Лятото работех в едно заведение bar&dinner ии един ден на моят район седна едно семейство.Мъжът беше българин, жената германка, а детето много сладко.Изглеждаха много приятни хора и се заговорихме.По едно време мъжът ме попита, дали случайно мога да му намеря трева от някъде :Д и аз разбира се О.о :Д но си имах един колега, който си падаше малко тревоманче и отидох да го попитам :Д ..той веднага им намери...после в продължение на седмица идваха всеки ден да обядват в заведението, настояваха аз да ги обслужвам, питаха ме за забележителностите около града ми и наистина ме зареждаха с много положителна енергия.
или пък един път бях на дискотека с приятелки, ядосах се заради някакъв идиот и излязох отвън на въздух да изпуша една цигара.Едно момче, непознато момче(което е странно, защото в моят град си се знаем хората) дойде при мен и ми поиска огънче.Подпря се до мен и започна да ми обяснява как е бил забравил колко яко е било в България, защото от 4-5години живеел в Холандия.После се оказа, че баба му живее в моя квартал, много близо до дома ми и дори я познавам. :Д Така си тръгнахме заедно, пихме кафе, изпрати ме до вкъщи, много приятно момче, оправи ми настроението.