- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
Хм...абе да ти кажа ТУ също няма да е лош вариант.
ФМИ не е лош избор, но като гледам познати от ФМИ как ходят на лекции, вярно , то си е и до човек,но не изключвай и ТУ от уравнението.
maDamn
И двете са добри опции.
А на ФМИ може би най-големият плюс е възможността да не се ходи на лекции.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Щом така си преценил и ФМИ е добро място.
maDamn
Аз сериозно се замислям има ли смисъл да записвам да уча някаква специалност като няма да съм в ФМИ, по-хубаво май ще направя да кандидатствам в Софтуерния Университет на Светлин Наков, е има смисъл Психология, щото ми е интересна, но има ли реализация?
"Университетът", ако въобще може да се нарече така, който наков организира ще е жалко подобие на учебно заведение. Чакам някой да познае защо.
А какво мислите за Американски университет в България? Дръпнаха ми една страшна реклама, че реализацията била голяма, университета хубав, изобщо рай на земята. Но как е в действителност?![]()
http://petel.bg/Tryabva-da-se-kalve-...-v-UNSS__55421
Искам пак да чуя за масовката и как "не можело под общ знаменател и т.н."
Смяла съм се като идиот... от отчаяние.
Хора, нуждая се от вас. Стискайте ми палци. :Д
В момента от 45 точки възможни имам 40 predicted, което е повече от прекрасно и невъзможно, защото миналия випуск най-много бяха изкарали 41 или 43, не съм сигурна. Толкова точки са ми и нужни, за да вляза в Единбург. За другите университети ми трябват около 30-32, максимум 34, което ще вържа. Но 40 искам и ми трябват за Единбург.
Отделно работя над това да напиша перфектното мотивационно писмо, което приятелят ми дори ще прати на някакъв свой познат, професор в Оксфорд за екстра фийдбак. Ама пак се самоизяждам от нерви.
Рано е, още, де. До 15-ти януари трябва да си подам нещата; след това следват месеци чакане. Ще си съсипя нервите до тогава. :/
Магдалена, ще ти се карам. Толкова много те харесвам и уважавам.Ти си един от най-амбициозните и можещи хора,които имам честта да познавам, дори и задочно. Чак ме вдъхновяваш на моменти.
Ще се справиш. Мотивационното ти писмо ще е прекрасно. Ще те приемат в Единбург и ще се успокоиш. Пий една юта ракия и се успокой!
maDamn
ААааа ама и аз съм за тая темачакайте да се запиша ...
Иначееее втора матура Английски, малко ще е зор (позабравила съм го) Като се има на предвид, че говоря по цял ден на Испански ама са що годе близки та викам, че ще я изкарам... Иначе я ме информирайте малко моля ... Чета тука за някакви молби, че трябва да се подават, а аз понятие никакво си нямам, по простата причина, че съм само на 4000 км от училището ми
![]()
Хора, резултатите от TOEFL-a винаги ли поне 10 дни след изпита излизат или е възможно и по-рано?![]()
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
Благодаря на всички
Правих тест за определяне на ниво, казаха ми, че съм за В2, но искам да пробвам и при Диамандиева, защото не мога да повярвам, че ми е това нивото /представях си го супер ниското от рода на А2/В1 /.
Баща ми толкова прегърна идеята за САЩ, че ако можеше би ме хвърлил директно през границата.
Хората като ми казваха, че ще ми се променят желанията, аз бях 'НЕ/ДА БЕ/ПХАХАХАХАХА'. Сега пак съм си за източните езици, но пътя по който да стигна до тях претърпява 4587468692 изменения.
Ебахти ташака... до онзи ден бях абсолютно убеден, че искам след завършването си да замина за София да уча, а за два дни се разколебах много... :/
Последно редактирано от an7raks : 11-25-2013 на 17:02