.
Затворена тема
Страница 35 от 354 ПървиПърви ... 253132333435363738394585135 ... ПоследнаПърви
Резултати от 851 до 875 от общо 8834
    anonymous708973
    Guest
    Аз пак да си попитам за кучетата, че ме вълнува? Възраст, порода и причини за избора на породата. Смяташ ли, че кучетата приличат на стопаните си?

До преди да прочета коментарите за спортистите не се ядосах обаче сега .

Моето момче ти знаеш ли колко много тренира един олимпийски шампион?

Спортистите се трудят точно колкото тебе за да си добър в твоята специалност .

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението

Моето момче ти знаеш ли колко много тренира един олимпийски шампион?

Спортистите се трудят точно колкото тебе за да си добър в твоята специалност .
    Няма значение, Мони.
    Не това оспорвахме. Спорехме за това, че спортисти (може би) са едностранни личности, а не че не полагат огромни усилия за да постигнат еди какво си.

Маги
    Категорично не съм съгласна с това което казва той .Основното нещо с което се занимавам е спорт . Да отделям 99 % от времето си за спорта . Съгласна че имам пропуски в образованието ако искаш и в общата култура въобще . Но във времето когато съм свободна се старая да чета и научавам нови неща извън сферат на спорта . Да се развивам като личност например харесвам правото и чета точно такава литература нищо че никога няма да се занимавам с това.

Повечето ми познати също са така това че спортуват не им пречи да се развиват като хора и да научават неща извън спортната сфера .

По тази логика за мен лекарити също са едностранно развити личности защото не правят нищо друго освен да се усървашенстват в професията си .

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Когато си бил в нови държави, опитвал ли си нова храна? - Опитвал съм традиционни за държавите храни, но е имало случаи, в които да остана гладен.
    Експериментатор ли си като цяло? - Като цяло не обичам да експериментирам и рискувам прекалено много.
    1

Мега фен Аватара на tori
    Сложете антракс на стола,ще е интересен.

Цитирай Първоначално написано от 0wn3d Виж мнението
    Какво мислиш за хората които имат ясна цел в живота? - Някои са ми странни, някои не са - зависи от това каква им е целта. Не бих направил всичко, за да постигна някаква определена цел.
    А за тези които не знаят защо ходят на училище? - Не контактувам с такива хора, което означава, че не ме кефят.
    Каква е твоята цел в живота? - Нямам точно определена цел, целта ми е да си спазвам задълженията и уговорките, другото идва от само себе си.
    Доволен ли си като цяло от постигнатото в живота си до момента? - Горе-долу съм доволен.
    Искаш ли по някакъв начин да го промениш ? - Със сигурност ще го променя в даден момент. Искам да съм по-свободен.
    Би ли дал някакъв съвет към нас младите/подрастващите/ за живота ? - Да давате всичко от себе си, за да постигате целите си.
    Какво е едно от най-големите ти постижения до момента? - Свързано е с печеленето на сравнително голяма сума пари, като не искам да казвам колко. Налагането на българския пазар на някои продукти.
    Какво мислиш за хората които пушат? - Съчувствам им, това е вреден навик. И аз имам вредни навици и знам, че не е лесно да се откажеш от тях. Като цяло не разбирам как човек може да дава пари, за да си трови здравето.
    Какво мислиш за положението на България в момента? - Положението е зле, не виждам как ще се оправи скоро.
    Ходиш ли на протести? - Не.
    Гласувал ли си за някоя партия? - Не.
    Били се включил към някоя организация за опазване на природата? - Не.
    Какво мислиш за форума? - Има интересни неща.
    Кой е най-близкия ти човек от форума? - Хората не ми стават близки толкова бързо.
    Чалгата вреди ли на обществото , или по - точно казано на подрастващите? - Не мисля, че нещо като чалгата може да вреди. Не виждам как, нещата са строго индивидуални.
    Фейсбук ще измести ли социалния живот? - Не.
    Любим бг град? - София.
    Коя държава би искал да посетиш? - Няма такава.
    Интернационализма ли смазва България ? - Смазва слабите в България.
    Православен християнин ли си ? - Не съм религиозен.
    Чел ли си Библията ? - Не.
    Спортуваш ли нещо? - Не.
    От какъв спорт се интересуваш? - Не се интересувам от спорт.
    Имаш ли мечта и каква е тя? - Да живея нормален живот.
    1

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Аз пак да си попитам за кучетата, че ме вълнува? Възраст, порода и причини за избора на породата. Смяташ ли, че кучетата приличат на стопаните си?
    Лабрадор - 3 години, няма причина за избора, натресоха ми го. Не е възпитан добре и ми къса нервите.
    Кавказка Овчарка - на снимката е на 7 месеца, в момента е на 8, харесват ми големите кучета. Избрахме куче с много козина, за да не му е студено зимата на двора. Също така би могло да спре някакви пропаднали крадци. Ако не ни бяха дали този лабрадор щях да си взема още 1 кавказка овчарка. В момента мисля за алабай, но не знам дали ще мога /аз и моето семейство/ да се занимавам с 3 кучета и затова не предприемам нищо.

Мисля, че приличат - да.

Моето момче ти знаеш ли колко много тренира един олимпийски шампион? - Моето момиче, мога да си представя колко тренира.

Спортистите се трудят точно колкото тебе за да си добър в твоята специалност . - Не съм съгласен. Мисля, че се трудят доста повече от мен.
    1

С това се изяснихме . Остава темата затова кой е еднострана развита личност и кой е многостранна .

Всъщност това ме ядоса . Говориш без да знаеш а чул недочул от разните епитети за спортистите .

С това се изяснихме . Остава темата затова кой е еднострана развита личност и кой е многостранна .

Всъщност това ме ядоса . Говориш без да знаеш а чул недочул от разните епитети за спортистите . - Sry, ама не говоря, без да знам. Не ми се спори на тая тема. Приемам, че ти си изключение. Това е моето мнение, очевидно не съвпада с това на почти цяла България.
    1

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    По тази логика за мен лекарити също са едностранно развити личности защото не правят нищо друго освен да се усървашенстват в професията си .
    Само дето лекарите спасяват животи, а спортистите правят главно шоу. Дребна разлика де.

В кой град живееш?
    Как се казва лабрадорът?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ако някой срещне някой
    в цъфналата ръж
    и целуне този някой
    някого веднъж,

то нима ще знае всякой
    де, кога веднъж
    някого целувал някой
    в цъфналата ръж?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Само дето лекарите спасяват животи, а спортистите правят главно шоу. Дребна разлика де.

В кой град живееш? - София
    Как се казва лабрадорът? - Бък
    1

Как си представяш своята полвинка ?

Би ли имал връзка с напълно различно от твойте представи момиче ?

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Ако някой срещне някой
    в цъфналата ръж
    и целуне този някой
    някого веднъж,

то нима ще знае всякой
    де, кога веднъж
    някого целувал някой
    в цъфналата ръж?
    Бих рискувал.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Кои са болните ти теми?
    Обичаш ли да спориш?
    Лесно ли общуваш с непознати хора?
    С колко жени си спал?
    Имаш ли намерение да сключваш брак?
    Какво мислиш за предбрачните договори?

Как си представяш своята полвинка ? - Нормално, добре изглеждащо и скромно момиче. Искам да ми помага и да ме слуша, поне за важните неща, ако не за всичко. Да има сериозна професия и да се допълваме. Ако питаш по-конкретно - искам юристка, ама добра, за да ми помага.

Би ли имал връзка с напълно различно от твойте представи момиче ? - По принцип да, но ако не е много настоятелна едва ли ще се получи нещо.
    1

1 Какво имаш предвит под слуша?

2 Коя част от женското тяло е най.привлекателна за теб ?

Кои са болните ти теми? - Не мога да се сетя за конкретна тема, но мога да кажа кога ми става болно - когато някой не може да оцени какво съм направил за него, когато някой ме използва без моето съгласие. Изключително се дразня, когато малоумни хора се опитват да изкарат, че аз греша за нещо, а реално не е така.
    Обичаш ли да спориш? - Зависи за какво. Ако е за нещо, което има ясен отговор - не. Ако знам отговора в такъв случай обикновено си замълчавам, не се стремя на всяка цена аз да излезна прав в очите на някой друг в подобен спор. Ако не знам отговора не споря и си казвам, че не знам. Обичам да споря за по-неясни неща и когато отсрещната страна не се засяга. Понякога ми е приятно, когато загубя даден спор, т.к. винаги си изваждам поуки.
    Лесно ли общуваш с непознати хора? - Да.
    С колко жени си спал? - 11-12
    Имаш ли намерение да сключваш брак? - Да.
    Какво мислиш за предбрачните договори? - Има и други начини да ограничиш близък човек. Не държа особено на такъв договор. Ако усетя, че някой не е с чисти намерения, смятам че мога да се справя дори да нямам подписан договор. Ако даден човек си е заслужил своето и пътищата ни се разделят, нямам нищо против да му дам това, което е заслужил.
    1

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Изневерявал ли си?
    Би ли простил изневяра?
    Коя е по-тежка - физическата или емоционалната?

1 Какво имаш предвит под слуша? - Да не ми противоречи постоянно. Да не иска да направи нещо само защото аз съм го казал, без да преценява реално дали е нужно да го направи или не. Да ме подкрепя в нещата, които правя, стига да не са малоумни. Да не се води по чуждото мнение, а да слуша мъжа си.

2 Коя част от женското тяло е най.привлекателна за теб ? - Дупето, краката, корема, гърдите и лицето. Няма най. Искам всичко.
    1

Изневерявал ли си? - Не
    Би ли простил изневяра? - Бих, но зависи на какъв етап от връзката и поради каква причина е направена.
    Коя е по-тежка - физическата или емоционалната? - И двете са тежки. Пак зависи от конкретната ситуация. Бих казал физическата, емоционално най-вероятно доста повече хора са изневерявали и доста по-малко контролируема - имам предвид, че понякога човек не може да си контролира емоциите.
    1

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Аз оставам с все по-добри впечатления.

Импулсивен ли си?
    Какви са отношенията ти с родителите ти?
    Нощна птица ли си?
    Би ли живял другаде, ако да, къде?

Аз оставам с все по-добри впечатления.

Импулсивен ли си? - Казах го още в началото, да.
    Какви са отношенията ти с родителите ти? - Работим заедно, бих казал добри.
    Нощна птица ли си? - Не.
    Би ли живял другаде, ако да, къде? - Не. В България има прекалено много неща, които бих могъл да правя и има прекалено много неща, които един вид ще изоставя, ако отида да живея някъде другаде. А не искам. Но човек никога не знае. На някакъв етап може да реша нещо друго, но ако реша със сигурност ще е на някое спокойно място, а не в голям град.
    1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си