PinkPan7her , флирта го разбирам за повдигане на самочувствието, но въпреки това смятам,че ако до такава степен си си загубила самоуважението, че да стигнеш до секс с някой, понеже днес ти е казал колко хубава и изключителна си, а твоя тва не го забелязва тогава тази изневяра няма какво да спасява. Не знам защо накланяш към теорията, че трябва хората да търпят всякакъв вид поведение в името на запазването на връзката. Да, понякога просто слагаш край когато не върви.

Това, разбира се, ако не залитнеш по обожателя си, защото тогава ще започнеш да обвиняваш твоя човек за най-малкото нещо.

Какъв е шанса според теб една отчаяна за внимание жена да залитне по мъж, който я кара да се чувства желана?

Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
Ситуацията ми е подобна-прибирам се премръзнала и скапана от работа,дрехите му са на пода,ял е пак сандвичи в леглото и всичко е трохи,помолих го да прочисти канала преди месеци половина,не знае кое къде се намира в апартамента,в който живеем от 1 година.Но се прибирам,той е настроил климатика да ми се включи половин час преди да се прибера,звъни да пита има ли нещо за купуване от магазина и ми взима шоколад ,защото "е това време от месеца". Караме се за битовизми,но комуникацията е най-важна винаги.когато му обасня за какво става въпрос той си взима поука и се поправя.
Ето това ме усмихва. Човек, който те обича винаги ще те кара да се чувстваш добре, било то и не през цялото време. А е много хубаво да забелязваш това, вместо да се вглъбиш само в проблемите.

И отново ще кажа, че не виждам нещата само в двете крайности, а просто искам да намеря отговор, който да ми оправдае картината, така да се изразя. Споменах вече, че според мен изневярата неизбежно се случва все някога през дългите връзки и ми се иска да видя от къде тръгва това. Виждам гледните ви точки, разбирам ги, не си мислете обратното, просто те не важат за мен, а в крайна сметка си стърся своята истина, нали?

+ че не виждам защо това, че съм автора на темата ме лишава от правото на гледна точка и заемането на позиция...?