Защо не искаш някой твой познат да знае разбира за регистрацията ти тук? Защото не ми е приятно. Да не говорим колко тролски неща съм писал във всички раздели
На колко години си? 18
Колко пъти си бил влюбен? 1-път истински. Когато бях малък също имаше нещо като влюбване, но не помня добре.
Колко връзки си имал? форевър алоун

Кой е любимия ти десерт? сладолед.
Можеш ли да готвиш? Какво умееш да правиш добре?- не бих казал,че мога да готвя добре. Правя си бъркани яйца, пържени картофи със свинска маст, риба, пилешки и свински дробчета... Скоро обаче ще трябва да се науча на повече неща. Няма още дълго майка ми да ми готви или да ходя само по заведения :Д Бих искал да се науча да правя, хайвер, шкембе чорба, рибена супа, кюфтета знам горе-долу как сме мешат, пили с ориз, мусака, гювеч, пъдпъдъци по специална рецепта... Забравих да кажа за ангешката главияка и раците- тях успешно ги варя :Д :Д
Обичаш ли да четеш книги? Какви? Книги с ловна тематика и разкази. Свързани с дивото и природата. От части това го намирам и в много други книги, които не включват тези теми за основни. Като Под игото, Железния светилник, Тютюн. И трите книги са ми интересни. Въпреки че ми е интересно да чета, не го правя много, въпреки че имам свободното време за това.
Любима книга? Белия зъб хаха . не , това беше една от първите книги на Джек Лондон, които прочетох с голям интерес като малак. ПС: - тогава повече четох. Сега нямам точно любима книга.
Кой предмет в училище ти вървеше най-много? География, че как..
Как би коментирал "хуманността" в съвременния свят? Мислиш ли е достатъчна? Хуманността при хората сега е точко толкова,колкото е била винаги. Просто сега има правила и закони, които не може да се прескачат лесно. Всичко е пари и интереси. (в глобален мащаб )
Защо смяташ инстинкта за самосъхранение за морална ценност? Не го смятам. Всъщност съм съгласен с Чачо по този проблем. Преди и няколко коментара май отговорих на един въпрос малко погрешно. За най-гадната смърт. Смърт,когато съзнателно и след момента на действие на интинскта за самосъхранение си избрал да се спасяваш, лишавайки от живот други хора, но в последствие ти си умрял, а те не :Д абе не знам
Какво ще стане,ако Земята започне да се върти на обратно?Ще ни се догади. От раздел секс няма да им е много приятно.