- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- БАТАЛФИЛД 3 И 4 ОНЛАИН
да не се и съмнявам и затва насрах аууу мноо насрах ве бахтиМухахах
не щи кажа кво ще стане , ще ми пуснеш снимката в саит за запозанства и ще обявиш че си ти понеже страдаш от липса на внимание , а на мен ми пишат достамутра ли си
![]()
хааахахахахаха
какъв съм що сам нали ти знаеш дай това което искам за да се увериш напълно
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
снимка ще дам само на маика ти , да се опипва докато ме няма
аз ти казах че мога да се уверя като се срещнем , ти насрае нали си голямата мутра ве клитор
![]()
ще изберем неутрален терен ще ме размажат приятелите ти , ти ще стоиш отстрани и ще се смееш![]()
еиии ууу мноо са засрамих от поста си ве , ся хлипам тукаевала затапи ма сега ще се скрия гнилоч
твоя пост е смешен не моя , капиш , киликанзер
![]()
![]()
ти кога си бил оттапен, спермояд селски , яж кучи лайна наркоман с деменция
еи газов амортисиор писна ми да се занимавам с теб голям си кълвач![]()
ти не си насран като мен затва пусни ти снимка , аз обещавам че няма да ти се смея много на геиската визия![]()
аи еби си маиката и ако си надъхан ела да се срещнем казах ти къде ще го направим стриит стаил на улицатаще взема и други хора да гледат кръв , не само аз се кефя на тия раоти
![]()
казах ти кога свърши като личност филмар болен психар мангал
лекувай се
личността ми е любвеобилна , затва смятам да обладая семеиството ти , маика ти сестра ти и теб с кроше в носа![]()
Забавни сте.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
ми глазурникточно тва ме прави непредвидим щото съм дете
викат ми непредвидимия като дете
дете което няма 14 демек малолетно което не го лови закона
слагаи си слушалките с педалски розоф цвят на лайняния аифон ментак от китаи реплика и умри
![]()
Добре, само не ме бий както преби fire_magic, моля те.После няма да мога да те съдя защото си невредим.
няма да мога да го пребия споко щото са е покрил като спематозоид в млада путкаплюс туи живее на село , благоиковосело
минах веднъж там и по центъра имаше кокошки бахти
![]()
вие нали бяхте гаджета , тва значи че и ти си от благоиково ууууууууууууууу махаи са оттука простир![]()
виж го че е с invisible mode on във форума ебахти мишката крие се в интернет дори, хваща ме жал като си помисля какъв е в реал-лайф![]()
от какво се криеш пък във форума бе рахит
нали казах преди малко че съм инвизибал ве сагмал , кво мислиш че значеше тваеи освен че си плитка путка , също си и кьорав , я кажи дядо ти завеща ли ти чаисите си 50ти диоптар , лемуго
![]()
сянката е също невидима , ще видиш как се подава сянката на ръката ми и след тва вече знаеш че ще си в комаболна костенурко
![]()
малоумен шизофреник
яж кучи черва селяк тъп инфантил![]()
нека всички ся да скиват къв си насран клоун без грам достоинство , да почнеш да използваш начина на писане и иконките на врага си тряя си мнооо заспала гана![]()
само да та светна понеже си същия докер като баща ти , които между другото дочух че са казвал ИБРЯМ , демек избрямали са го в дупарата , и си от турско потекло , пумакколкото и иконки да сложиш никога няма да можеш да ме имитираш , по простата причина че нямаш мозъчния ми капацитет , дори един процент от клетките ти не съвпадат с моите
нямаш потенциал да ма уплашиш , набиеш , изгониш , засрамиш , единствено може да ме удовлетвориш
след като ме свържеш с маика ти и падна върху нея
обещавам преди да падна ще я подготвя
![]()
виждам че много те кефи тая емот затва педал![]()
Защото получавам анален дискомфорт като ти видя писането, айде у лево педерме скапано отдавна свърших с теб просто си правя гаргарано ти няма как да го осъзнаеш понеже няма наличие на мозъчна дейност в кухата ти глава. Ако мозъка ти беше поничка твоя щеше да е само средата
туи ли ти е наи добрия начин да се измъкнеш ве джезаджияеии мноо си исухлен обаче
глеи ся ИГУМЕН ПЕРВЕРЗНИК , тва ако е анален дискомфорт , тогава кво ли е деиствието което описва дядо ти върху ануса ти с неговия бастун от 75-та , изцапан каикчия![]()