- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.7
Направо имам чувстото, че имам дупки в главата после. Вчера ми се случи, докато си оправях косата неволно нещо с ръката и днес няма и следа...
Аз пък вчера се постригах сама вкъщи на стъпала по тои начин и за очакванията ми се получиха доста добреhttp://s3.hubimg.com/u/4699282_f520.jpg
ОО огромна грешка.
С какво се подстрига??
И преди съм имала периоди в които съм била сплетена постоянно и не съм имала такъв проблем. + това плитката ми е много разхлабена. Стига бе как ще е от плитката![]()
Мнем, но скоро планирам едно омбре.
Иначе... не забелязвам изсушаване. Измих си косата в петък сутринта, мисля. В неделя вечер вече е доволно мазна и мръсна, даже на гладка опашка не може да се прибере.
Единственото, с което се получи описания от теб ефект, беше като сложих хума в една маска. Толкова ми се накъсваше косата после, направо чувах звука, като я решех.
Що да е грешка, бе? Дори не сте видели какво се е получило.
Толкова много момичета в Америка сами се подстригват, само в България има една камара пикли, които сменят по 10 фризьори и не са доволни.
Аз казах глупост не затова, че се е подстригала. Коса е,ще порасне.
Въпросът е с какво се реже косата. Трябва да бъде рязана само и единствена от фризьорска ножица, която има специално покритие. С фризьорската ножица пък не трябва да се реже нищо друго, освен коса.
И не, не са само в България тези ''пикли''.
Моя приятелка има същият проблем с люспещият се скалп, и все се дръгне като крастава. Нищо не и помага, 100 вида шампоани смени, то не беше gliss, clear, panthen и тн. Някакви идей какво да и кажа да си вземе?
^ Бебешки, медицински (ако е нещо сериозно) или някой био.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Е, освен ако не се сравняваш с Lauren Curtis eтц, нормалните момичета с нормалин доходи в чужбина не се превземат толкова.
Щото, ще й стане нещо на косата, ако я отреже с обикновена ножица, нали. Пълна трагедия сигурно, съизмерима с природно бедствие. Хората най-редовно си филират косата със самобръсначки, голям праз каква е ножицата за едно подстригване. Най-много леко да й нацъфти.
С никой не се сравнявам, просто говоря истината.
Не смятам,че е необходимо да имаш кой знае какви доходи, за да отидеш на фризьор, поправи ме, ако греша.
Защо във фризьорския салон не подстригват с кухненска ножица?
Не само започва да цъфти ужасяващо, а и се нарушава структурата на косъма, което е трудно да видиш с просто око.
Все тая, казах го информативно. Всеки сам решава с какво да си реже косата.
Някои се изправят с ютия, за да не се налага да си купуват преса, да.
Аз си подстригвам бритона от доста време с обикновено ножица. Каня се да си купя една за коса, но все още не съм го направила. После трябва да мина през магазина. xD
Аз смятам от тук нататък да се подстригвам сама. Тук едно подстригване е от 40 до 60 евро. Абсурд! Не знам вие с какви доходи разполагате, но аз за едно взимане на връхчетата няма начин да дам толкова много пари.
Никакъв проблем няма да се подстригвам в къщи и без друго косата ми се чупи много асиметрично, та никой няма да забележи, ако не е перфектно. Моят косъм е толкова дебел в момента, че с каквото и да го пострижа няма да се нацепи.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Напълно подкрепям Поли! А и доколкото знам, момичетата в чужбина, които се подстригват сами, го правят с фризьорски ножици.
М да, скъпички са си. Но ако ще се подстригваш сама, инвестицията си струва.
В супермаркетът се продават за по 10 евро. Сигурно не е професионална, но щом пише, че е за коса не виждам къде е проблема.
Така или иначе подстригването би могло да увреди само краищата на косата, които после като се отрежат отново всичко ще е наред.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Така е попринцип, но аз лично не бих си го причинила на косата.
И без това се подстригвам около 2-3 пъти през годината, бих предпочела да си отделя средства за подстригване.
^Знам и тука са страшно скъпи, пък и косата ми беше пораснала и цъфнала супер много...така че дори да не е с "професионална" ножица във всички случаи е по- добре от преди. Остави ги комплексарките да си говорят тука половината ми клас от момичетата се подстригват сами вкъщи, приемете го на запад е така![]()
Комплексарка?
Ти изобщо знаеш ли значението на тази дума? Би ли ми обяснила от какво съм толкова комплексирана?
Че си нямам ножица у нас може би?
Лелеее, човек да не каже нещо.
Темата е за коса, споделих това,което знам като информация за подстригването.