- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Приета съм в унсс икономика с чужд. обуч. англ. и съм разкъсана между това да чакам 3-то класиране за бизнес и икономика или да се запиша архитектура в нбу,някой има ли някакви впечатления от архитектурата в нбу като познати или от личен опит /не ви питам какво ви е мнението за нбу/?
|
![]()
^пиши в темата за студентите, тука вече сме бъдещи, а не бивши дванадесетокласници :Д
joannalof аз я четох в Читанката и не пишеше колко е, ама главите са си дооста дълги и после като проверих в нета - 800стр двата томане знам дали и двата са задължителни, ама то такова е развитието, че няма как да минеш само с първия
DD, моите съболезнования! :Д
Мисля 2рата матура да ми е по испански...Някой има ли идея как стоят нещата за университетите в Испания?
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
^Стокхолм, Швеция :Д
раничко, да. за сметка на това, чак сега ми започва лятотодойде ми на гости най-добрата приятелка от швеция, утре сме на море с цялата компания за 10 дни, абе кеф на макс
![]()
и аз се записвам, ще прегледам по-късно темата обаче. :д и евентуално ще драсна нещо.
Какво правите през последната си лятна ваканция като ученици?![]()
Пред компютъра... откачам като знам че трябва да се подготвям за матурите... най-големия ми проблем е писането на есета. За 11 години (6 при една учителка, започваме седмата при нея) един път не ни е казала как се пише есе. Дава ни само план конспект и да добавиш нали 2-3 изречения от себе си и ей ти го есето...
Без есе 5 ?!мдобре. Това е възможно само и единствено,ако всичко в теста ти е на ниво.
maDamn
Ако не можете едно есе да напишете, как ще си изразявате мнението в живота?
Утре ще трябва доклад да си напишете в работата или оферта.
Къде видя нападка пък ти? Просто ми стана смешно,как ако не можеш 1 есе да напишеш , ще имаш останалата висока култура, за да ти е безгрешен тестът.
maDamn
може ли един въпрос за 1000 стипендии? Ако съм се класирала на първо класиране с основна стипендия, това означава ли че я получавам
Не трябва ли да има интервю преди окончателното класиране, или то вече мина при теб?
Доколкото съм запозната с регламента,септември-октомври се провеждат по телефон /щом си с основна стипендия/.Въпросите,които ще ти зададат са от областта,която си посочила. По-запознатите могат да дадат по-изчерпателна информация,защото говоря по спомен,а регламентът може да е променен.![]()
Преди време някой от темата искаше добър учебник по английски.
Качвам моя:
Съдържание
По страници:
11-131
132-259
260-385
Ще се радвам ако е от полза на някого.
Последно редактирано от OoVasKoO : 08-07-2013 на 11:59
Някой , който смята да избере втората му матура да е по география?
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
^ сядай и се готви отсега,ако ще ти е география.На предните страници бяха писали.
maDamn
Като цяло аз съм с испански език и си бях решила да ми е по езика, но реших да кандидатствам в морското във Варна, а там ми искат втората да е или по география/физика/математика/немски или руски , за да се утрои бала и това е , което ми налага промяната за избора относно географията .![]()
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Кви ще ги дириш във Военноморското?
maDamn