- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Окупациите на Университетите
Да. Естествено, за дребни суми и не с идеята да изхранвам семейство/на 17 съм/.
Е, на 17 съм, кога да съм се изнесъл на квартира, че да съм се хванал на сериозна работа, че да съм си плащал сметките?![]()
От това лято ще се работи вече легално.
И кое ми пречи да виждам какво става в семейството ми? Наще заедно вадят към 1900лв, а сме 4 човека. Смея да твърдя, че живеем нормално.
Напротив законите са основната градивна единица на системата, без която не можем да съществуваме в нормално и подредено общество. Всичко се определя от тях.
Ти от кой взимаш пример?
Не съм твърдял никъде, че законите в момента са в полза на когото и да било, а че можеш да се развиваш въпреки тях, ако знаеш какво искаш и имаш капацитета, за да го постигнеш.
Да, по-трудно ще е отколкото в уредена държава, но не невъзможно.
Ей бисерчо. Без коментар си хаха
Ти поне се от Варна. Началото на миналогодишния протест започна срещу ТИМ организацията. Защо ли? Защото хората,които искат да се развиват и издигат трябва да им служат , в противен случай биват смачквани .Разбива се не е винаги се случва така. Но развитието на мафията в държавата продължава да се покачва. Дори вече може да се развира,че тя е държавата. Ти освен,че трябва да имаш връзки, но и трябва да действаш като мръсна отрепка, за да се ,,издигнеш''
Иди нЕкаде другаде и им кажи как си мислиш, че взимаш гигантската заплата от 500€ да видиш как ще те пукнат от бъзици.
Нещо не мога да те разбера. Значи хем всеки можеш просперира в България. Хем големия просперитет се свежда до месечен доход в пъти по-малък от минималната заплата в другите европейски държави.
И за да не е на изуст.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...ges_by_country
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ами, ние докато сме имали гости от анадола, те са ходили да "просвещават" негрите около находища на злато и диаманти... Няма как, при положение, че сме толкова бедна и малка страна, да им гоним доходите. Да не говорим, че там и цените са други и повечето хора живеят под наем.
глупии. ех глупи. Тук като разкараха Пеевски и после го върнаха как мислиш,че ще го караме? Да се занимаваме само с Пеевски? А всъщност на прикрит план се извършват хиляди други кражби за милиони . И какво по ясно искаш от ОСТАВКА? Не , не . спирам да ти пиша. Порасни пътво!