.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Hybrid View

Мега фен Аватара на babity
    трети ден на левъл 1. Замислям да почна да го правя и сутрин, и вечер или да добавя още нещо към т'ва. Почти не се изпотявам...

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    трети ден на левъл 1. Замислям да почна да го правя и сутрин, и вечер или да добавя още нещо към т'ва. Почти не се изпотявам...
    Смятай...аз пък разтапям като лед просто

Върнах се от почивка и сега продължавам с тренировките, и понеже бях прекъснала около 20 дни, мисля 2,3 дни да си направя пак левъл 1 и после да почна левъл 2, иначе него трябва да почвам вече ама...

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Почти не се изпотявам...
    За да е изпотявш интензивно и за да гориш много повече калорий и буквално да топиш мазнините трябва да си увиваш бедрата и корема в най-обикновенни найлони. Това запарява козата ти и тя много по бързо разтапя всичко,страшно е ефикасно,аз го правя и съм направо поразена от резултата. На мен за това ми каза гаджето на една приятелка,който ходи на фитнес от 10 години и така там си топят мазнинките . Малко е странно и направо подгизваш и се чувстваш напълно изцедена,защото това се запарява ужасно и после ще си изключително доволна,повярвай ми.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sofityoy Виж мнението
    За да е изпотявш интензивно и за да гориш много повече калорий и буквално да топиш мазнините трябва да си увиваш бедрата и корема в най-обикновенни найлони. Това запарява козата ти и тя много по бързо разтапя всичко,страшно е ефикасно,аз го правя и съм направо поразена от резултата. На мен за това ми каза гаджето на една приятелка,който ходи на фитнес от 10 години и така там си топят мазнинките . Малко е странно и направо подгизваш и се чувстваш напълно изцедена,защото това се запарява ужасно и после ще си изключително доволна,повярвай ми.
    Глупости.
    Това че се потиш индикира, че тялото ти е затоплено и по този начин го охлажда, а не че топиш мазнини. Само дето в тези жеги ще загряваш допълнително без това реално да допринася за топенето на мазнини.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sofityoy Виж мнението
    За да е изпотявш интензивно и за да гориш много повече калорий и буквално да топиш мазнините трябва да си увиваш бедрата и корема в най-обикновенни найлони.
    Това майка ми го правеше преди 5 години поне.

Отдавна се опроверга твърдението, че повече пот е равно на по-добра тренировка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си