.
Затворена тема
Страница 5 от 9 ПървиПърви 123456789 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 222
    Мега фен Аватара на babity
    Майко!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от maldini Виж мнението
    Не ме разбра . Просто е тъпо така да се изтъкваш с това ,че тренираш и едва ли не тея които не спортуват са нисши същества и подчовеци.
    Понеделник - гърди. Вторник - рамо.
    Курви и културизъм само!
    Четвъртък - ръцете, петък - краката.
    Който не тренира да му яде главатаа!
    Grumpy old madman

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от maldini Виж мнението
    Не ме разбра . Просто е тъпо така да се изтъкваш с това ,че тренираш и едва ли не тея които не спортуват са нисши същества и подчовеци.
    И ти не ме разбираш ;dd имам и приятели, който не са фитнес маниаци - ако мислиш, че не уважавам хората, който не тренират

но просто ме нервира като ме заговарят или гледат грозни и дебели момичета, бляяяк

или са ще ми кажете да не се подигравам на тъпаците и грозните хора и повече няма да влизам в тоя форум
    Азис - Хоп [music]

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от tonique Виж мнението
    знаеш ли, колко много ме интересува мнението на някъв пропадняк в интернет - такива мишоци като теб ми лазят в краката

само ще кажа едно нещо от Zyzz: Haters gonna hate - Let the haters be your motivators

АМА КВО МИ ОТГОВАРЯШ КАТО НЕ ТЕ ИНТЕРЕСУВА МНЕНИЕТО МИ БЕ
    тъп ли си къв си
    краката освен да ти ги счупя, друга роля не играят в тоо филм

Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    АМА КВО МИ ОТГОВАРЯШ КАТО НЕ ТЕ ИНТЕРЕСУВА МНЕНИЕТО МИ БЕ
    тъп ли си къв си
    краката освен да ти ги счупя, друга роля не играят в тоо филм
    е такива много ме нервират само хейтват, виждаш ги на живо и се сдухват отвсякъде и се правят, че нищо не са лафили зад гърба ти или по интернет - викат не бе брат и се държат като пе*али

тва, че не ти връзват пи*ките, не е нужно да си го изкарваш в форума - или по-точно на мен

- ти имаш сигурно някаква фобия от хората който си поддържат тялото, защото си някакъв слабак или некъв дебел тип

ще минавам покрай теб с високо вдигната глава и ти ще гледаш в земята и ще се съжаляваш
    Азис - Хоп [music]

ще минаваш покрай мен и изобщо няма да те забелязвам
    ич не ми пука как ше си държиш празната глава
    калъф

Мега фен Аватара на draid
    ама нали се сещаш, че няма да те заговоря не ме привличат такъв тип момичета, който си слагат такива призраци за аватари представям си те а пък дори и да го направя няма да можеш да устоиш на външността ми и ще си глътнеш граматиката, пхаха
    Дам сега разбирам. Интелектуално изоставаш, щях да кажа че е от възрастта, но ако си на 17 значи вече е почти късно да намериш късчета мозък из главата си. Не е нужно да си гений за да видиш че не съм от женски пол, също така не е нужно да имаш висше образование за да разпознаеш аватара ми. Призрака дето му викаш с косата си има малко по специфично име А относно това как ще си глътна граматиката като те видя - много ми се ще да го видя, но не мисля че имаш необходимият интелектуален заряд за да ми докараш каквото и да било по-различно от усмивка.

Хайде сега лягай да спиш и сънувай колко си готин и вървежен и как режеш грозотиите по улиците, поне в сънищата си човек може да бъде всякакъв.

Град
    София де Жанейро
    ще минаваш покрай мен и изобщо няма да те забелязвам
    ич не ми пука как ше си държиш празната глава
    калъф
    само така лафиш, ама друго правиш

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Дам сега разбирам. Интелектуално изоставаш, щях да кажа че е от възрастта, но ако си на 17 значи вече е почти късно да намериш късчета мозък из главата си. Не е нужно да си гений за да видиш че не съм от женски пол, също така не е нужно да имаш висше образование за да разпознаеш аватара ми. Призрака дето му викаш с косата си има малко по специфично име А относно това как ще си глътна граматиката като те видя - много ми се ще да го видя, но не мисля че имаш необходимият интелектуален заряд за да ми докараш каквото и да било по-различно от усмивка.

Хайде сега лягай да спиш и сънувай колко си готин и вървежен и как режеш грозотиите по улиците, поне в сънищата си човек може да бъде всякакъв.
    еми лафиш ми че, ако съм бил дошъл щял си да ми кажеш с удоволствие да изчезна да не съм пе*ал като тебе - мое да легнеш да си го сънуваш само - и ти кво мислиш, че ще изчезна само, защото така си ми казал - бих се сдухал само, ако е някой 2 пъти по-огромен от мен

еми гледам 29 годишен в тийнфорум кофти е това депресията ако беше на моите години щеше да ти покажа, как ще си глътнеш граматиката с 2 шамара не съм казвал, че ще ти показвам колко голямо ми е интелектуалното състояние

доволен съм от тази вечер прибавих няколко хейтъра към списъка си, ще продължавам да го правя до края на живота си - и ще мога да легна да спя спокойно
    Азис - Хоп [music]

Голям фен Аватара на Mladenoff
    жалко е да, ама е истина

в днешно време, ако се обличаш от Mania (дрехи втора употреба) и си дебел - не знам коя ще ти върже.. освен, ако не е много пияна и грозна

Вие момичетата сте много интересни като толкова казвате, че нямало значение външния вид- вие бихте ли дали дори само да ви заговори момчето от аватара му

Примерно на мене, като ми лафи някво грозно момиче или си права гавра или и казвам да изчезва, щот ме нервира и я храня
    Няма да ти коментирам мисленето и изказванията, щото не знам толкова гнусни думи, за да ги опиша, обаче едно ще те помоля - МАРШ от залата и повече не стъпвай там. Заради такива имбецили (май така ще е най-правилно да се изразя), ме е срам да казвам на хората, че ходя на фитнес, защото ме приравняват в тази прослойка на обществото, на която ти си цар.

Мега фен
    v

Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    Няма да ти коментирам мисленето и изказванията, щото не знам толкова гнусни думи, за да ги опиша, обаче едно ще те помоля - МАРШ от залата и повече не стъпвай там. Заради такива имбецили (май така ще е най-правилно да се изразя), ме е срам да казвам на хората, че ходя на фитнес, защото ме приравняват в тази прослойка на обществото, на която ти си цар.
    Брат, не мисля да променям себе си само заради мисленото на другите хора

пък кво ти ще ми кажеш, че те радват дебеланите ли? ;d
    Азис - Хоп [music]

само така лафиш, ама друго правиш

еми лафиш ми че, ако съм бил дошъл щял си да ми кажеш с удоволствие да изчезна да не съм пе*ал като тебе - мое да легнеш да си го сънуваш само - и ти кво мислиш, че ще изчезна само, защото така си ми казал - бих се сдухал само, ако е някой 2 пъти по-огромен от мен

еми гледам 29 годишен в тийнфорум кофти е това депресията ако беше на моите години щеше да ти покажа, как ще си глътнеш граматиката с 2 шамара не съм казвал, че ще ти показвам колко голямо ми е интелектуалното състояние

доволен съм от тази вечер прибавих няколко хейтъра към списъка си, ще продължавам да го правя до края на живота си - и ще мога да легна да спя спокойно
    Благодаря, че затвърди тезата ми. Виждам ти подписа, виждам че те сдухва това да седи пред теб някой 100кг, а не някой много по-интелигентен от теб. Виждам ти коментарите и мисленето, спокойно мога да заключа, че мислиш като 13г, а не като почти пълнолетен човек. Ако наистина си на 17, много жалко.

Има ли смисъл да коментирам в тази тема

Мега фен
    Брат, не мисля да променям себе си само заради мисленото на другите хора

пък кво ти ще ми кажеш, че те радват дебеланите ли? ;d
    Захапаха те заради изказването ти, а не заради мнението ти.

И аз не бих погледнал някоя на моите килограми, че какво остава и отгоре да има. Тъпо е обаче да се държиш като лайно с някой само 'щото не те кефи. Т'ва е. Мисли си ги за мързеливи лоени топки щом искаш - през оная работа им е на хората. Само не виждам от какъв зор ти е да ги храниш и унижаваш.

Слабите хора често така изразяват "превъзходството" си над другите. Разбира се този случай вероятно е просто неосъзнато хлапе.

Мега фен
    Слабите хора често така изразяват "превъзходството" си над другите. Разбира се този случай вероятно е просто неосъзнато хлапе.
    Нз не мисля ;д Като си още в даскало всякакви хора има - може на такава компания да е попаднал пичът, в която е нормално да сипваш на поразия. И такива познати съм имал.

Все тая, де. Ще се освести като завърши

Град
    София де Жанейро
    Благодаря, че затвърди тезата ми. Виждам ти подписа, виждам че те сдухва това да седи пред теб някой 100кг, а не някой много по-интелигентен от теб. Виждам ти коментарите и мисленето, спокойно мога да заключа, че мислиш като 13г, а не като почти пълнолетен човек. Ако наистина си на 17, много жалко.
    Еми, аз не се смятам за Айнщайн или Нютон, пхах еми мн ясно кво мое да ми направи някой с зубърски очила 50кг. - а не някъв като от клипа на кажи честно - бях го виждал един път пред The Mall с някво момиче, пфф огромен е смазва от респект

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Захапаха те заради изказването ти, а не заради мнението ти.

И аз не бих погледнал някоя на моите килограми, че какво остава и отгоре да има. Тъпо е обаче да се държиш като лайно с някой само 'щото не те кефи. Т'ва е. Мисли си ги за мързеливи лоени топки щом искаш - през оная работа им е на хората. Само не виждам от какъв зор ти е да ги храниш и унижаваш.
    Доставя ми удоволствие и смях на околните все едно само аз го правя, та така се държите с мене

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Нз не мисля ;д Като си още в даскало всякакви хора има - може на такава компания да е попаднал пичът, в която е нормално да сипваш на поразия. И такива познати съм имал.

Все тая, де. Ще се освести като завърши
    А дано, ама надали
    Азис - Хоп [music]

А дано, ама надали
    Ааа, спокойно, всеки си намира майстора рано или късно

Еми, аз не се смятам за Айнщайн или Нютон, пхах еми мн ясно кво мое да ми направи някой с зубърски очила 50кг.
    Поздравявам те за това ти мислене. Доста добре разсъждаваш върху живота. Сигурно имаш стабилни планове за бъдещето си.

Но след като вече си станал самостоятелен и финансово независим човек, искам само да те предупредя, че чийзбургера го обичам без кисели краставички
    Последно редактирано от Mladenoff : 08-25-2013 на 22:28

дано некой път тъй докато си правиш гавра с някое грозно момиче да те дочуе брат й, примерно, да ти се изплюе в лицето и след тва и да си събираш зъбите от земята
    и да е със "зубърски очила", щото съм абсолютно убеден, че който и да те погледне накриво ше обърнеш поглед настрани, па ако ти каже и кафенце ше изтичаш да купиш
    льохман

Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    Ааа, спокойно, всеки си намира майстора рано или късно

Поздравявам те за това ти мислене. Доста добре разсъждаваш върху живота. Сигурно имаш стабилни планове за бъдещето си.

Но след като вече си станал самостоятелен и финансово независим човек, искам само да те предупредя, че чийзбургера го обичам без кисели краставички
    Ще ми ядеш к*ра с сметана за закуска имам план намирам си богата жена и съм уреден

пък и кво се едно за пръв път ще се бия, че ми лафиш - всеки си намира майстора

дано некой път тъй докато си правиш гавра с някое грозно момиче да те дочуе брат й, примерно, да ти се изплюе в лицето и след тва и да си събираш зъбите от земята
    и да е със "зубърски очила", щото съм абсолютно убеден, че който и да те погледне накриво ше обърнеш поглед настрани, па ако ти каже и кафенце ше изтичаш да купиш
    льохман
    нЕма, аз проучвам жертвите си и случайно, след няколко дни после ще гледа се*с клипчета в нета на сестра си и мое после да си събира неговите зъби, ако се прай на тежък
    Азис - Хоп [music]

Град
    София де Жанейро
    Ще ми ядеш к*ра с сметана за закуска имам план намирам си богата жена и съм уреден

пък и кво се едно за пръв път ще се бия, че ми лафиш - всеки си намира майстора

нЕма, аз проучвам жертвите си и случайно, след няколко дни после ще гледа се*с клипчета в нета на сестра си и мое после да си събира неговите зъби, ако се прай на тежък
    http://www.youtube.com/watch?v=-cVp_ow2KTA - HATERS EVERYWHERE I DON`T REALLY CARE !!
    Азис - Хоп [music]

Ама ти сериозно ли????

Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от lilqna96 Виж мнението
    Ама ти сериозно ли????
    не е момичето ми, кво искаш да си правя гавра с тебе ли, че ми се включваш в темата?

Радвайте се на пика и попивайте от гаврите на Zyzz
    http://i40.tinypic.com/34ra8a8.jpg
    Азис - Хоп [music]

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    фитнеса е за простаци,да кажеме,освен това не всички се изпедерастяваме за да ни харесат момичетата нали
    Желязна логика,браво!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си