- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Цинкът се слага в кремове за мазна кожа, за оксида не съм сигурна. Фактът е, че не е правен за това и не бих го ползвала ей така за всичко - както баба ми лекува от рак до счупен крак с аналгин :Д
zlatit0oзащо по-точно
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Джоли,аз също съм правила опити за изпиляване на ноктите с такъв уред. Резултатът беше добър - но ги изпилих повече,отколкото ми се изкаше и се скасиха доста. Но може би,защото е бях свикнала на подобна мощност при пилене. Мисля,че ако с опит ще му свикнеш и ще ти върши добра работа.![]()
А дали е като метална пиличка, тоест дали ще ми се начупват ноктите от него? Като се пиля с метални се чупят, като ги заменя с кристални - не.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Искам да си направя подобна прическа: https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater Как може да стане?
^^ О, това не е ли симпатягата от онзи сериал по БТВ? Иначе за прическата предполагам, че трябва първо да те пострижат отстрани, за да е по-къса, а след това да използваш лак (с гел и пяна ще стане прекалено лепкаво и мазно) и да оформиш с пръсти.
Аз имам няколко въпроса, поне на един ако ми отговорите, ще съм благодарна.
1: Някой може ли да ми препоръча добра козметичка във В. Търново или Ст. Загора? Парите не са от толкова голямо значение, важното е добре да ме настиска и кожата ми най-накрая да заприлича на нещо.(gross)
2. Имам нещо като черни точки по деколтето и врата, дори не съм сигурна дали са черни точки, но на такова прилича. Предполагам, че се получават от допира с дрехите. Ексфолирам често, но не са махат, мамицата им! Ползвала съм дори онова чудо на ''Гарниер'' с четката върху тях, но без успех. Някой има ли идея как се махат?
3. Чудя се дали да не си купя това http://www.zoya.bg/Течен-део-кристал-спрей-100-мл.3126 . Имате ли впечатления? Не искам да си купувам ''Одорекс'' или както там се казваше, а другите дезороранти/стикове/рол-они не ме предпазват от изпотяване.
Hold on to me. Never let me go. (h)
Интересна представа за "симпатяга" имате, но все пак се ровя в тийнейджърски форум, така че нищо не може да ме учуди вече.
Този течен кристал не предпазва ли само от миризмата? Мисля, че пак ще си се потиш, просто не мирише. Поне такъв е онзи кристал или каквото е на Тианде.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Чудя се дали да внеса малко отчаяние в темата "Кога за последно правихте секс"
И аз имам няколко черни точки по деколтето, но не мога да ги махна, защото ме заболяват страшно. Нямам си на идея как се махат. :/
Айде да не се надпреварваме, че ще се натъжим всички. xD
Готина козметичка в Стара Загора аз мога да препоръчам, но при нея само правя кола маска.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ако случаааайно някой е изпуснал новината,с радост ви я представям! http://nyx.bg/
И още една приятна новина-скоро ще разкрият имената на веригите магазини,в които ще се предлагат продуктите,не само онлайн и скоео очакват зареждане на пълната гама продукти. https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Голям кеф,съчетан с джобен фалит.![]()
Аз пак ще питам за боя за коса, червена, ярко червена, но този път амонячна. Издръжлива и да не ми гори много косата. ^^ И да не прилича на изкуствена, както с повечето бои, след като се боядисам..
мммм
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Жестоко разочарована съм от NYX. Цените им са безумни!
Някаква малоумна подигравка с българката отново. Все едно в България всички взимат двойната минимална заплата в Щатите, че да продават някакви гримчета на двойна цена от реалната. L'Oréal, Maybelline, Garnier и т.н. във Франция са на същата цена като в България, но в евро. А се произвеждат тук.
Такам аз съм нов в сайта и силно се надявам това да не е само женска тема, но просто не знаех къде да задам въпроса си...Дам както и да е да минем към въпроса къде мога да намеря яке подобно на:
https://www.google.bg/search?q=majko...ml%3B300%3B300
като единственото ми изискване е то да е под 100 лева , и за предпочитане е да мога да поръчам онлайн тъй като съм от плевен -.-
Има осезаема разлика при сравняването на цените с официалния им сайт.
Особено впечатление ми направиха цените на основите за грим - 30,40,че и 50лв!
JoLLiE92, ако съдя по ника ти, сме на една възраст.Има интересни очи момчето, по ме кефи от другото, или поне това, което съм виждала, ха-ха. По принцип нямам афинитет към такива, но...абе, няма нужда да ти се обяснявам. Мерси за инфото за кристала иначе.
Hayashi, можеш да ми препоръчаш и козметичка за кола маска, нямам против.![]()
Hold on to me. Never let me go. (h)
Студио Адам и Ева на ул. Братя Жекови №113. И ако ти кажа, че от повече от 5 години ходя при тази жена ѝ не и знам името, ще ми повярваш ли? xD Мястото е много забутано, но жената работи бързо и качествено, а взима евтино. Не прави грешката да се подстригваш при нея обаче, защото 1 см връхчета бързо стават 5.![]()
Някой друг да има забавяне на EMS поръчка? Дава ми, че е излетяла от Инчон преди 6 дена и от там нататък нищо. 100% не лети вече 6 дена.
Ако някой има заздравителя 3 в 1 на пърфект моля ви кажете кога го нанасяте доволни ли сте току що го купих а на опаковката не пише начин на употреба