- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Зодиите-опишете се:)
Заратустра е както е преценил да напише твоят нихилистичен немски приятел името на Зороастър - древноперсийски пророк. Образовай се малко поне.В смисъл, тъпо е човек, който нито ти е на годините, нито на образованието да знае повече от теб. Все едно ти в тоя момент да ми обясняваш нещо за подаване на митническа декларация.
defender разкарай Скалата, че във фантазията ми се образуват едни неща.....![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Международни икономически отношения - казала тя в темата Философия и религия.
^Тъп ли си или на тъп се правиш? Двамата нямат нищо допирно във философията си - единият отрича всяка религия и е недоебано копче, на което светът му е крив (вероятно е имал запек); другият е пророк на дуалистична религия, която отрича псевдоморала - основна ценност на твоя лишен от логика индивид, на когото просто му е било скучно и си е създал философско течение и накрая умира от сифилис.
Не се и съмнявах, че ще кажеш Ницше де, той е Паоло Коельо на философията.А ти си типичната безмозъчна блондинка.
Последно редактирано от JoLLiE92 : 12-12-2013 на 21:38
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
идИаааални.
Ivaaaa точно тази дама не си оставя магарето в калта и смее да твърди, че разбира повече от него, въпреки че не учи това и не си е поставяла за цел да разбира. След малко ще ми напише, че любимият му автор е Дан Браун и ще си прережа вените вече.
И аз харесвам зимни спортове![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more