на горещия стол е пандата - тва хич не звучи хуманно
обичаш ли шоколад? а въобще от разните сладкиши кои са ти любими?
Обичам шоколада и обожавам да правя всякакви сладки неща. Сред любимите са ми мъфини, целувки, баклава.
правила ли си панда кексчета?
Много ясно. Първите ми станаха толкова яки, че нe давах близо час никой да ги пипа, 'щото им се радвах ;д
ако имаш мъжо ще му готвиш ли или предпочиташ той да готви/да си имате готвачка/да се храните на ресторант?
Бих предпочела все пак готварските му възможности да не се нулеви... Ще му готвя, 'щото обичам да готвя пък и е хубаво да видиш, че си доставил удоволствие на любим човек и чрез храна даже ;p
расистка ли си? вярваш ли, че хората са способни да се мразят помежду си само заради цвета на кожата/националността? виж пандите са хем черни, хем бели
Ами не не съм, но някак италианците и руснаците хич не са ми присърце. Пандите са най-прекрасните прекрасности, няма какво друго да се каже за тях. (((:
ако можеше да опишеш живота си до момента с една дума, коя би била тя?
Шантав.
имаш ли странни ритуали?
Aми, ако се зачита, че преди разни изпити слушам една определена песен, значи да.
а талисмани?
eдно малко гумено жабче, което винаги си нося с мен от 2-ри клас.
вярваш ли в прераждането след смъртта и че понякога, срещайки даден непознат човек той ти допада без да знаеш защо, (защото е прероден твой близък)?
Не вярвам.
не съм чела всичките ти отговори, ама доколкото виждам и ти ще си 12ти клас *съчувствено потупване по рамото*
искаш ли да завършиш? примерно аз не искаам, искам да си стоя в даскало и да си живея сравнително безгрижно, грр
Искам да, защото ме чакa доста по-прекрасен и разнообразен живот след гимназията. Обичам да ми е трудно, няма да ми лиспва подобно безгрижие.
какво смяташ да учиш след това?
Криминална журналистика. би ли се захванала със зоология или нещо от тоя тип за да може някога примерно да работиш в плантации с панди или там както се наричат?
Бих станала и ветеринарен лекар, без това Биологията ми се отдава доста пък и обичам животните като цяло, но не ми е това мечтата. Ще видим как ще се развият нещата.
а дъги, дъги обичаш лии?