не" клоня...
    мислил ли си за начина, по който би искал да умреш? О, много добре.. по-скоро съм мислил за начина по които не искам да умра.. Не искам да умра нелепо и ламерски, хаха.
    какво мислиш за асоциалните хора? Не познавам такива, но все си мисля, че с правилния подход всеки асоциален може да се социализира. Средата и хората отсреща са важни.
    с к'ва мисъл се събуди тази сутрин? Снощи пих.. "Я, не ме боли глава, тва е сигурно щото се прибирахме пеша."
    правиш ли си дългосрочни планове? Преди си правих, но сега съм се съсредоточил върху настоящето и близкото бъдеще. Имах няколко седмици някъв период на мини депресия.. мислих за смъртта, бях се подтиснал и част от самолечението, което си провеждам е да казвам "Майната му" и да мисля за момента.
    М

Мислиш ли че pandabear ти задава толкова много въпроси щото се натиска да седне на стола след теб?
    Кои въпроси до сега ти допадат най много?
    Завижда ли пандата на Ива?
    Колко пъти в седмицата правиш секс?

^ o, хай! сериозно ли първият ти коментар в този форум е свързан с моя ник?
    чувствам се специална.

он: не задавам чак толкова много въпроси, нали? :с
    ако видиш току-що блъснат човек, но все още е жив и в същия момент видиш как всеки момент ще блъснат друг човек, и има шанс да го предотвратиш, на кой първо ще се втурнеш да помагаш?
    Последно редактирано от pandabear : 08-08-2013 на 12:00

някой се е регнал, за да създава напрежение...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ако можеше да участваш във филм, какъв би бил той,каква роля би избрал?
    Чии интереси обслужва днешната българска журналистика?
    Смяташ ли ,че е на ниво?
    Имаш ли любим художник?
    maDamn

Град
    Варна
    По желание на седящия на стола, моля да спрете да му задавате въпроси. Утре той ще отговори на всичко до сега.

А ние правим нова анкета за следващия. Давайте предложения.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си