.
Отговор в тема
Страница 6 от 10 ПървиПърви ... 2345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 227
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    То не грях, ми направо в наказателния кодекс да го пишат като престъпление!
    Мда, заедно с тъпите теми в Секс и неграмотността за процесите, протичащи в тялото!
    Амин!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Еми, аз питам. И смятам за несериозни и мързеливи хората, които го твърдят.
    Когато пораснеш, имаш семейство и се грижиш за него, друга песен ще ми пееш. Дълбоко вярвам в идеята, че "Който иска - търси начини, който не иска - търси причини", но не си толкова малка и е крайно време да си по-толерантна към хората.
    Не че нещо, ама е смешно някво пубертетче, дето цялото му ежедневие се изчерпва с ходене на даскало и ходене по кафета плюс спорт да държи сметка на пораснали хора. Не визирам теб с примера.

Майка ми излиза в 8 и се прибира в 7 от работа, ако не и по-късно. Чака я домакинска работа плюс готвене. Представи си, жената може да има наглостта да иска да прочете някоя книга, да си поговори с децата или дори да си просне краката на съседния стол, което тя, впрочем, никога не прави. Ляга си в 12-1, дали й се става в 6 и още пила-непила кафе, да захваща да спортува, да се къпе, да се суши и т.н., че да излезе навреме за работа? Тренираше йога, някакси измагьосваше време 3 пъти седмично, обаче по едно време просто нямаше кога и спря. Съответно, в момента има адски проблеми с гърба, ходи на физиотерапия и т.н. Това е без съмнение най-организираният човек, когото познавам.

Не сте толкова малки, съобразявайте ги някои работи. Дори да смятате, че имат време, БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ и приемете за момент, че хората могат да имат други приоритети на даден етап. И не е задължително отсъствието на спорт да води до наднормено тегло или отпуснато туловище. Горда съм да кажа, че имам маминка, която мяза по-скоро на моя сестра отколкото на майка.

Да ми кажеш на мен, че съм несериозна - така е, доста съм заета наистина, но бих могла да намеря време за спорт - окей. Да кажеш на пораснал, семеен човек, че е несериозен - нагло. Айде първо изкарай някой друг лев за тая къща и тогава приказвай. ТОЛЕРАНТНОСТ.

Мега фен Аватара на 102
    @PinkPan7her, ти с кво й помагаш ?

anonymous708973
    Guest
    С достатъчно неща.

Цитирай Първоначално написано от ellie1398 Виж мнението
    Ами рядко се случва да ям много повече, а ако ям нещо сладко, след това компенсирам, като ям нещо много нискокалорично. Иначе според вс сайтове, за идеалното тегло, не съм с наднормено тегло - висока съм 166-167 и съм 48,5 кг...

Та някой друг няма ли да каже с по колко калории кара на ден, какво яде.... нещо от този род....
    Напрово ме депресира с около 7 килограма си по слаба от мен а приемаме еднакви калорий и аз се придържам към подобно меню... е вече спортува усилено какви ли не групости и свалям. Мисля,че щом като си с токова наистина добро тегло можеш да си позволяваш да ядеш повечно,но твоя си работа.

anonymous708973
    Guest
    И други неща имат значение, не съм запозната в детайли, но кокалът е блестящ пример.

Имам една позната, само 3-4 см по-ниска е, като цяло е с моето телосложение, не тренира, спуква се да яде малоумщини, ама тежи около 7-8 кг под моите.

Мега фен Аватара на 102
    Кво е метаболизъм ?...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И други неща имат значение, не съм запозната в детайли, но кокалът е блестящ пример.
    Дам.. http://9gag.com/gag/5973711

Мега фен Аватара на 102
    На тъпия ти въпрос ли ?

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    За мен спортът е преди всичко здраве и тонус, не само фигура. Да спортуваш, значи и да се грижиш за здравето си.
    Права си, че съм крайна и нетолерантна, но ми е много трудно да толерирам хора, които не допринасят по този начин за здравословното си състояние, съответно и за това как изглеждат, ако не изглеждат добре без спорт, защото всички знаем за хората, които имат добро тяло без да си мърдат пръста.

Иначе не че мога да съм напълно убедена за това какво ще мисля, когато имам семейство и деца на главата, но аз винаги съм била насърчавана от родителите си да спортувам, следователно от 6-7 годишна го правя, имало е моменти, в които от чист мързел не съм правила нищо, ама са били доста малко и кратки. Спортът е нещо, което ме зарежда ужасно много, което обичам и което ми действа антистресово, така че се съмнявам да запея друга песен, а ако се случи - вероятно ще бъда разочарована от себе си.

Град
    София
    Violenza, не разбрах какво питаш.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Ох, да.
    Неслучайно дадох пример. Няма друго различие между мен и това момиче, което да обясни разликата в килограмите. Аз се храня в пъти по-здравословно от нея (преди да си се заял за значението на "здравословно", говоря ти за човек, който постоянно е или с тостера, или с кроасана в ръка, пуши, не спортува, етц), по-висока съм само с 3-4 см и съм доста по-тежка. Според теб на какво се дължи?

Наив, разбира се, че спортът помага, никой нормален не го отрича, но някои хора правят максимума, за да компенсират отсъствието му в периоди, когато липсва. Отново - недей да сравняваш своето ежедневие с ежедневието на хора с минимум 10-часов работен ден, семейство, задължения и хобита.

Мега фен Аватара на 102
    Violenza, тази вечер си очарователно неясна.

Мега фен
    Ох, да.
    Неслучайно дадох пример. Няма друго различие между мен и това момиче, което да обясни разликата в килограмите. Аз се храня в пъти по-здравословно от нея (преди да си се заял за значението на "здравословно", говоря ти за човек, който постоянно е или с тостера, или с кроасана в ръка, пуши, не спортува, етц), по-висока съм само с 3-4 см и съм доста по-тежка. Според теб на какво се дължи?
    Хормони,метаболизъм,калори ен прием.

anonymous708973
    Guest
    Хормоните й са каша 100%, калорийният й прием може и да е по-малък от моя, но пък са кофти калории. Явно е метаболизъм, макар че аз също не се оплаквам от бавен такъв.

Град
    София
    Е, тогава на този въпрос мисля, че отговорих в предния си пост. Оправдание, че не допринасяш за доброто си здравословно състояние чрез спорт и не се грижиш за тялото си, защото, впрочем, той редуцира стреса, който натрупваме в забързани и тежки ежедневия, намалява риска от сърдечносъдови заболявания, остеопороза, забързва метаболизма, подобрява съня и т.н. Да не говорим и колко по-добре изглежда тялото на спортуващ човек.

Мега фен
    калорийният й прием може и да е по-малък от моя

Е спри се тук и прочети постовете,които съм правил в една друга тема относно това.Няма значение какви са калориите.Като яде в дефицит нормално да слабее,независимо какво яде.

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Боже Господи... Защо ли си помислих, че може да чуя нещо смислено.

Защо задаваш този въпрос на хора,който спортуват?
    Задай го на някого,който "няма време" .

За бога, никой не е длъжен да се оправдвава че не спортува. Оправдание ти трябва, когато правиш нещо незаконно или нещо против дадени правила. Можете да питате за оправдание човек, който е нарушил закона. Но това дали да спортува или не е въпрос на личен избор за всеки, никой не е задължен да го прави и никой не е длъжен да се оправдава, в случай че избере да не го, независимо дали причината е реална липса на време, чист мързел или каквото и да било друго. Това е все едно да държите сметка на някой, че яде торти и фастфууд всеки ден. Може да не е полезно, но дали ще го прави или не всеки човек сам си избира и този избор вас не ви засяга.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    на херца и амфети съм и си ям колкото си искам!
    По-добре на хероин, отколкото дебел!
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    1905 Кcal ми е закуската. Вечерята ми е на половината без плодовете. :/
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    1905 Кcal ми е закуската. Вечерята ми е на половината без плодовете. :/
    Спортуваш ли нещо???

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от ellie1398 Виж мнението
    Спортуваш ли нещо???
    Да. В момента го давам по-мързеливо. Само йога и тичане. Тези калории са с изчисленията от дадения сайт. Винаги съм смятала, че едното ми хранене е поне 2000 калории. :Д
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на Glamour92
    Между 1700 и 2200.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Повече от фен Аватара на marrcandy

Продължавате да ме изумявате с елементарността си.

Къде в темата (или дори извън нея) видя някой да ви търси обяснение защо прекарвате толкова време по фитнеси? А и да има такъв, бих го намерила за също толкова ограничен, колкото сте и вие.
    Но ако следим вашата логика, ти защо си неграмотна? Нямаш време да отделиш 30 минути да прегледаш малко граматика ли? Уви, не дължиш на никого обяснения, още по-малко пък е нужно да се оправдаваш.

Избор е ключовата дума тук. Избор, а не оправдание, душички златни.
    Много ти благодаря за отговора. Прекалено ограничена си и нагла ,за да си губя времето с постовете ти.
    Последно редактирано от marrcandy : 08-14-2013 на 10:54

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си