- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Зодиите-опишете се:)
Пап парам паааммм, поознайте коя зодия съм![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Кога си роден?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
когато дал Господ, цифрите и номерацията са чисто човешка намеса.
по черешово време?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ти каква зодия си - опиши се според зодията и после и според себе си.
ревниво отмъстително самоуверено копеле, което като приеме един човек за приятел, държи на него и се бори за него, докато въпросният индивид не забие ножа в гърба - тогава тъжна му майка![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ами нали ги разбираш зодиите, защо тогава не си избираш приятелите според зодията и така ще си избираш приятелите от зодия, която да не ти забива ножа в гърба.
а и не можеш да им се сърдиш и отмъщаваш, според твоята логика зодията им е предопределила да са такава, така, че те какво да направят, нали така се получава.
а ако не е истина това със зодиите тогава може да им се сърдиш, защото вината е в тях.
Последно редактирано от defender : 11-14-2013 на 21:35
Никога не си избирам приятели или мъже до себе си според зодията, но в крайна сметка винаги се оказва, че има някаква връзка. Не им се сърдя, но моята зодия е предопределила, както ти се изрази, да съм отмъстителна.Не сме перфектни.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Щом толкова вярваш в зодиите наистина би било доста неразумно да не избираш приятелите си според зодията, но сигурно зодията ти е предопределила едновременно хем да вярваш уверено в зодиите, хем в същото време да не искаш да си избираш приятелите според зодията и те да ти забиват нож в гърба - това означава, че не те, а всъщност ти сама си си виновна за това някой да ти забива нож в гърба и зодията ти която те е предопределила(защото не искаш да си избираш приятелите според зодията) т.е. щом зодията ти е предопределила да с отмъстителна, то ти трябва да си отмъщаваш на себе си и на зодията ти, че другите ти забиват нож в гърба, но изведнъж зодията ти решава и те предопределя да обвиниш другите и да започнеш да отмъщаваш на тях. - тая зодия много изменчива и лъжлива била.
а кой е предопределил критериите, по които решаваш дали нещо е за отмъщение или не
Последно редактирано от defender : 11-14-2013 на 22:17
ха-ха-хаНе. Не си избирам хората до себе си по зодията, защото не съм фанатично муле с капаци, но изводът обикновено е, че има връзка между зодия и характер.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
да, разбирам-разбирам, връзката между тях е паразитна, и в полза на зодията естествено, а характера си храни паразита и се усмихва, а паразита смучи ли смучи кръвчица и в следствие мозъка остава все по-малко и по-малко.
(не говоря за тебе, а по принцип - не се обиждай)
Последно редактирано от defender : 11-14-2013 на 22:30
Дефендер, когато не си запознат с нещо, какво се палиш? Зодиите далеч не са ти дневния хороскоп по телевизията и платените сайтове.. Има много загадки и тайни, които още и вероятно никога няма да се разберат.
Бих казал,че религиите, включен християнството имат тесни връзки със зодиите и звездите.
Наскоро гледах един научен филм за египетските пирамиди. Такива загадки , такива цивилизации е имало, че да ти се завие свят.
И Ждолие, стига глупости, ние сме ангелчета. :Д
^
^
аз тука говоря със зодиите ви, а не с вас, така, че не се перчи, а прави каквото ти казва зодията .............. тук само аз имам правото да импровизирам, а вие сте предопределени.
Първо затвори библията![]()
ако я затворя ще стана като вас.
Ще се радваме, приветстваме те с отворени души. От кога те очаквахме.. :Д
И впрочем .. много сме разединени българите.
хахахахаха![]()
Роден съм на 7ми март и съм риби.Като цяло съм голям романтик, обаче пичетата се праят на велики, хора, и се кефат на некви мъжкарища и изобщо незачитат добротата и милото даржание в днешно време, само гледат да се фукат с пари и подсигурени заплати на магистралата от големите лапи на некви наркобосища и татювци и такива секви блафиращи тапанари които само отбиват пазара... Останал съм доста разочаровън, като цяло, и си търся мило и добро нежно момиче но всичко опира до секс. Сексът си е секс ама ми казват че само затва ме хващат, а аз имам мн мн мн чуства! бих дал целия си свят за момичето от мечтите си
ще я обичам безкрайно много, ще я сравня с най-хубавата сръбска балада и щ е й купя анй красивите цветя а тя ще ме ограби като пълната бройкажджийка
обичам да ги чукам без чувства, но когато имам те ми праят мизерии МРАЗЯ ВИ КУРВИ!!!!!!!!