Първоначално написано от
wnimanie.rusa.sym.xa-xa
виж, мила, зависи от средата
аз бях в големия квартал, пълно със сноби, комплексирани деца и безсмислени правила на поведение, ''плямпане'' -говорене и външен вид .. мдда
в момента уча в художествена гимназия и ми е принцип да нямам нещо като '' лош ден за прическа'' или ''наситен грим'' или ''без грим''
подготвям лицето си със лосион, слагам основа, прилично количество фон дьо тен - за да не стой като маска, бледа кожа или лошо изгаряне, пудра, руж, бронзант и контур - до тук с лицето
очите - основа, професионално сложени сенки в по-дискретни нюанси, очна линия, изкуствени мигли и спирала
веждите - основа, светло кафяв молив за вежди и кафява сенка
устните - розов молив за устни, червило и лек гланц
... но в периодите когато ми се занимава ежедневно едноцветни сенки, тънък слой фон дьо тен, пудра, бронзант, руж, молив за вежди, очна линия, спирала, дискретен гланц и до там
има много идеи за прически - кок, конска опашка, плитка венче, плитка, небрежно прибрана коса - при мен с молив и прочие,
а до преси, аз съм с удължители до кръста и рядко се изправям понеже голяма част от косата ми е права, но ползвам защитни средства - кристали, пяна за коса, специален лак за коса и преди всичко маска за коса няма по-красива от ластична, здрава и блестяща коса
същото важи и за буклите, който са ми фаворит
не по-малко важно е облеклото, съобразете се с обстановката, мястото и времето най-вече със себе си
съветвам да се допитате до родители, те не биха искали да се изложите или още повече тях