- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на 24 години съм,а още дори не съм се целувал с момиче
Майко!
И ти не ме разбираш ;dd имам и приятели, който не са фитнес маниаци - ако мислиш, че не уважавам хората, който не тренират
но просто ме нервира като ме заговарят или гледат грозни и дебели момичета, бляяяк![]()
или са ще ми кажете да не се подигравам на тъпаците и грозните хора и повече няма да влизам в тоя форум![]()
Азис - Хоп [music]
е такива много ме нервират само хейтват, виждаш ги на живо и се сдухват отвсякъде и се правят, че нищо не са лафили зад гърба ти или по интернет - викат не бе брат и се държат като пе*али![]()
тва, че не ти връзват пи*ките, не е нужно да си го изкарваш в форума - или по-точно на мен
- ти имаш сигурно някаква фобия от хората който си поддържат тялото, защото си някакъв слабак или некъв дебел тип
ще минавам покрай теб с високо вдигната глава и ти ще гледаш в земята и ще се съжаляваш![]()
Азис - Хоп [music]
ще минаваш покрай мен и изобщо няма да те забелязвам
ич не ми пука как ше си държиш празната глава
калъф
Дам сега разбирам. Интелектуално изоставаш, щях да кажа че е от възрастта, но ако си на 17 значи вече е почти късно да намериш късчета мозък из главата си. Не е нужно да си гений за да видиш че не съм от женски пол, също така не е нужно да имаш висше образование за да разпознаеш аватара ми. Призрака дето му викаш с косата си има малко по специфично имеА относно това как ще си глътна граматиката като те видя - много ми се ще да го видя, но не мисля че имаш необходимият интелектуален заряд за да ми докараш каквото и да било по-различно от усмивка.
Хайде сега лягай да спиш и сънувай колко си готин и вървежен и как режеш грозотиите по улиците, поне в сънищата си човек може да бъде всякакъв.
само така лафиш, ама друго правиш![]()
еми лафиш ми че, ако съм бил дошъл щял си да ми кажеш с удоволствие да изчезна да не съм пе*ал като тебе - мое да легнеш да си го сънуваш само - и ти кво мислиш, че ще изчезна само, защото така си ми казал - бих се сдухал само, ако е някой 2 пъти по-огромен от мен
еми гледам 29 годишен в тийнфорум кофти е това депресиятаако беше на моите години щеше да ти покажа, как ще си глътнеш граматиката с 2 шамара не съм казвал, че ще ти показвам колко голямо ми е интелектуалното състояние
доволен съм от тази вечер прибавих няколко хейтъра към списъка си, ще продължавам да го правя до края на живота си - и ще мога да легна да спя спокойно![]()
Азис - Хоп [music]
Няма да ти коментирам мисленето и изказванията, щото не знам толкова гнусни думи, за да ги опиша, обаче едно ще те помоля - МАРШ от залата и повече не стъпвай там. Заради такива имбецили (май така ще е най-правилно да се изразя), ме е срам да казвам на хората, че ходя на фитнес, защото ме приравняват в тази прослойка на обществото, на която ти си цар.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
v
Благодаря, че затвърди тезата ми. Виждам ти подписа, виждам че те сдухва това да седи пред теб някой 100кг, а не някой много по-интелигентен от теб. Виждам ти коментарите и мисленето, спокойно мога да заключа, че мислиш като 13г, а не като почти пълнолетен човек. Ако наистина си на 17, много жалко.
Захапаха те заради изказването ти, а не заради мнението ти.
И аз не бих погледнал някоя на моите килограми, че какво остава и отгоре да има. Тъпо е обаче да се държиш като лайно с някой само 'щото не те кефи. Т'ва е. Мисли си ги за мързеливи лоени топки щом искаш - през оная работа им е на хората. Само не виждам от какъв зор ти е да ги храниш и унижаваш.
Слабите хора често така изразяват "превъзходството" си над другите. Разбира се този случай вероятно е просто неосъзнато хлапе.
Еми, аз не се смятам за Айнщайн или Нютон, пхахеми мн ясно кво мое да ми направи някой с зубърски очила 50кг. - а не някъв като от клипа на кажи честно - бях го виждал един път пред The Mall с някво момиче, пфф огромен е смазва от респект
![]()
Доставя ми удоволствие и смях на околнитевсе едно само аз го правя, та така се държите с мене
А дано, ама надали![]()
![]()
![]()
Азис - Хоп [music]
Ааа, спокойно, всеки си намира майстора рано или късноА дано, ама надали![]()
![]()
![]()
Поздравявам те за това ти мислене. Доста добре разсъждаваш върху живота. Сигурно имаш стабилни планове за бъдещето си.Еми, аз не се смятам за Айнщайн или Нютон, пхах еми мн ясно кво мое да ми направи някой с зубърски очила 50кг.
Но след като вече си станал самостоятелен и финансово независим човек, искам само да те предупредя, че чийзбургера го обичам без кисели краставички![]()
Последно редактирано от Mladenoff : 08-25-2013 на 22:28
дано некой път тъй докато си правиш гавра с някое грозно момиче да те дочуе брат й, примерно, да ти се изплюе в лицето и след тва и да си събираш зъбите от земята
и да е със "зубърски очила", щото съм абсолютно убеден, че който и да те погледне накриво ше обърнеш поглед настрани, па ако ти каже и кафенце ше изтичаш да купиш
льохман
Ще ми ядеш к*ра с сметана за закускаимам план намирам си богата жена и съм уреден
![]()
пък и кво се едно за пръв път ще се бия, че ми лафиш - всеки си намира майстора
нЕма, аз проучвам жертвите си![]()
и случайно, след няколко дни после ще гледа се*с клипчета в нета на сестра си и мое после да си събира неговите зъби, ако се прай на тежък
![]()
Азис - Хоп [music]
http://www.youtube.com/watch?v=-cVp_ow2KTA - HATERS EVERYWHERE I DON`T REALLY CARE !!
Азис - Хоп [music]
не е момичето ми, кво искаш да си правя гавра с тебе ли, че ми се включваш в темата?
Радвайте се на пика и попивайте от гаврите на Zyzz
http://i40.tinypic.com/34ra8a8.jpg
Азис - Хоп [music]