.
Отговор в тема
Страница 10 от 11 ПървиПърви ... 67891011 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 269
    Мега фен Аватара на babity
    Аз казвам на какво съм била пряк свидетел, какво са ми разказали приятели и в какво съм била участник. Ествествено, че има момчета, които обясняват на к'во мирише пу... шушката на еди-коя-си, както има и момиченца, които се изчервяват и си тръгват като почна да говоря за секс. Хора всякакви. Просто познатите и приятели момчета не-простаци и малко простаци ( ), обикновено си ограничават коментарите до това, което казах по-горе. За другите не претендирам.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Говорите, но не толкова детайлно. Детайлите се свеждат до т'ва дали наистина са и големи циците и просто е с големи подплънки. Коментарите приличат повече на "Леле, к'ва уникална свирка", отколкото на "Оле, той ме гледаше еди-как-си, направи еди-какво-си, набута ми го, ама не седейки така, ами иначе и после мигна два пъти и ми го завря еди-как-си".

За темата с приятелството-в живота ми съм имала много приятели от мъжки и от женски пол. Всяка една от женските ме е предавала по 2359874295 пъти и като цяло се е държала некоректно с мен, докато в същото време аз съм се раздавала до край. От друга страна повечето от приятелите ми момчета са се доказали като такива...Има даже някои, които като срещна някъде започваме да си говорим все едно до вчера сме били заедно, а последно сме се видели преди година-две..Не съм и чула нищо, споделено им от мен, от някой друг също. Доколкото виждам, а и чувам, не само аз съм така. Just sayin'.
    Последно редактирано от Lilanda : 01-17-2014 на 17:55

Аз казвам на какво съм била пряк свидетел, какво са ми разказали приятели и в какво съм била участник. Ествествено, че има момчета, които обясняват на к'во мирише пу... шушката на еди-коя-си, както има и момиченца, които се изчервяват и си тръгват като почна да говоря за секс. Хора всякакви. Просто познатите и приятели момчета не-простаци и малко простаци ( ), обикновено си ограничават коментарите до това, което казах по-горе. За другите не претендирам.
    Интересно ми е на какъв разговор на приятелите си простаци си ставала свидетел, ако това е разговор на не-простаците.

Мега фен Аватара на 102
    ей брат тя беше като русалка смисъл малко намирисваше на риба ама аз се оказах качествен мореплавател и акустирах котвата си в заливчето и

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Интересно ми е на какъв разговор на приятелите си простаци си ставала свидетел, ако това е разговор на не-простаците.
    лекинко си спряла понякога

Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    ей брат тя беше като русалка смисъл малко намирисваше на риба ама аз се оказах качествен мореплавател и акустирах котвата си в заливчето и
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    *сън*

Повече от фен Аватара на Mery_J
    Аз да си кажа, че с момчета по-лесно ми се отдава да говоря на тема секс.И в интерес на истината сме споделяли какво ли не - те на мен аз на тях.Имам приятелки наистина истински, с които също си споделяме разни неща.Но съм забелязала, че с непознат като че ли се споделя малко по-лесно както каза дриймърката.А пантерата ми затвърди представата за нея, че с много наивно и повърхностно мислене.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Еми прочети ми още няколко пъти поста, пък ако не разбереш, питай някой да ти обясни. :х

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на lubovvv
    Айде дойдохте си на думата, че пантерата е права. Като почнете тъй да се прайте на 2 и половина.....и защо ви е?
    Мойто мнение е, че трябва да споделяш за сексуалния си живот само на отбрани хора, а ако нямаш такива е по-добре да не споделяш. Поне после няма да си чуваш думите от 3,4,5...и да патиш. Просто предпазливост.
    И аз съм го изпитала на гърба си това, както и мои приятелки.
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Мега фен Аватара на 102
    Еми прочети ми още няколко пъти поста, пък ако не разбереш, питай някой да ти обясни. :х
    axxaxaaxaxaxaxaxa

Мега фен Аватара на Hilary_
    Eдин общ чат в Скайп да ви бях направила, по - малко щяхте да изпишете!

Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Не е сигурно.

Мега фен Аватара на Hilary_

Цитирай Първоначално написано от lubovvv Виж мнението
    Айде дойдохте си на думата, че пантерата е права. Като почнете тъй да се прайте на 2 и половина.....и защо ви е?
    Мойто мнение е, че трябва да споделяш за сексуалния си живот само на отбрани хора, а ако нямаш такива е по-добре да не споделяш. Поне после няма да си чуваш думите от 3,4,5...и да патиш. Просто предпазливост.
    И аз съм го изпитала на гърба си това, както и мои приятелки.
    За нищо не е права.Всичко зависи от тебе самата и от преценката ти!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    хаха, това ми напомня на разказ на един мои приятел, който ще спи за пръв път с нова мацка, събличат се и следва "ама не е чак толкова внушителен, колкото обясняваше"...разказът му продължи с "а после си търсеше кожата, която беше останала на килима"...уотевър, глупаво е, но в общи линии повечето мъже са наясно как точно стоят нещата долу...друг е въпросът с невръстенията и обясненията на кой колко му е голям

*споделям мнението на babity...най-противното нещо, което мъж може да каже е да тръгне да споделя пред приятелите МИ колко добре съм правела определено нещо...второто ужасно е, да ме заблуждават, че никой не знае за конкретни случай, а да се окаже, че е обществена тайна...третото подред е "еее, ама не, всичко си е наред между нас, ние си правим секс редовно, добре е, даже доста" като разговор между двама приятели за мене, докато съм в съседната стая, обаче никой не знае, че чувам закво иде реч...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Направи ли го вече

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    .. мъжете с по - големи хмм .. възможности (да ги наречем), често се случва да не парадират с това?

А вие самите любопитствате ли преди същината или се оставяте на момента на изненадата, момичета?
    На базата на какъв опит стигаш до такива заключения. ;д ;д

Случвало се е да се бъзикам, особено с привидно невъзможни размери и никога не е имало негативен ефект. Всичко е до това как го правиш, а не толкова какво казваш.. не го разбрахте тва.

Аз лично избягвам подробности, когато говоря с някого за секса с мойта, защото не ме кефи идеята да си го представят. Ако кажа нещо, ще е доста общо, без подробности.

Познавам една мърша, дето тръби навсякъде на кой колко му е голям, кой колко добър е, кой какви неща прави в леглото и кое не му е наред и пр., и ми се струва супер грозно.

Нямам проблем мойта да си говори някви неща с приятелка за мене, ама да е нещо, което аз знам. Не, примерно, нещо да не й харесва и да го знае няква там, а аз не.
    Temet Nosce

벨야카

Cool

Оставяме се на изненадата, не са важни възможностите, а любовника

Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    На базата на какъв опит стигаш до такива заключения. ;д ;д

Случвало се е да се бъзикам, особено с привидно невъзможни размери и никога не е имало негативен ефект. Всичко е до това как го правиш, а не толкова какво казваш.. не го разбрахте тва.

Аз лично избягвам подробности, когато говоря с някого за секса с мойта, защото не ме кефи идеята да си го представят. Ако кажа нещо, ще е доста общо, без подробности.

Познавам една мърша, дето тръби навсякъде на кой колко му е голям, кой колко добър е, кой какви неща прави в леглото и кое не му е наред и пр., и ми се струва супер грозно.

Нямам проблем мойта да си говори някви неща с приятелка за мене, ама да е нещо, което аз знам. Не, примерно, нещо да не й харесва и да го знае няква там, а аз не.
    Понякога си мисля, че пантерата ти пише мненията.Пък от друга страна погледнато може да сте си лика прелика както казва оная поговорка "Краставите магарета се сдушват".Не го тълкувай, че сте крастави, контекста е друг, надявам се си го разбрал...?!

Повече от фен Аватара на DeHu
    ^ Доста си злобна По темата:
    Имах приятел,дето непрекъснато говореше за пишката си,включително я показваше наляво-надясно.Но това беше в ранните тийнейджърски години и го отдавам на факта,че просто е бил разгонен.Сега ако чуя някой да ми се хвали що за любовник е,със сигурност ще ми падне в очите и определено ще ме отблъсне.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Едно време имаше някаква "Поема за ебача, който много тача", беше доста култова.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си