- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
^ти пък, математика
Искам ваканцияяя!
Здравейте! Искам да ви попитам вие до къде сте по литература..до кой автор, произведение? Защото като говоря с мои приятели ми се струва, че са доста напред, а ние изоставаме..и затова искам да разбера и в другите училища до къде са.. А колкото това по математика се надявам информацията да е грешна.
ще избират ли... Ей ся гледай как отивам на няква матура, щото някой си е казал.
Проектозаконът за матурите е 5 години, това значи, че всякакви промени трябва да бъдат въведени максимум, когато випускът, за когото ще важат, е 8. клас.
Иначе и аз смятам, че задължителна матура по математика значително ще вдигне нивото.
нашия по математика ни каза, че за нашата паралелка, понеже сме профил "математика", изпитният вариант ще бъде близък до този за влизане в СУ за някои специалности xD
ко?
Тез побъркали ли са се?
maDamn
т'ва много ли е? не съм запозната. попринцип всяко контролно по математика ми е на две части: тест с 20 задачи + 10 задачи, които си ги пишеш сам. :Д
И ние трябваше да сме на него, но се е решило да го пропуснем и си написахме само основни мотиви за произведенията. И понеже съм профил можеше да пропуснем Далчев, но страничните автори задължително трябваше да ги вземем *facepalm* Но "Хоро" поне от анотацията е интересен роман.
80 минути контролно по математика.
БАСИ, изпитите ми са по-малко :Д