- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Според вас мога ли да си осиновя дете
"Жалби, мнения и критики относно МОЯ живот и изборите ми в него, се приемат от понеделник до петък. От 14 до 16 ч. В писмен вид. На гише "Fuck off."
Много точно!![]()
^ Ревете , ревете. Да ги стресирате още повече. Че съвсем да се вземат за някакви различни, утайки..
EinGutesKind Иска да си осинови момченце. Да е хубаво, сладичко, красиво. Като порасне да правят любоф.
^ Оу, мерси![]()
Климатика е много прав! Не се наричат нуждаещи се, щото се нуждаят от съжаление...
и кое по-точно е лошото?
Това,че иска въпросния егоистично иска да осинови бебе за лични изгоди?
Или това,че не става за нормален родител и пуска лиги навсякъде? Не съм против хомосексуалните бракове и осиновяването на деца от тях, стига родителите да са компетентни, да се държат нормално, а не като пичета.
или като при циганите? които скоро ако не се избият (изчезнат) или контролират ще надминат българите (чисти сметки)
Абсолютно да, аз /убедена съм, че и Виоленца/ не съм отишла там за да ги съжалявам или да ги соча с пръст, а за да вкарам малко радост в сивото им ежедневие, да се опитам да ги ощастливя поне за малко. Не съм се тръшнала на пода да рева и да подсмърчам, станало ми е мило как оценяват някакви толкова малки неща, които много други деца не биха забелязали даже, камо ли да оценят и съм пуснала някоя сълзичка. Силните емоции не винаги могат да бъдат контролирани, колкото и да ни се иска.
и от къде на къде някои ще имат наглостта така долно да ходят да съжаляват други? Съжалението е чиста подиграфка и насмешка, нищо повече. егоистична и мръсна постъпка, която може единствено и само да навреди на отсрещния
^Прав си.
Не разбирам какво общо има възрастта на "дарителя" обаче?
За себе си знам защо исках да го взема детенцето но причините са лични . За автора нямам представа нито ти нито аз можем да знаем дали той ще добър родител или не .
мисля, че малките по-трудно осъзнават някои неща, въпреки че и те разбират ги добре, докато вече при възрастните е ясно, но е относително . Например едно е да подариш на 5, 8. 13 годишни деца. И друго е на някой колкото теб, или по-възрастен, който ако се замисли до какво състояние е изпаднал..
Последно редактирано от klimatronik : 12-18-2013 на 21:44
като гледам аватара му.... осинови ли дете (а добре,че това е незаконно за него) ..... тъжно му се пише