.
Отговор в тема
Страница 11 от 91 ПървиПърви ... 7891011121314152161 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 2259
    Голям фен Аватара на joannalof
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    ^ аз. и противно на първоначалните ми очаквания ми хареса доста, въпреки излишната на места (според мен) детайлност и комунистически лозунги. изчетох и двете части и то на компа, гордея се със себе си :Д
    ://
    Ох, и двете части ли са задължителни :Д Колко са дълги?Плашат ме,че само едната била над 400/500 страници
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Приета съм в унсс икономика с чужд. обуч. англ. и съм разкъсана между това да чакам 3-то класиране за бизнес и икономика или да се запиша архитектура в нбу,някой има ли някакви впечатления от архитектурата в нбу като познати или от личен опит /не ви питам какво ви е мнението за нбу/?
    |

Мега фен Аватара на Dagichka
    ^пиши в темата за студентите, тука вече сме бъдещи, а не бивши дванадесетокласници :Д
    joannalof аз я четох в Читанката и не пишеше колко е, ама главите са си дооста дълги и после като проверих в нета - 800стр двата тома не знам дали и двата са задължителни, ама то такова е развитието, че няма как да минеш само с първия
    DD, моите съболезнования! :Д

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland

Question

Мисля 2рата матура да ми е по испански...Някой има ли идея как стоят нещата за университетите в Испания?
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

доста рано :Д а къде учиш, DisappointedDreamer ?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Стокхолм, Швеция :Д

раничко, да. за сметка на това, чак сега ми започва лятото дойде ми на гости най-добрата приятелка от швеция, утре сме на море с цялата компания за 10 дни, абе кеф на макс

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Аз пък ви агитирам да останете в България

Голям фен Аватара на sword
    и аз се записвам, ще прегледам по-късно темата обаче. :д и евентуално ще драсна нещо.

Какво правите през последната си лятна ваканция като ученици?

Цитирай Първоначално написано от paci Виж мнението
    Какво правите през последната си лятна ваканция като ученици?
    Пред компютъра... откачам като знам че трябва да се подготвям за матурите... най-големия ми проблем е писането на есета. За 11 години (6 при една учителка, започваме седмата при нея) един път не ни е казала как се пише есе. Дава ни само план конспект и да добавиш нали 2-3 изречения от себе си и ей ти го есето...

Цитирай Първоначално написано от DiDk070 Виж мнението
    Пред компютъра... откачам като знам че трябва да се подготвям за матурите... най-големия ми проблем е писането на есета. За 11 години (6 при една учителка, започваме седмата при нея) един път не ни е казала как се пише есе. Дава ни само план конспект и да добавиш нали 2-3 изречения от себе си и ей ти го есето...
    И аз се притеснявам за есето,защото това ми е най-слабата част в българския език,но дори без есето се изкарва 5,ако всичко друго ти е вярно де. Имаме цяла година да се научим,няма как да не успеем

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Без есе 5 ?! мдобре. Това е възможно само и единствено,ако всичко в теста ти е на ниво.
    maDamn

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Ако не можете едно есе да напишете, как ще си изразявате мнението в живота?

Утре ще трябва доклад да си напишете в работата или оферта.

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Без есе 5 ?! мдобре. Това е възможно само и единствено,ако всичко в теста ти е на ниво.
    ако всичко друго ти е вярно де.
    Написала съм,че всичко друго трябва да е вярно.Не разбирам защо ме нападаш

Град
    Beyond reality
    Къде видя нападка пък ти? Просто ми стана смешно,как ако не можеш 1 есе да напишеш , ще имаш останалата висока култура, за да ти е безгрешен тестът.
    maDamn

може ли един въпрос за 1000 стипендии? Ако съм се класирала на първо класиране с основна стипендия, това означава ли че я получавам

Град
    Beyond reality
    Ми,сигурно.
    maDamn

Не трябва ли да има интервю преди окончателното класиране, или то вече мина при теб?

не, не съм имала интервю

Доколкото съм запозната с регламента,септември-октомври се провеждат по телефон /щом си с основна стипендия/.Въпросите,които ще ти зададат са от областта,която си посочила. По-запознатите могат да дадат по-изчерпателна информация,защото говоря по спомен,а регламентът може да е променен.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Преди време някой от темата искаше добър учебник по английски.
    Качвам моя:

Съдържание

По страници:

11-131

132-259

260-385

Ще се радвам ако е от полза на някого.
    Последно редактирано от OoVasKoO : 08-07-2013 на 11:59

Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere
    Някой , който смята да избере втората му матура да е по география?
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Град
    Beyond reality
    ^ сядай и се готви отсега,ако ще ти е география.На предните страници бяха писали.
    maDamn

Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere
    Като цяло аз съм с испански език и си бях решила да ми е по езика, но реших да кандидатствам в морското във Варна, а там ми искат втората да е или по география/физика/математика/немски или руски , за да се утрои бала и това е , което ми налага промяната за избора относно географията .
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Град
    Beyond reality
    Кви ще ги дириш във Военноморското?
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си