- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как да имам повече сила?
ихаа и кво оттуй карандаш![]()
що ме изказа на госпожата , путяк![]()
Последно редактирано от TheMercenary : 11-23-2013 на 12:09
Защото си некадърен тъп трол, а това, че си п**ка си го доказал многократно.
Нещо се опита да се подмазваш на модовете ли?
Доказах ти също, че си пълен малоумник, не се напъвай слабежен си много, рус.
Последно редактирано от fire_magic : 11-23-2013 на 12:29
единствено се подмазвам когато съм около майка тиНапрао ми потичат лигите и се облизвам путяк
виж ся тъп аз мога да се регистрирам всеки ден по 50 фалшиви никнеима кой ще ме спремноо си тъп така поне ми контролираха и виждаха постовете сега ще си сменя стила на писане и ще изливам лайна към теб отново
![]()
Защо не ми дойдеш 1 в 1 да ти перфорирам малкия крив череп, пълен със смегма?
Значи човек , аз съм по волейбола (посрещач) и няма шанс да направя една 3 часова тренировка , без да спазвам някои правила , не съм сигурен дали на теб ще ти помогнат но на мен помагат. Първото нещо е да не ядеш преди тренировка , ако нещо час-час и половина преди тренировката , ако не си ял или нямаш сила 10-15 мин. преди тренировка един банан. Ако си като мен и непрекъснато ти се спи - 30 мин. полягаш преди всяка тренировка , ако нямаш това време един monster energy. Ако си чак толкова зле - пробвай някакви pre-workout-тове или креатин - чувал съм че дава сила , но за тези неща ми се струваш малък. Също сега се сещам - бившия ми треньор по MMA - казваше да ядем всеки път преди състезание мед и орехи - до колкото си спомням действаше - пробвай.
Успех !![]()
Абе най-добре изобщо не яж и пий много монсътр енерги. Така ще имаш много сила!