- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Аз пак да си попитам за кучетата, че ме вълнува? Възраст, порода и причини за избора на породата. Смяташ ли, че кучетата приличат на стопаните си?
До преди да прочета коментарите за спортистите не се ядосах обаче сега .
Моето момче ти знаеш ли колко много тренира един олимпийски шампион?
Спортистите се трудят точно колкото тебе за да си добър в твоята специалност .
Маги
Категорично не съм съгласна с това което казва той .Основното нещо с което се занимавам е спорт . Да отделям 99 % от времето си за спорта . Съгласна че имам пропуски в образованието ако искаш и в общата култура въобще . Но във времето когато съм свободна се старая да чета и научавам нови неща извън сферат на спорта . Да се развивам като личност например харесвам правото и чета точно такава литература нищо че никога няма да се занимавам с това.
Повечето ми познати също са така това че спортуват не им пречи да се развиват като хора и да научават неща извън спортната сфера .
По тази логика за мен лекарити също са едностранно развити личности защото не правят нищо друго освен да се усървашенстват в професията си .
Лабрадор - 3 години, няма причина за избора, натресоха ми го. Не е възпитан добре и ми къса нервите.
Кавказка Овчарка - на снимката е на 7 месеца, в момента е на 8, харесват ми големите кучета. Избрахме куче с много козина, за да не му е студено зимата на двора. Също така би могло да спре някакви пропаднали крадци. Ако не ни бяха дали този лабрадор щях да си взема още 1 кавказка овчарка. В момента мисля за алабай, но не знам дали ще мога /аз и моето семейство/ да се занимавам с 3 кучета и затова не предприемам нищо.
Мисля, че приличат - да.
С това се изяснихме . Остава темата затова кой е еднострана развита личност и кой е многостранна .
Всъщност това ме ядоса . Говориш без да знаеш а чул недочул от разните епитети за спортистите .
Ако някой срещне някой
в цъфналата ръж
и целуне този някой
някого веднъж,
то нима ще знае всякой
де, кога веднъж
някого целувал някой
в цъфналата ръж?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Как си представяш своята полвинка ?
Би ли имал връзка с напълно различно от твойте представи момиче ?
Кои са болните ти теми?
Обичаш ли да спориш?
Лесно ли общуваш с непознати хора?
С колко жени си спал?
Имаш ли намерение да сключваш брак?
Какво мислиш за предбрачните договори?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
1 Какво имаш предвит под слуша?
2 Коя част от женското тяло е най.привлекателна за теб ?
Изневерявал ли си?
Би ли простил изневяра?
Коя е по-тежка - физическата или емоционалната?
Аз оставам с все по-добри впечатления.
Импулсивен ли си?
Какви са отношенията ти с родителите ти?
Нощна птица ли си?
Би ли живял другаде, ако да, къде?