.
Отговор в тема
Страница 4 от 95 ПървиПърви 123456781454 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 2375
    Супер фен Аватара на fizzyg
    Ами в Ензо има много маски в разфасовки от 500мл. За Вела Енрич четох хубави мнения.
    В златна рибка,имаше маски на Лакме по 1л и половина.
    Маските на Christian of Roma също повечето пъти идват в големи опаковки.

Banned Мега фен
    ^ литър и половина маска о.О
    аз 250мл я използвам по 3 месеца ( даже 4) и не слагам по малко,а литър и половина ..

аз пак съм със стимулант ^^

Всъщност се сетих,че Goldwell имаха по литър и половина,а Лакме по 1. И все пак е мноого.
    Аз мисля също да взема стимуланта,бяхте казали,че придавал блясък.

Banned Мега фен
    доста блясък не знам ти ли ми каза,че си ми видяла спрея ( а не,ягодка май ) ей тоя спрей е 10-11 лв. ама такъв блясък придава,че... можеш да си го вземеш ( и който от темата иска блясък де)

Banned Мега фен
    http://profesionalist.com/profesiona...-43-23307.html a,даже бил с ''изправящ ефект'' ..аз тоя ефект не съм го забелязала,но наистина придава мн мн блясък

Banned Мега фен
    http://profesionalist.com/profesiona...-41-16742.html някой ползвал ли я е ?
    и само на мен ли ми се струва или в тоя сайт цените са много добри ( на повечето продукти за коса) ?
    Последно редактирано от FuCKkK13 : 09-01-2013 на 10:40

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ами доволна съм от шампоана на Бочко. Той също има сулфати, между другото.Аз го взех за морето и заради приятната миризма на ягодки. :3 Обаче в последно време си чувствам косата суха и изтощена. Както и да я направя все не стои, не ме слуша. След морето веднага ще я подстрижа и сигурно ще се боядисам в моя си цвят, защото както вече казах - последното ми боядистване не стана равномерно и не ми харесва. Хубавото е, че ми порасна косата. Не е до кръста, но определено е много по-дълга отколкото беше. Много се радвам.
    Последно редактирано от strawberry88 : 09-01-2013 на 11:16

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Аз съм пак с бадемово и пшенично.
    Ох, мисля че нямам нужда от подстригване (дори и след морето) чувствам си косата жива и мека, само дето малко, ама много малко цъфти.. не искам да си я подстригвам, защото тъкмо е пораснала, но пък и искам, не знам защо Ужас....
    Следващите ми маски ще включват кафе, че много ми е изсветляла от слънцето и не ми харесва.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Ами доволна съм от шампоана на Бочко. Той също има сулфати, между другото.Аз го взех за морето и заради приятната миризма на ягодки. :3 Обаче в последно време си чувствам косата суха и изтощена. Както и да я направя все не стои, не ме слуша. След морето веднага ще я подстрижа и сигурно ще се боядисам в моя си цвят, защото както вече казах - последното ми боядистване не стана равномерно и не ми харесва. Хубавото е, че ми порасна косата. Не е до кръста, но определено е много по-дълга отколкото беше. Много се радвам.
    О ясно, значи няма да вземам него ;д днеска ще ходя до ДМ и мисля да взема на Джоунсънс бейби овлажняващия :Д
    абее хора овлажняващ равно на хидратация нали ?:Д:Д

Цитирай Първоначално написано от bbabyboo Виж мнението
    абее хора овлажняващ равно на хидратация нали ?:Д:Д
    Да.

:Д окей а сега се сетих нещо, последните пъти когато се къпя косата ми адски се заплита в банята :Х:
    От какво може да е ? Шампоана на Балея ? Защото преди не им се е случвало сякъш ;с

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    ^ сухи краища? Подстригвала ли си се скоро?

Вече реших, че ще си филирам косата. Много ми харесва така, ама е многоооо гъста и тежка, аз съм свикнала да я размятам навсякъде, а сега стои като бетон :Д

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    ^ сухи краища? Подстригвала ли си се скоро?

Вече реших, че ще си филирам косата. Много ми харесва така, ама е многоооо гъста и тежка, аз съм свикнала да я размятам навсякъде, а сега стои като бетон :Д
    Да, миналата седмица ходих даже. А преди където краищата ми бяха като метла наистина сухи изобщо даже не се е заплитала :\

Град
    Manhattan *
    Значи проблемът определено е в шампаон или балсам, който ползваш.
    Нещо ново.

Banned Мега фен
    :Д окей а сега се сетих нещо, последните пъти когато се къпя косата ми адски се заплита в банята :Х:
    От какво може да е ? Шампоана на Балея ? Защото преди не им се е случвало сякъш ;с
    прекалено агресивен шампоан

Banned Мега фен
    хорааа измих си косата с душ гела ... имах малко шишенце шампоан,който свърши и майка ми е сложила там душ гел (като пътуваше) и аз си помислих,че е нов шампоан иии нда ;х

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    http://profesionalist.com/profesiona...-41-16742.html някой ползвал ли я е ?
    и само на мен ли ми се струва или в тоя сайт цените са много добри ( на повечето продукти за коса) ?
    Наистина са много изгодни цените. В ензо я намерих,но е 13лв за 200мл,в този сайт,който показа излиза по-изгодно.
    Сега ще разгледам и другите продукти.

А относно блясък,вчера в едно видео гледах,че тази маска http://www.enzo.bg/schwarzkopf-profe...i-vidove-kosa/ била много добра и придавала блясък.Списъкът ми за желани продукти в графа ''продукти за коса'' се покачва значително.
    Ето видеото, от 2:45мин започва важната част https://www.youtube.com/watch?v=vX6YtEaB05k

Едит: YSMF, надяадвам се да се зарадваш http://profesionalist.com/profesiona...-41-30675.html
    П.С: Сайта е грозничък..
    Последно редактирано от fizzyg : 09-01-2013 на 13:58

Голям фен Аватара на monroe999
    дали всичко е оригинално в сайта?

Ягодка май си беше взела шампоан на Бочко ? :Д Мнение ? :Д
    аз си взех един на Балея, ама искам сега да си взема друг :Д че този има сулфат, ама кой да чете хубаво.. ;х

И аз си купувах бочко някъде около месец, имах зелен, жълт и лилав, сменях ги. Не са лоши, но ми привикна косата.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на joannalof
    Взех си два от спрейовете на Gliss .. бяха на промоция в Била Ще ми стигнат за повече от година,ама да има
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Аз пък от две седмици ползвам кокосово масло,ама не го слагам в корените,че усещам,че след това косата ми се омазнява по-бързо(стоя с кокосовото масло поне 2-3 часа и след това измивам косата).Добре ми се отразява,чувствам я по-здрава и по-мека.
    Сега съм в търсене на хубава маска за коса,някой да ми даде отзиви за тези на Лореал?Професионалните
    Косата ми е суха,има нужда от хидратация.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Град
    Manhattan *
    ^ Intense repair.
    Много добре ми се отразява на мен

Цитирай Първоначално написано от slynchoo Виж мнението
    Сега съм в търсене на хубава маска за коса,някой да ми даде отзиви за тези на Лореал?Професионалните
    Страхотни са!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Момичета, а ако си направите домашна маска преди да се изкъпете, след като измиете косата си с шампоан, слагате ли от купечките, или ги редувате?

едит: Ако някой си търси кристали, да похваля едни - http://hair.exsitee.com/%D0%BA%D1%80...lker-una-150ml. Фризьорката ми ги ползва и съм доста доволна. Просто моята коса е от суха по-суха и които и да било кристали или олио не ми излизат икономично (е,освен това на Макадамия, ама трябваше да го сменя все пак) защото поема мнооого много мазно и дори попива и след 10 минути е като да няма и помен от продукта.

Май сега ще ми изпаднат повечко пари, така че ще си поръчам онова нещо на Tigi и/или едно олио на Organix от feelunique. Само искам да питам POLLINA как стои въпросът с доставката, на адрес ли ти го пращат? Също така при регистрацията Billing и Delivery address трябва ли да съвпадат?
    Последно редактирано от FuckingFreak : 09-02-2013 на 05:48

Цитирай Първоначално написано от slynchoo Виж мнението
    Аз пък от две седмици ползвам кокосово масло,ама не го слагам в корените,че усещам,че след това косата ми се омазнява по-бързо(стоя с кокосовото масло поне 2-3 часа и след това измивам косата).Добре ми се отразява,чувствам я по-здрава и по-мека.
    Косата ми е суха,има нужда от хидратация.
    И Absolut repair е добра.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си