- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
Имах предвид, че е жизненоважно един млад човек да смени средата. Дай по-сериозно. Ще искаш един ден да пътуваш и ще имаш 173653 причини, поради които няма да можеш.
По-смело, сега ни е времето.
Съгласен съм, че е важно да сменя града, ако не за друго, то за да се отделя от нашие и да се науча на самостоятелност, НО... Както казах, съм се захванал с един спорт /за жалост, твърде късно/, който не искам да прекъсна. За да замина, трябва да започна някаква работа, за да не тежа на нашите и да мога да си позволя да продължа с тренировките, макари в друг отбор, а тогава времето няма да ми стига за всичко/то не че сега много ми стига, де.../. Тук, във Варна има същата специалност, която искам да уча, но не съм убеден в нивото на преподаване.
През цялото ни огромно, огромно познанство винаги аз съм плахата, а ти - онзи, който ме надъхва да се променям. Отиди във София, намери си нови клубове и нови приятели. Нали искаш да се променяш?
Едит: Няма дупки за теб. Дупките са моя специалност, аз се разбирам добре с дупките.
Последно редактирано от tori : 11-25-2013 на 18:25
Както казах, съм в някаква дупка тея дни...
Искам да, много неща искам, но ми прочети горния пост. Само тенировките са 30-50лв според зависи... от там нататък, има екипировка, която се сменя периодично и не е много евтина, после състезанията също се плащат, отделно общежитието ми е 50-ина лева, като сложиш харана и другите разходи, не ми мърдат 800лв само за основните неща. Няма как от нашите да крънкам една заплата месечно, а ако започна работа, нито ученето ще ми е учене, нито тренировките - тренировки.
^аз пък от Софето мисля да се местя във Варна хаха :д
an7raks може ли да споделиш мнение за Икономическия, нивото там, хората и тн?
ох ох, идва декември, а аз толкова съм се откъснала от реалния свят, стоя си в мойто объркано съзнание, далеч не ме вълнуват тия неща, нито бал-мал, нито матури, държавни по специалността и тн... блах
^ахахахахах, кеф, кеф
стана ми хубаво
Dagichke, какво мислиш да учиш?
и аз така като теб мислех да правя
УНСС е пълна пародия, Свищов също, остана ИУ-Варна, но и за него не съм получила добри отзиви (изключено е да замина извън БГ) и се преориентирах към друга специалност, пък в който град ме приемат там![]()
41/45 точки предсказани.
Няма нужда да казвам, че съм повече от доволна. Приключих си абсолютно всички вътрешни оценявания. В следващите 2 месеца ме очакват просто много предговор на материала, покрит през тези 2 и половина години. Кандидатстването ми в Шотландия също върви добре.
Хубаво ми е.
![]()
Колко часа отделяте на ден за подготовката за матурите и кандидатстването ,има ли дни в ,които пропускате да четете и преговаряте??![]()
Не дни, а седмици има, в които пропускам да преговарям![]()
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
За училище почти никой не ни кара да учим.От време на време някоя контролна колкото да си изкараме броя оценки.Да,определено не ми харесва,че от училище не ни подготвят,ама на такива учители попаднах.Уча си само за уроците,които са главно за изпитите.За матури ще седна да уча по-сериозно като наближат.Има дни,в които си давам почивка. :Д
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95