- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
Я дайте примерен вариант на външното оценяваме по математика за 12 клас , че не мога да го намеря . На ниво матура ?
Последно редактирано от SpiritInBlack : 12-14-2013 на 21:23
По български беше на ниво матура, предполагам, че и по математика е същото.
Последно редактирано от PinkPan7her : 12-15-2013 на 10:42
Сега се връщам от олимпиадата по история. Мисля, че добре се справих. Дано да мина на втори кръг.
Много съм доволна, че отговорът на исторически въпрос беше свързан със Златния век. Притеснявах се да не ме забият в някакви Шишмановци и т.н.
Aко смяташ Шишмановци за забивкаа...На Възраждане има къде-къде повече да си го отнесете.
maDamn
^Това по история ли?
Кефско. Ние пък тамън свършихме с материала по история. Следните теми ще ми бъдат на изпитите:
First World War
Second World War
Imperial Russia
Nazi Germany
Cold War: Korean War, Vietnam War, Détente.
Chinese Civil War
всичко за China![]()
Абе, сто процента изпускам нещо.
Както и да е. Взехме материала по абсолютно всички предмети. От 20-ти съм във ваканция, а на 8-ми като цъфна в даскало, единственото нещо, което трябва да направя е да си седна на д-то и да преговарявам всичко взето през последните 2 години, по абсолютно всичко. Яко ми е!
И application-a в юкас ще си правя и туй то.![]()
^ Вашият материал по-история изглежда много по-приятен. За Швеция нищо ли не учите?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не уча в шведска програма. Мойто е международно образование. Та, затова.
http://en.wikipedia.org/wiki/IB_Diploma_Programme
^Благодаря. Аз световните войни не ги харесвам много, ама последните две + Китай са ми едни от любимите. Доволна съм, че получихме такива готини теми. С кеф съм търсила екстра материал за четене.
Чакай де, БГ история се учи 11 клас ппц? Или си била подготве?
За изпит в СУ ли се готвиш междувременно?
maDamn
Какво искаш да кандидатстваш и докъде си с темите по история?
maDamn
PinkPan7her от темата разбрах, че учиш в Манхайм. Може ли да те питам няколко неща, свързани с университета, на ЛС? (ако имаш време и желание)
Еми, различни вкусове, различни предпочитания..
Он: Неска ми е класното по БЕЛ, първите два часа. Ще бъде тест (граматика, пунктуация и т.н. + литературни въпроси) ии през втория час ще пишем есе/ ЛИС върху някое стихотворение на Далчев или на Багряна. Аз ще пиша ЛИС, но силно се надявам да ми се падне Багряна!!!!!!!
Вече съм приета във ВВМУ Със сигурност матурата ми ввече знам, че ще ми е по испанскииии .. Йеееееей
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.