.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 336

Hybrid View

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    И в крайна сметка главния въпрос беше " дали това идва от някакъв пропуск, нещо в липсата на комуникация при партньорите, проблеми във връзката или просто лош секс, или просто хората сме си животни, които рано или късно правят секс с други? " и мисля, че намерих някакъв личен отговор. Всъщност той се крие в самия въпрос. Явно на определен етап се появява тази нужда, но е въпрос на комуникация как ще протекат събитията по удовлетворяването й.

xXxPETYAxXx , защо да не може да си в отворена връзка (или поне да дадеш съгласието си за единия път) и в по-късен етап от живота си?
    Последно редактирано от Azoria : 12-13-2013 на 07:57
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    xXxPETYAxXx , защо да не може да си в отворена връзка (или поне да дадеш съгласието си за единия път) и в по-късен етап от живота си?
    Не съм казала, че не може, просто казах, че ако си млад също е вариант. Никъде не съм написала, че ако си на 30+ не е опция, ако е прозвучало така, значи не съм се изразила достатъчно ясно.
    А, ако имаш предвид това, че казах, че не е нужно да се крие и лъже - то беше за младите хора. При дългогодишни партньори само се прикриват фактите, но не се лъже. Поради простата причина, че не се повдига самият въпрос - те хората според мен много добре си усещат, кога им се изневерява и кога не, но все пак едно е да имаш "връзка", съвсем друга да имаш "семейство".

В общи линии, мнението ми е като на LadyDi, но нейното е по-приятно за четене написано.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си