.
Отговор в тема
Страница 17 от 26 ПървиПърви ... 7131415161718192021 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 642
    Leave my дупара alone!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Чакай малко, да не се опитваш да ни тролиш с подобни малоумщини?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    хващай я за дупарата ве
    грехота е чадо мое.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    грехота е чадо мое.
    кое грехота и що? спри са малко. ти повече грехове не може да извършиш от колкото си вече прилял нидей са прави на невинна зайка.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Leave my дупара alone!
    искам да те попитам, защо в различните зодиаци пише различно и ти по каква логика определяш кой зодиак да приемеш.

грехота е чадо мое.

искам да те попитам, защо в различните зодиаци пише различно и ти по каква логика определяш кой зодиак да приемеш.
    Дай пример? За моята лично зодия пише навсякъде едно и също.
    Аз не вярвам твърдо и стопроцентово в зодиите, но не можеш да отречеш, че има известна доза истина в тях.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    давайте вее . дий. разкусайти я , разпанетия , джолие. скачай , тръшни гии НОКалтирай ги ;Д

Мега фен
    добре как една планета може да ти предопредели бъдещето на човек, на мен майка ми не може да ми каже какво да правя, а една планета как.
    отделно, че всеки ден умират и се раждат звезди, галактиките се раздалечават, небесната карта е в постоянна динамика и промяна и още куп неща.
    Последно редактирано от defender : 12-10-2013 на 20:19

Мега фен
    добре как една планета може да ти предопредели бъдещето, всеки ден умират и се раждат звезди, галактиките се раздалечават и още куп неща.
    1 на 0 за дефендър.
    Чакаме втори рунд на Джолие!

Да залагаме на предполагаем отг.
    А) - Отвръщане на удара. - Бе, то как може един невидим Бог и енергия да ти определя съдбата.
    Б) Идвай тук да те 3ба/

^ Значи ако вярвам в зодиите, следователно съм атеист?
    defender не е една планета, а куп неща и ако можех да ти го обясня достатъчно добре, вероятно щях да го преподавам някъде. Фактите са, че има връзка. Не ми даде пример за разминаване характеристиките за една и съща зодия?
    И как от това, че у Otis_Driftwood няма елементарна логическа мисъл, стигнахме да ти обяснявам дали има Бог и до урок по астрология?
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 12-10-2013 на 20:26
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    не атеисти ами хамстери

Мега фен
    Не ми даде пример за разминаване характеристиките за една и съща зодия?
    ами добре, в различни вестници и тв предавания има различни астроложки и често се разминават нещата, които казват, отделно има китайски, келтски, индийски, цигански, невестулски и всякакви други зодиаци, които използват едни и също планети, а за всеки ден за всеки човек казват различни неща, които се разминават.

Отделно съм виждал как човек, който не разбира нищо от астрология, как казва на друг човек за неговия хороскоп днес какво ще му се случи и онзи казва - ей, да бе, позна, има неща, които позна - а той пича просто се шегуваше с него, без да разбира нищо от астрология.
    Последно редактирано от defender : 12-10-2013 на 20:33

Мега фен
    ами добре, в различни вестници и тв предавания има различни астроложки и често се разминават нещата, които казват, отделно има китайски, келтски, индийски, цигански, невестулски и всякакви други зодиаци, които използват едни и също планети, а за всеки ден за всеки човек казват различни неща, които се разминават.

Отделно съм виждал как човек, който не разбира нищо от астрология, как казва на друг човек за неговия хороскоп днес какво ще му се случи и онзи казва - ей, да бе, позна, има неща, който позна - а той пича просто се шегуваше с него, без да разбира нищо от астрология.
    pu vuv fostata da mu imam. I az sym vijdal siganin pop.

О, аз не вярвам в дневните хороскопи. Вярвам донякъде в описанията на характера според зодиакалния знак. Двете неща са коренно различни. Няма как на 1/12-та от всички хора по света да им се случи едно и също днес. Тези хороскопи се съчиняват за запълване на ефирно време.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    Вярвам донякъде в описанията на характера според зодиакалния знак.
    как така вярваш до някъде, или вярваш или не вярваш, какво е това до някъде, по каква логика определяш тази избирателност и това донякъде. Ако в нещо има лъжа, то значи е зло.

Мега фен
    siganiski pop mnogo luje

Така - вярвам донякъде. Вярвам, но не се осланям само и единствено на това. В повечето случаи, които съм наблюдавала, се оказва правилно, но не мога да си позволя да кажа със стопроцентова сигурност. Може би някой представител на тази зодия все още не е извървял пътя до истинското си Аз. Хората се променят. Аз самата бях доста по-различна от сегашното си Аз като малка, тоест и от описанието на зодията си. Или се променяме постоянно и в момента случайно характерът ми съвпада с това, което астрологията предполага, или от друга страна преминаваме през някакъв път до достигане на крайната цел - това, което астрологията предполага. В първия случай след 10 години ще съм коренно различна по характер, в другия случай съм вече оформен индивид, който ще си остане такъв, какъвто е. Няма как да знаем предварително.
    п.с. По твоята логика у всичко има лъжа => всичко е зло? Библейските заповеди имат известна нужда от преработка за 21ви век.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    зодиите правят от хората безмозъчни животни - риби, гущери кози, раци. телци. А вие им с радвате............ "лукав и прелюбодеен род", на животни се оприличихте, толкова се принизихте в умуванията си............ а сте тръгнали Бог да съдите със същия този акъл.

Точно заради това казах, че вярвам донякъде - не се оставям да съм кон с капаци. И заради това започна спора - аз не си позволявам да бъда толкова категорична и да отричам нещо без да го разбирам или да съм погледнала нещата от по-далеч.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    аз не си позволявам да бъда толкова категорична и да отричам нещо
    истината не търпи лъжа, ти не си позволяваш да си категорична, защото само показваш колко си несигурна. Затова и времената ви промиват мозъците, както и зодиите.

Позволявам си да бъда категорична само за неща, които зависят от мен.
    Да обещая нещо, което зависи от множество други фактори и не съм напълно сигурна, че ще се развие точно така, както го мисля, означава да излъжа, което по твоята логика е равносилно на истинско зло. Шах и мат.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 12-10-2013 на 21:00
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    и кое зависи от теб, утрешния ден ли?
    От теб зависи само избора как да постъпиш във всеки един миг, а какво ще ти предостави живота и в какви обстоятелства ще те вкара в бъдеще не зависи от теб, ти просто предполагаш и вярваш.

Именно. Затова не говоря със сигурност за неща, които не знам как ще приключат. Казвам "ще дойда в 14;30", но не си позволявам да кажа, че няма да има трета световна война, или пък че ще има. Просто не обичам напразни обещания, ти го наричаш лъжа и зло - горе-долу същото нещо, не е приятно. Само децата и невежите обобщават и категоризират без да се съмняват в думите си.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    аз съм лъжа, Бог не е.

До колкото говоря от себе си, аз съм лъжа.

Другото което е, аз това ти го казах за зодиака, който ти определял характера, а ти ме вкарваш, че съм ти го казал, че уж съм бил сигурен какво е бъдещето.
    Последно редактирано от defender : 12-10-2013 на 21:15

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си